Bulba Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Witam. Informujemy wszystkich nowo przybyłych jak i starych bywalców Że miejsce czwartkowych spotkań to: http://goo.gl/maps/VEUQ7 Chętnie widzimy każdego bez względu na poglądy pod warunkiem że są zgodne z naszymi "KRÓL JEST JEDEN" (żarcik) Zapraszamy w każdy czwartek o osiemnastej Odnośnik do komentarza
Volvo Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Jestem za. Odnośnik do komentarza
Bulba Opublikowano 2 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Jak zwykle bylo ekstra. Fajnie ze Carl zaczal latac z plecaczkiem, kobiety sie nie nudza Teraz trzeba jedynie opracowac strategie wypadu do Fryszerki w sobote lub w niedziele (z naciskiem na niedziele) Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 2 Września 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 O tak. Niedziela bardziej niż sobota. Odnośnik do komentarza
Volvo Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Z dzisiejszego !scooter nici .Pogoda zdecydowała za nas !placz1 . Odnośnik do komentarza
Bulba Opublikowano 8 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Zgadzam sie, dzisiaj kupa do kwadratu. Odnośnik do komentarza
Carl Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 A ja wyciągnąłem wczoraj wkład z wydechu w celu prezentacji... Odnośnik do komentarza
Bulba Opublikowano 8 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 No ale sam widzisz co sie dzieje Co chwila pada :/ Ps. Zaprezentuj nam go w niedziele na rybce Odnośnik do komentarza
Carl Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Łykend siedzę w Zofiówce i raczej się nie wyrobię na rybkę (chyba że do Sereczyna). Odnośnik do komentarza
Bulba Opublikowano 15 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 My dzisiaj bedziemy na bank. Carl wez ze soba torxa to dasz nam posluchac Odnośnik do komentarza
T-Rex Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 No to super, bo dzisiaj też mogę O 19? Odnośnik do komentarza
Carl Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 My dzisiaj bedziemy na bank. Carl wez ze soba torxa to dasz nam posluchac Niestety, siedzę w robocie. Ok. 22 będę wracał Piotrkowską... Odnośnik do komentarza
Bulba Opublikowano 15 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 My juz po. I nie powiemy Ci gdzie bylismy i co przywiezlismy ani jak to zdobylismy Odnośnik do komentarza
voy-ciach Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Zaskoczyłeś mnie i to bardzo ale fakt, było zupełnie inaczej niż zwykle Odnośnik do komentarza
Carl Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 My juz po. I nie powiemy Ci gdzie bylismy i co przywiezlismy ani jak to zdobylismy Nie bądź taki, no powiedz!!! Odnośnik do komentarza
Kulawy Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 I nie powiemy nawet jakie to pyszne jest Odnośnik do komentarza
Bulba Opublikowano 16 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Ani ze w Polandi autostrady buduja rowniez w nocy Odnośnik do komentarza
Carl Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 No dalej, dalej, więcej.... Odnośnik do komentarza
Volvo Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 A ja i tak wiem gdzie byliście i co jedliście. Plecaczki już się zgadały. !YES Odnośnik do komentarza
Kulawy Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Ani ze w Polandi autostrady buduja rowniez w nocy i w związku z tym wszyscy jesteśmy ciekawi czy aby zakręty na tych autostradach wyjdą im w dobrą stronę Odnośnik do komentarza
T-Rex Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Właśnie zjadłem zajebiste placuszki z jabłuszkami, posypane cukrem pudrem. Ale takie jej wyszły chrupiące wiecie mmmmmm A jutro szarlota No i dzięki za fajną wycieczkę! Odnośnik do komentarza
Bulba Opublikowano 6 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Pogoda bedzie dzisiaj chyba dla nas laskawa. W razie suchosci na asfalcie, jestesmy dziaiaj na 100%. Odnośnik do komentarza
Kulawy Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 obowiązkowo Odnośnik do komentarza
Carl Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Na 14.00 idę do roboty, szkoda, pojeździłbym... Odnośnik do komentarza
Bulba Opublikowano 6 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Pojezdzimy za Ciebie Ale zeby mi to bylo ostatni raz ! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi