Klubowicze bilety Opublikowano 22 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2011 A dzisiaj na mieście, a dokładnie na Boguchwały widziałem Biletego przy swoim SW. Planujecie jakieś spotkanie przed Marl ? Spotkanie się odbyło melmacie nas pożegnał, teraz idziemy spać a rano z Fundi-m ruszamy w stronę Marl.
LWfilip Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Ja z CSW startuje w kierunku Złocieńca już o 11.00.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 23 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 23 Czerwca 2011 Ja z CSW startuje w kierunku Złocieńca już o 11.00. Spotkanie się odbyło melmacie nas pożegnał, teraz idziemy spać a rano z Fundi-m ruszamy w stronę Marl. No to bawcie się dobrze chłopaki: i w Marl, i w Złocieńcu! !OK
Klubowicze bilety Opublikowano 23 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 23 Czerwca 2011 No to bawcie się dobrze chłopaki: i w Marl, i w Złocieńcu! !OK Spakowani, idziemy do garażu i w drogę nach Marl !scooter \
wooferai Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Po spędzonych dwóch dniach z rodziną przyjaciółmi pod Wolinem doszedłem do wniosku, że jednak tu spędzę resztę weekend-u. Ponieważ wczoraj juz moto było spakowane do Marl, to o 5 rano wsiadłem na kymkacza i wio do Szczecina zamiast na Niemcy. Zaraz biorę busa, rower i jadę zrobić niespodziankę żonce i synowi oraz znajomym. Do Marl jeszcze zdążę w bardziej sprezyjających warunkach. I dzięki Artcho, bo to częściowo i Twoja zasługa... Dobra, lecę pod wolin.
Sent Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2011 Ja mam plan zrobić mały wypad jutro do Złocieńca (bo i tak weekend pod Choszcznem więc już niedaleko). W ogóle dzisiaj fajny dzień: najpierw zdałem egzamin, później w Panie Europejskim zamontowaliśmy gniazdo 12V (za koszt <10zł ), a teraz coś się skopała pogoda i nie wiem, ale z tego co widzę, to raczej odpuszczę i wybiorę miejsce w samochodzie
Klubowicze bilety Opublikowano 26 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 26 Czerwca 2011 Szczęśliwy i w domu - żałujcie nawet pogoda nie pokrzyżowała zabawy.
LWfilip Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Wizyta w Złocieńcu jak dla mnie bardzo udana. Dzięki dla braciszków. Loty quadem były !OKK Tak w ogóle to świetnie się bawiłem. Za dwa tygodnie Go To Polanów.
Sent Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2011 Ja dzisiaj widziałem użytkownika siwego (inny lekko kolor od srebrnego) SW chyba 600 zarej. na ZPL W ogóle pogoda przyjemna
Gość Lisem Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 He he,fotka w dobrym klimacie !V Dzięki Wojtek za przybycie w nasze strony i pogaduszki przy bro.Do zobaczenia w Polanowie !piwko
LWfilip Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Da się zrobić. To już za dwa tygodnie. Tylko czy !piwko wystarczy??
wooferai Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 To może jakieś małe spotkanko w środę wieczorkiem? Np. parking przed UM przy fontannach o 19.00. Wieczorkiem powinni jeszcze ludzie na spacerkach być, to i jakaś promocja maxi wśród ludzi by była.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 28 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Czerwca 2011 To może jakieś małe spotkanko w środę wieczorkiem? Np. parking przed UM przy fontannach o 19.00. Wieczorkiem powinni jeszcze ludzie na spacerkach być, to i jakaś promocja maxi wśród ludzi by była. Ubiegłeś mnie Ale ja w środę nie mogę, ale w czwartek i owszem.
Sent Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2011 W czwartek też mi pasuje, dzisiaj nie za bardzo, mam egzamin, a jutro jeszcze z tego ustny, ale czwartek jak najbardziej !YES
wooferai Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 No to wstępnie spotkanie przekładamy na czwartek 19.00, parking UM koło fontanny. W czwartek jestem od rana w podróży służbowej, ale myślę, że do 17 spokojnie się wyrobię. !YES
Klubowicze ArtCho Opublikowano 29 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 29 Czerwca 2011 No to wstępnie spotkanie przekładamy na czwartek 19.00, parking UM koło fontanny. W czwartek jestem od rana w podróży służbowej, ale myślę, że do 17 spokojnie się wyrobię. !YES Git! Jeśli będzie padać, to nie przyjadę...
wooferai Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Dobra, pogoda taka jak widać. Jak będzie padać to zostajemy w domkach.
Sent Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2011 Eeee no nie wymiękać mi tu, maxi to przecież jedne z lepszy 2oo, które chronią przed deszczem (sam doświadczyłem, że tak jest)
dr.big Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Czy macie w Szczecinie jakis ustalony dzien w tygodniu kiedy sie spotykacie? PS. Bede w srode Morph. w Szczecinie .
wooferai Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 U nas z tymi spotkaniami to różnie jest. Ale w środę lubimy się też spotkać od czasu do czasu. Daj znać wcześniej o której i gdzie to pewnie podjedziemy w jakieś miejsce. !OK I dzięki za miłe spotkanko dzisiaj, nawet nie zauważyłem jak nam mineła nam ponad godzinka na stojąco. ArtCho - ławki musowo na następny raz.
Sent Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2011 Wrzucam linki do omawianych na spotkaniu prognoz pogody: http://www.wetteronline.de/radar.htm A tutaj z icm.edu.pl http://new.meteo.pl/
Klubowicze ArtCho Opublikowano 30 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2011 Wrzucam linki do omawianych na spotkaniu prognoz pogody: http://www.wetteronline.de/radar.htm A tutaj z icm.edu.pl http://new.meteo.pl/ A ja dodam pogodynkę (czasmi nie działa): http://www.pogodynka.pl/polska/szczecin_szczecin Dzięki Panowie za miłe spotkanie. Godzinka nam strzeliła mimo chłodu! !zeby Bigu, koniecznie daj znać kiedy będziesz. Zrobimy spotkanko. !TAZ
dr.big Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Spoko, juz wiem, ze bedzie to jednak czwartek, czyli wszystko ok .
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 1 Lipca 2011 Chłopaki dzięki za spotkanko, Bigu napisz o której będziesz w Szczecinie?
Rekomendowane odpowiedzi