lupo1978 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 mam nadzieje ze mlody da jakies foty na forum
ciesu Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Parada ze klekajcie narody. Jeszcze na takiej nie bylem, motorkow bylo kolo siedemdziesieciu Widok mlodych na Intruderze bezcenny. Nakrecilismy prawie stowke praktycznie po miescie. Potwierdzam, jak dla mnie - REWELACJA... :-) Małżonka do teraz przeżywa - nie wiem, jak z Jankiem się pogodzą, kto jedzie ze mną na Burgmanie, na kolejne spotkanie :-) Piekarz nic się nie zmienił - lans na całego... Oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu... Woda źródlana wysokoprocentowa nie potłukła się w drodze powrotnej, więc jest OK Grinku i Marzena - czemu do nas nie wróciliście??? Pozdrawiam wszystkich!!!!
GRinKU Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Nasze małe "trutnie" - dzieci, już nie dały nam wrócić niestety. Jak sądzę powinniśmy żałować? Ciesu musisz sobie kosz do "burka" sprawić to cała familia będzie happy. Nie próbuj z wózkami z Tesco !OKK
ciesu Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Oczywiście, że powinniście żałować - parada spod kościoła nie zakończyła się od razu w Andrespolu pod salą weselną a pojechała prosto do Kurowic, tam na rondzie było "w tył na lewo" i dopiero pod salę... :-) Także lansik na całego hehe A ten kosz to sobie daruję - w końcu ja jeżdżę zawsze, bo prowadzę a pozostali niech monetą rzucają :-) Pozdrawiam!!!!!!! PS: ja w drodze powrotnej natknąłem się na Włókniarzy na jeszcze jeden ślub. Młodzi jechali jakimś sportowym nissanem, i kilka motocykli dookoła. Dwóch ich kierowników miało na kaskach kamery. Motocykle przystosowane do sztuczek cyrkowych, to znaczy orurowane :-) No i rzeczywiście szacun dla tych, którzy je prowadzili - jazda na jednym kole, palenie gumy w trakcie jazdy, czy stania w miejscu to dla nich był chleb powszedni... No i jeszcze BMW serii 3 starego typu kręcące bączki na środku Włókniarzy czy później Aleksandrowskiej... :-) Także przez trochę im potowarzyszyłem, a później przyspieszyłem. Oni jechali chyba do Boryny, bo przez Aleks też później przejeżdżali...
Sympatycy Volvo Opublikowano 27 Czerwca 2012 Sympatycy Opublikowano 27 Czerwca 2012 Ludzie jutro czwartek a tu cisza jak by makiem zasiał. Prosze wstępnie o jutrzejszą prekfęcie.
VoYtaZ Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 ja mam rozwalone łożysko w przednim kole, więc jestem na jakiś czas wyłączony zupełnie. Oprócz łożysk zdecydowałem się zmienić opony, także kompletuję potrzebne rzeczy i odstawiam go do jakiegoś warsztatu.
darek2505 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 ja mam rozwalone łożysko w przednim kole, więc jestem na jakiś czas wyłączony zupełnie. Oprócz łożysk zdecydowałem się zmienić opony, także kompletuję potrzebne rzeczy i odstawiam go do jakiegoś warsztatu. Ja mam już to za sobą. Opony założyłem nowe w tamtym tygodniu,łożyska zmieniłem również bo jedno już hałasowalo,klocki też i do następej wymiany oleju jakieś 3000km.Więc na razie mam spokój.O ile pogoda dopisze i z pracą się wyrobię przybęde dzisiaj z kolegą pod I-maxa. Pzdr Darek
ciesu Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 No ja dziś niestety także odpadam :-( Przyczepności wszystkim!!!!
T-Rex Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Ja się niestety nudzę w sanatorium. Net tu ledwo co chodzi i pogoda do dupy. Na szczęście przytargałem skuter i jak się tylko zrobi ładnie to pozwiedzam okolice. A za 4 tygodnie zawitam na spotkania czwartkowe.
ciesu Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Ja się niestety nudzę w sanatorium. To miłego odpoczynku w tym sanatorium... Swoją drogą dobry pomysł, żeby Burka nawet na takie "wczasy" zabierać ze sobą :-)
RONIN Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Ja niestety nie dojadę dzisiaj, wszyscy klienci mają czas dopiero po 18
Sympatycy Volvo Opublikowano 28 Czerwca 2012 Sympatycy Opublikowano 28 Czerwca 2012 No co jest panowie byłem i nikogo niebyło.
GRinKU Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Volvo, a o której Ty się pojawiłeś bo byliśmy do ok. 18.40?
djquest2 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 I było całkiem sympatycznie . Grinku wyczyść skrzynkę bo żadnego PW wysłać ci nie mogę , dlatego napiszę tutaj : Jak ci się sprawdza ten bluetooth ? Jak sobie radzi z telefonem czy GPS ? Do jakiej prędkości słychać ciebie i ty słyszysz ? Jakieś problemy w obsłudze ? + / - tego modelu
Bulba Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2012 A takiego jednego to zamkneli za jazde bez plastikow http://www.micek1968.../urodziny/5.JPG
Arkadiusz Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Bulba, bo oni podziwiali Zacną, Burgmana to już by mieli na okratowaniu, a kierownika w trzeciej klasie
GRinKU Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Ja tam stałem akurat za nim przy drzwiach i uprosiłem żeby nie brali kolegi za kraty. :-)
Sympatycy Volvo Opublikowano 29 Czerwca 2012 Sympatycy Opublikowano 29 Czerwca 2012 Grinku ja byłem 18.41 a was już nie było
górni$ Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Volvo, musieliśmy się bardzo minąć, gdyż nawet gdy ja wytaczałem się puszką kilka minut później, to Ciebie nie widziałem...
resenok Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Śmiejcie się śmiejcie ja sie zastanawiałem czy przeciąć podwójną ciągłą wjeżdżając za nich dopiero jak się zorietowałem, że to nie jest drogówka się odważyłem
darek2505 Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Witajcie. Miałem okazję wczoraj ok dziesiątej wieczorem wracać w ten mały deszczyk do mnie na śródmieście z pabianic. Generalnie wyjechałem ok 16tej było ok,a tu ok 22giej powoli się zaczęlo sćiemniać. Troszkę przemokłem,krótkie spodenki i podkoszulka.Wylażdzałem a żona mówi:Ubierz się nie za grubo,zobacz jak na dworze gorąco
Rekomendowane odpowiedzi