michu Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Siemka pracusie.Jutro jadę do kolesia obejrzeć hondę 400 z 2010r. Nie żebym zaraz chciał kupić ale obejrzeć można !w00t Siemik nie wstydź się, idź za głosem serca !YES !YES Odnośnik do komentarza
Gość Bartheez5 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Noooooooooooo Siemiczku w końcu MĘSKA DECYZJA Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Siemka pracusie.Jutro jadę do kolesia obejrzeć hondę 400 z 2010r. Nie żebym zaraz chciał kupić ale obejrzeć można !w00t Jak Ty się teraz w Malborku pokażesz? !scooter Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Jak Ty się teraz w Malborku pokażesz? !scooter Jak "biegowca" nie zassa to szlaban na E91 będzie Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Siemik i 400 ccm ? Nie, to niemożliwe Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Jak Ty się teraz w Malborku pokażesz? !scooter Jak "biegowca" nie zassa to szlaban na E91 będzie Siemik i 400 ccm ? Nie, to niemożliwe Panowie bez paniki, Grześ po prostu lubi oglądać ładne skutery, już jeden ładny ma, ale szuka, szuka tego swojego przeznaczenia Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 15 Września 2011 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 HI.HI.HI. Siemka i o to mi chodziło. Jednak nie śpicie pracusie. A hondkę obejrzałem, na razie jest w stanie rozkładu.Fajne jest to że kolega nie wiedział że ma dwa cylindry. OŚWIADCZAM Nie kupuje i nie mam zamiaru kupować HONDY na razie Pozdrawiam Siemik Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 15 Września 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Nigdy nie mów nigdy. Narazie to rozumieć na wiosnę Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 (...)na razie Widzę w tym pomniejszonym "druku" pozytywne nastawienie. Grzegorz pamiętaj - masz Hondę, masz spokój !pomidor Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 15 Września 2011 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Adaś a co było by z tego życia bez szczypty adrenalinki Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 OŚWIADCZAM Nie kupuje i nie mam zamiaru kupować HONDY na razie Pozdrawiam Siemik Tak trzymaj Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 A hondkę obejrzałem, Te słowa mówią za siebie !!! A zobacz jak niektórzy nie pasują do czegoś i dlatego jedną ręką tylko trzymają Robson to ma na czole napisane "Zacna" Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Oj Siemiczek fakty mówia za siebie Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Hi, hi dobrze, że mu wtedy kluczyków nie dałem Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 17 Września 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Oj Arkadiusz, grabisz sobie chłopaku !winkiss , niech no tylko Upiorek przeczyta powyższe posty, dopiero Ci się dostanie !bicz . Fakt, przyznaje się bez bicia że przymierzałem się do Bogdana S...., nawet mi się podoba, taka nowa,ładna amerykańska, ale to tylko S..... !YES . Nie każdemu jest dane posiadać Zacną markę - to tyle w temacie . P.S.Ale zaplusowałem u niektórych . Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 17 Września 2011 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Jesteście niesamowici. Czytam takie posty z wielka przyjemnością szczególnie gdy wracam z pracy lekko w nie sosie. Micha mi się cieszy nawet wtedy gdy muszę dziś iść na 6ta do pracy. Pozdrawiam Siemik Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Witam z rana . No i muszę zabrać głos w tej dyskusji !YES . Grześ Kolego wielką przyjemność będziesz miał jak ZACNA marka stanie w garażu jedynie tylko w słusznym kolorze . Poczytaj posty Arka , chłopina wie że żyje , nie martwi się o jakieś tam ...... , tylko lać i śmigać !OKK . A Kolega Robert dostał opr , twierdził tylko że nogi go bolały i musiał chwilę odpocząć a że takie coś było w pobliżu to sobie skorzystał , od i cała historia . Miłej niedzieli i szerokości dla tych co śmigają !vampire . Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Oj Arkadiusz, grabisz sobie chłopaku !winkiss , niech no tylko Upiorek przeczyta powyższe posty, dopiero Ci się dostanie !bicz . A Kolega Robert dostał opr , twierdził tylko że nogi go bolały i musiał chwilę odpocząć a że takie coś było w pobliżu to sobie skorzystał , od i cała historia . Hi, hi, hi, Robsonik i kto tu dostał opr. Ps. Pozdrowienia dla Wszystkich forumowiczów ze Szklarskiej Poręby, pogoda piękna, strefa klimatyczna do wytrzymania. !V Przesyła Arkadiusz i Bogdan201 z rodzinkami. !tut Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 [quote name='Arkadiusz' Ps. Pozdrowienia dla Wszystkich forumowiczów ze Szklarskiej Poręby, pogoda piękna, strefa klimatyczna do wytrzymania. !V Przesyła Arkadiusz i Bogdan201 z rodzinkami. !tut Takiemu to dobrze !OKK Miłego wypoczynku !YES Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Takiemu to dobrze !OKK Miłego wypoczynku !YES Dziękujemy Ślicznie !!! A tu z Bogdanem na "Zakręcie Śmierci" i niektórzy na czapeczkę Burgmanii jeździli pociągiem w kabinie maszynisty Prawie jak skuter, automat dwa silniki diesla, hi, hi. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Takim to dobrze. Odpoczywajcie ile sił w płucach. Niebawem widzimy się na naszym urlopie na Mierzei Wiślanej !piwko Odnośnik do komentarza
limmp1 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 jakieś miny skwaszone zero uśmiechu a są na wczasach Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 jakieś miny skwaszone zero uśmiechu a są na wczasach Bo byli trzeźwi ...hi hi Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Kochani Arek na ZACNEJ pewnie by sobie poradził na tym zakręcie , ale ten tego , jak go nazywają KRÓL , jak widać po minie Bogdana mogło by być nie wesoło . Dlatego nigdy nie byłem za tym aby sprawdzać takie zakręty na !scooter , bez względu z jakiej firmy lub jakiej stajni pochodzą sprzęty . P.S Panowie ale miny jakieś nie wesołe pewnie jakaś ZACNA śmigła na łuku . Pozdrawiam serdecznie !vampire . Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Bo byli trzeźwi ...hi hi Trafiony, zatopiony i Michu wygrał nagrodę główną, !OKK Wkrótce odbiór nagrody !piwko !piwko !piwko Niebawem widzimy się na naszym urlopie na Mierzei Wiślanej !piwko Oczywiście, Bobasku, oczywiście nie widzę tego inaczej. !winkiss Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi