Moplic Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam! Temat miał być wcześniej, ale lepiej późno niż wcale. Po wstępnych rozmowach w Malborku padła propozycja własnych koszulek grupy w-m. W związku z tym proszę o wyrażenie swojej opinii. Poniżej pierwsza propozycja - nasze logo na plecach plus małe "www.burgmania.net" przód. Cena koszulek uzależniona jest od sposobu nanoszenia logo, np: folia termotransparentna (naprasowanka)- najtańsza forma, sitodruk - najdroższa. Proszę o propozycję koloru koszulek i koloru logo. Ja proponuję kolor żółty bądź pomarańczowy i czarne napisy. Lista chętnych na koszulki: 1. boochos - XL i M zapłacono 2. bargacz - XXL szt. 3 zapłacono 3. Bartheez5 - XL szt. 2 i S zapłacono 4. Jurek_mwo - XXL szt. 2 zapłacono 5. czaro69 - XXL szt. 2 i XL zapłacono 6. krzysurban - L szt. 2 i S szt. 2 zapłacono 7. Roman - XXL i L zapłacono 8. siemik - S i M i L zapłacono 9. jack daniels - XXL zapłacono 10. Stalone - XL i L zapłacono 11. DIZEL - XL zapłacono 12. antoniaczek - XXL i M zapłacono 13. Maki - XL zapłacono 14. avanturnik - XXL i S (jeżeli będą w zamówieniu)
czaro69 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Kolor pomarańczowy lubię, więc dla mnie bardzo !OKK Napisy w kolorze granatowym lub niebieskim będą chyba ok. Na zlocie w Berlinie była podobna tonacja kolorów... Ogólnie projekt jest fajny !OK !YES
Gość Bartheez5 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jak najbardziej !OKK Tylko nie prasowanka !NOT żeby to troszkę ponosić a nie po kilku praniach !TAZ Myślę że najbardziej opcjonalny kolor to Pomarańcza i niebieskie wykończenia logo itp !OKK
Moplic Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2011 Propozycja druga bardziej dynamiczna: Sitodruk jest najlepszy, lecz trochę kosztuje szczególnie przy małych ilościach. Ale co tam raz się żyje. P.S. Wstępnie cena przy 30 szt. jednej koszulki FRUIT OF THE LOOM 195g to koszt około 20 zł w tym koszulka 11 zł nadruk sitodrukiem przód i tył 9 zł.
czaro69 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 No Lechu, drugi wzór dla mnie bomba !OKK Bardzo ładny i dynamiczny projekt.Zdecydowanie jestem na TAK !OKK
Jurek_mwo Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jak dla mnie Leszek to Druga opcja.. !OKK
krzysurban Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Może da radę umieścić gdzieś Herb Warmii i Mazur... Myśl pozostawiam i decyzję dla Was chłopaki. Wygląda on tak linkHerb
avanturnik Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Idea dobra A może na bazie okręgu - na górze napis pókolem "BURGMANIACY", na dole półkolem "GRUPA WARMIŃSKO-MAZURSKA" a herb województwa w środku? Logo Burgmanii i napis z przodu koszulki? Co o tym myślicie? Chyba żaglówka, logo burgmanii, herb i napis razem to będzie mało czytelne i za dużo jak do obrazowania na jednych plecach !w00t
czaro69 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jeśli upieracie się przy herbie województwa to proponuję umieścić go na rękawku !YES !tut Projekt pleców jest ok i myślę, że nie trzeba go zmieniać !tut Z przodu pod logo Burgmanii, można dać napis : Warmia i Mazury (odpowiednio dopasowany na szerokość logo). I moim zdaniem będzie zajefajna koszulka.. !OKK
boochos Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Czy jako suwalczanin mogę zamówic dwie takie koszulki - sitodruk - w rozmiarze XL i M? Super jest to "dynamiczne logo"
Moplic Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2011 T-shirt myślę, że będzie dostępny dla wszystkich. W projekcie, a zarazem kosztorysie policzyłem jeden kolor. Przy kolejnych kolorach koszt drastycznie rośnie (klisza, "sita"). Wielkość logo np. na rękawku nie ma znaczenie przy takim herbie to trzy kolory czyli około 27 zł dodatkowo. Jeżeli wielkość napisów z przodu koszulki będzie większa niż format A4, to wydruk jest prawie dwa razy droższy. Czekam na dalsze opinie i więcej tym lepiej no i potem taniej. Myślę,że trzeba uzgodnić temat koszulek jak najszybciej, by ewentualnie dać do druku. Pozdrawiam!
Klubowicze bargacz Opublikowano 17 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam II -ga propozycja zdecydowanie fajniejsza. Żeby tylko nie przesadzić bo będzie mało czytelne. Zamawiam dwie XXL. Myślę, że dla Przemka też trzeba zamówić a więc zamawiam 3 szt. Jeżeli potrzebna jakaś wpłata to podaj konto. Do zobaczenia
STALONE Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Cześć kolegom. Może w napisie żeby było inaczej,"warmińsko-mazurska BRAĆ skuterowa". Chyba że kogoś zmałpujemy,herb W-M mało kto zna ale logo W-M już jest znane. Proponuje na rękawie takie logo.Też jestem za opcją II Pozdrawiam.
Moplic Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam! Jeśli chodzi o logo w-m nie ma problemu, ale powtarzam to dodatkowy koszt ok 27 zł. Co do napisu, to kwestia tylko jego zamiany, ale będzie trochę mniejszy (więcej liter), gdyż chcę zmieścić się w formacie A4 - chodzi o koszty przy tak małej serii. Sitodruk najtrwalsza forma nanoszenia napisów, lecz najdroższa szczególnie przy małych seriach.
Gość Bartheez5 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Lechu!!! Ja myśle że II opcja jest najbardziej przystępna Za dużo tych druków też nie może być bo to się ZLEJE i bedzie wielka LIPA JAk bedziesz miał już PROTOTYP daj znać Oczywiście dla mnie 3 szt. 2xl-ki i jedna S-ka
czaro69 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Jak mówili kiedyś w filmie: "my jesteśmy normalni i nie chcemy udziwnień" Opcja II i jest bardzo !OKK bez nadruku na rękawkach, po co wydawać kasę przeznaczoną na !piwko Podaj Lechu tylko rozmiarówkę koszulek i nr konta do wpłat !YES
Moplic Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2011 Dzisiaj postaram się umieścić projekt razem z koszulką dla lepszej wizualizacji (przód i tył) z lekkimi poprawkami. Otworzę listę chętnych w pierwszym poście, a dokładna wycena w zależności od ilości zamówionych koszulek. Wstępnie - tył II projekt bez zmian, a przód logo www.burgmania.net i pod tym Skuterowa Brać Warmii i Mazur. Koszulka pomarańczowa z granatowymi napisami.
Gość Bartheez5 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Jak mówili kiedyś w filmie: "my jesteśmy normalni i nie chcemy udziwnień" Opcja II i jest bardzo bez nadruku na rękawkach, po co wydawać kasę przeznaczoną na Podaj Lechu tylko rozmiarówkę koszulek i nr konta do wpłat TYlko nie kończ Czaro że .......dla kolegi to może być obojętnie CO...... Chłopaki nie płaczą
Jurek_mwo Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Pamiętajcie ze ja jeszcze żyje:) Na wszelki wypadek: XXL Sztuk 2x
Moplic Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam! Tak, jak obiecałem prawie, prawie, prawie ostateczny wzór. Tył będzie ciut, ciut mniejszy. Myślę, że może być. Kto jest chętny proszę o wpisy. Dokładny koszt podam później, ale przy 30 sztukach, to kwota około 20 zł (te małe koło). W pierwszym poście będę aktualizował chętnych. Wszyscy, którzy wcześniej w ciemno zadeklarowali chęć posiadania koszulki nie muszą ponownie pisać. Rozmiarówka: kod szerokość/długość S 46/68 cm M 51/71 L 56/73 XL 61/76 XXL 66/77 XXXL 71/79 tolerancja +/- 2 cm
Jurek_mwo Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Co mi tam!! Sztuk dwie XXL Jak dla mnie są fajne !piwko
czaro69 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Proszę o dopisanie do listy: XXL - 2 sztuki; XL - 1 sztuka. !OKK
Roman Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam.To ja zamawiam XXL i L.Dziękuję i pozdrawiam
Gość Bartheez5 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam! Tak, jak obiecałem prawie, prawie, prawie ostateczny wzór. Tył będzie ciut, ciut mniejszy. Myślę, że może być. Kto jest chętny proszę o wpisy. Dokładny koszt podam później, ale przy 30 sztukach, to kwota około 20 zł (te małe koło). W pierwszym poście będę aktualizował chętnych. Wszyscy, którzy wcześniej w ciemno zadeklarowali chęć posiadania koszulki nie muszą ponownie pisać. Rozmiarówka: kod szerokość/długość S 46/68 cm M 51/71 L 56/73 XL 61/76 XXL 66/77 XXXL 71/79 tolerancja +/- 2 cm Nie to że bym się czepiał ale na przodzie powinna być MAXI SKUTEROWA BRAĆ W-M Moim skromnym zdaniem tak to powinno być
Rekomendowane odpowiedzi