Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Łódzkie spotkania Manufaktura Magazyn Bawełny 18:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieje wyrobic sie na 16:30 jutro na Orła.

A po meczyku zaatakujemy Zduna :D

• Sympatycy
Opublikowano

Jestem  ZAAAAAAAAAAAAAaaaa

Opublikowano

Sobota spotkanie na szczycie !  Międzyregionalne. Złoty Młyn. Patrz wątek imprezowy.

Opublikowano

Ja dopiero w sobotę odbieram na moto-bazarze oponkę, więc narazie motocykl mam uziemiony.

Opublikowano

Julo to ty na starej oponie na Korsykę pojechałeś?

Opublikowano

Na nowej. Tylko dwa razy naprawiałem w trasie i ją wymieniam. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Julo napisał:

Na jakiej nowej, czemu kłamiesz. Nowa to ona była rok temu przed sezonem. Mówiliśmy Ci żebyś zmienił alw uparciuch tak ma. Pojechałes z 1 kołkiem a na Korsyce 3 kołki jeszcze włożone. Nowe opony to my mieliśmy ale pech chciał że na autostradzie coś ostrego ją przebiło i trzeba było pchać 2km do parkingu. Najważniejsze że wszystko szczęśliwie się skończyło. Każdy motocykl dojechał i wrócił. 

Opublikowano

No i sprawa sie rypła Julek :)))))

Ps. Ktos cos dzisiaj ?

Opublikowano

ja, ja  !!! ...............................odpadam :P.                                  

Opublikowano
Dnia 5.09.2018 o 16:32, Julo napisał:

Taka nowa jak i mojawhist, raptem cztery tygodnie temu je zakładałem i mają jedyne  8000 km nakulane :D

Opublikowano

Maciek czytaj wolniej ;)

Julek na swojej "nowej" jezdzi od poltora roku :D

Opublikowano

11 miechów i 6tys. przebiegu przed wyjazdem. Wyrzucił byś?

Opublikowano

Oczywiscie ze nie.

Tylko ze to nie ja mam z tym problem.

Ja z popcornem w reku siedze przed monitorem i czytam Wasze przycinki :D:))))

• Administrator
Opublikowano
1 godzinę temu, Julo napisał:

Na takim kapciu poleciałeś do IT ??? :eek:

Daj pan spokój :turned2:

A tak poważnie to wbijaj Julo na Zjazd Regionów. Masz tak blisko, że nawet na jednej oponie dojedziesz :D Kiedy to się ostatnio widzieliśmy? Chyba u Zduna na pizzy. Qpa czasu... Wpadaj! !OK

Opublikowano

:) oczywiście jest taki plan, ze będę z Wami w Majkowie. Jednak wszystko zweryfikuje czas w sobotę. Oby mi się udało.

Opublikowano
11 godzin temu, Julo napisał:

Miałem nawet mniejszy przebieg i nie wyrzuciłem tylko odłożyłem w garażu na jeżdżenie Polsce, bo wyglądają jak nowe. Raz pojechałem do Montenegro na prawie nówkach i ledwo wróciłem na tylnej łysej. Od tej pory na dalszy wyjazd zawsze nowe opony.

Opublikowano

W moim motocyklu na oponach srednio robi się 25 tys. km. Tak wynika z jego historii, która prowadzona byla przez dwóch poprzednich właścicieli i kontynuowana jest w zeszycie przezemnie.

Korsyka, jak i do jazdy do niej to nie Ural czy daleka Syberia.

Opublikowano

A te całe 25 tysi robili z pasażerem na full załadowani? Bo to robi wielką różnicę.

Opublikowano
2 godziny temu, RONIN napisał:

Miałem nawet mniejszy przebieg i nie wyrzuciłem tylko odłożyłem w garażu na jeżdżenie Polsce, bo wyglądają jak nowe. Od tej pory na dalszy wyjazd zawsze nowe opony.

RONNI masz rację. Szmelc zostawia się w Polsce a na dalsze drogi zakłada się sprawną oponę. 2tygodniowe miałczenie przed wyjazdem, że schodzi , że to ,że kołek i miałczenie tam , że znowu schodzi i dowalone 3 kołki robi różnicę w komforcie jazdy i wyjazdu... 

Może ten przypadek będzie przestrogą dla innych i dla Nas samych, że nie warto skąpić przed dalekim wyjazdem. 

Opublikowano
41 minut temu, Karcia napisał:

RONNI masz rację. Szmelc zostawia się w Polsce a na dalsze drogi zakłada się sprawną oponę. 2tygodniowe miałczenie przed wyjazdem, że schodzi , że to ,że kołek i miałczenie tam , że znowu schodzi i dowalone 3 kołki robi różnicę w komforcie jazdy i wyjazdu... 

Może ten przypadek będzie przestrogą dla innych i dla Nas samych, że nie warto skąpić przed dalekim wyjazdem. 

Uśmiałem się do łez :) Zresztą da się wyczuć twoja złośliwość na odległość. Skoro tak ochoczo opisujesz moją oponę to może pochwalisz się waszymi usterkami i postojami na trasie?

Opublikowano

Oczywiście : ładowałam nie po raz pierwszy w motocyklu kaski i telefon w nocy i rano rozładowałam akumulator, normalna sprawa  z popychu odpalił wiec to nie byla usterka tylko moja głupota, lampa przednia u Nas juz tak ma ,ze trzeba poruszyć kabelek i działa dalej olej wymieniony, opony wymienione i pech chciał ze tylna się przebiła. Mój dzielny i silny mąż pchał z całym bagażem 2km do parkingu. Szczęście że udało się ją naprawić, jeden kołek i polecieliśmy na prom.Opna sprawna do dzisiaj. 

Złośliwość jest przez Twoje pewne zachowanie. 

Opublikowano

Mialem sie nie odzywac, tylko wziac nastepna paczke popcornu
i czytac sobie w spokoju to, co Wasza radosna tworczosc przyniesie.
Ale mnie zagotowaliscie jak zobaczylem,  jaka gownoburze robicie Julkowi.
Julek niczemu nieswiadomy, opisal swoja sytuacje tak jak opisal i dobrze.
Wylal swoje zale, tak sie to poprostu kiedys robilo ale...  teraz juz sie nie da.
Zaraz znajdzie sie grono ekspertow, a to od stanu opon, a to od przebiegow etc...
Wytkna ze Twoj sprzet zj....ał dwa razy czesciej niz moj, Twoj spalil wiecej niz moj
A wogole to moj jest najlepszy i po co sie wogole odzywasz.
Ludzie co Wy wypisujecie !?!?!?!
Zachowujecie sie jak zgraja dzieci neostrady, ktora dorwala sie do komentarzy
na jakims filmie na youtubie a ojciec w pore nie zareagowal odlaczajac internet.
Zenada !!!
Nie robcie z tego forum bagna !

Ps. Karcia: Przypomnij wszystkim jakim maxiskuterem sie poruszasz ?

Opublikowano

Masz racje Irek, tylko my mamy skutery:P

Opublikowano

Czy jutro jedziemy razem czy osobno(nadmieniam że wybieram sie z Asią) :-)

Opublikowano
Godzinę temu, Bulba napisał:

Ps. Karcia: Przypomnij wszystkim jakim maxiskuterem sie poruszasz ?

Bo czasem wystarczy przyznać się do błędu a nie wywyższać się. 

P.S. Tego typu "maxiskuterem" co Juliusz...