Jurek_mwo Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Popieram Bartheez5 tez mi się tak wydaje.
Sympatycy siemik Opublikowano 17 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 17 Czerwca 2011 Bartheez5 dobrze mówisz. Zawsze byłem na rozdrożu kilku województw. Proszę o koszulki 1xS,1xM 1xL, Pozdrawiam Siemik
Moplic Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2011 Witam! Lista zaktualizowana. Propozycja dodania "Maxi" jak najbardziej trafna i przyjęta. W poniedziałek zamawiam koszulki i myślę, że będzie kalkulacja kosztów. Potem druk i .... . I tu mam pytanie do wszystkich. Czy koszulki wysyłać indywidualnie (ale rosną koszty) czy poczekać do lipcowego wspólnego kulania?
czaro69 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Myślę,że odbierzemy je osobiście na Suwalszczyznie !piwko
Jurek_mwo Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Popieram Czaro69 nie ma co wydawać pieniędzy, skoro wkrótce się spotkamy. !scooter
Klubowicze bargacz Opublikowano 19 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2011 Czy jesteście przekonani całkowicie co do kolorów ? A może tradycyjne granatowo-białe ? Ale nie nalegam. Pozdrawiam
Jurek_mwo Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Jeśli o mnie chodzi,jak dla mnie Kolor stary granatowy był ok. Ale też nie jest złym kolorem ten proponowany:)
jack daniels Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Jak ostatecznie zostanie kolor pomarańczowy to dla mnie 1szt XXL.Wzór w opcji dynamicznej jest the best. Zmieniam decyzję i jak będzie pomarańczowa to dokładam się Bagraczom i 1/2 ceny za t-szrota dla Przemka vel Doktorek proszę doliczyć na moje konto.
Moplic Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2011 Witam! W poniedziałek wieczorem zamykam listę. Będę znał koszty. Opcja rozdania na Suwalszczyźnie wygrywa, a osobom nie będącym na spotkaniu wyślę pocztą. Pozdrawiam. P.S. Wersja ostateczna koszulki.
Sympatycy siemik Opublikowano 19 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 19 Czerwca 2011 A gdzie macie swojego prezesa. Czyżby Dizelek zaspał !piwko . Mi proszę nie wysyłać.Sami odbierzemy z Sylwią i Ania. Czekać tylko będziemy na okazję zaproszenia weekendowego na mazurach Pozdrawiam Siemik
krzysurban Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 A gdzie macie swojego prezesa. Czyżby Dizelek zaspał !piwko . Mi proszę nie wysyłać.Sami odbierzemy z Sylwią i Ania. Czekać tylko będziemy na okazję zaproszenia weekendowego na mazurach Pozdrawiam Siemik Prezes Dizel zbiera na nowego skuta i tak troche mu głupio się odzywać....
STALONE Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Witam kolegów,projekt super. Zamawiam 1 szt-XL,1 szt-L. Pozdrawiam.
Gość Bartheez5 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 A gdzie macie swojego prezesa. Czyżby Dizelek zaspał . Mi proszę nie wysyłać.Sami odbierzemy z Sylwią i Ania. Czekać tylko będziemy na okazję zaproszenia weekendowego na mazurach Pozdrawiam Siemik Ja myślę SIEMIK że ciebie z rodzinką to nie trzeba zapraszać na W-M Daj tylko chłopie z 2 dni wcześniej znać co bym w robocie zdążył zamieszać i SERDELECZNIE zapraszam
DIZEL Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Prezes Dizel zbiera na nowego skuta i tak troche mu głupio się odzywać.... Już sobie pogadaliście ? !guns Ja poproszę koszulkę sztuk 1-XL
boochos Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Witam! W poniedziałek wieczorem zamykam listę. Będę znał koszty. Opcja rozdania na Suwalszczyźnie wygrywa, a osobom nie będącym na spotkaniu wyślę pocztą. Pozdrawiam. Ja nie będę mógł byc na spotkaniu ale moje koszulki przekażcie Rudemu56, a pieniązki - jeśli można - to proszę odliczyc z zaliczki za rezerwację noclegu- chyba, że trzeba będzie zapłacic wcześniej , to oczywiście przeleję.
antoniaczek Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Ja w połowie Mazur wiec mi się należy !pomidor Moplic pewnie wiesz gdzie są Woszczele Ja XXL i dla kobitki M
DIZEL Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Ja w połowie Mazur wiec mi się należy !pomidor Moplic pewnie wiesz gdzie są Woszczele Ja XXL i dla kobitki M Krzyś ale posiadanie koszulki zobowiązuje do przyjazdu na spotkanie W-M w lipcu Przy okazji odbierzesz koszulkę i załatwimy pare spraw !piwko
Moplic Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2011 Witam! Lista zamknięta. T-shirty zamówione. Stan realizacji - zamówione
Klubowicze MAKI Opublikowano 20 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2011 Halo halo Lechu! Jeszcze ja! Też chcę koszulkę 1-XL. W końcu, nie wiem, czy pamiętasz, ale projekt żaglówki z logo Burgmanii to był mój pomysł na zlocie w Malborku (nasz pomysł )
Gość Bartheez5 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Widzę że ŚmiGŁO Kolegi nadal nie opuszcza MAkI Lepiej późno n iż wcale
Moplic Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2011 Witam! Maki załapałeś się na rezerwową. Witam wszystkich. Całkowity koszt jednej sztuki koszulki - to 21,50 zł. T-shirty myślę, że są już w drodze od dostawcy. W związku z tym proszę wszystkich o wpłacanie na moje konto 32 1240 3376 1111 0000 2817 8701 należności za koszulki (w tytule przelewu wpisać nick z forum). Jeżeli ktoś chce abym mu przesłał proszę o doliczenie 7 zł za przesyłkę (priorytet polecony). Inni dostaną koszulki na Suwalszczyźnie.
czaro69 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Kasa poszła !tut Mój bank potrzebował nazwę odbiorcy: wpisałem Lech Moplic !OKK
STALONE Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Moja kasa wpłacona. !piwko za zaangażowanie przy spotkaniu. Żeby nie wymyślać nowej nazwy odbiorcy,wpisałem jak czaro69.
Gość Bartheez5 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Lechu Jak będziesz już je miał u siebie w domu to daj znać wpadnę z małym co nie co Co by się dobrze nosiło
Rekomendowane odpowiedzi