Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 27 Czerwca 2011 Witojcie Kujowioki Robson, pytałeś o Zacną, więc powiem to krótko, szła lekko, szybko, tanio, 0,00 strat oleju, spalanie bardzo rozsądne, ujmując to krótko, na każdym między tankowaniu miałem pół zbiornika paliwa w przybliżeniu. dodam tylko tyle iż zacne tankowały tylko dlatego że te króle musiały . Naj mniej spalił Burgman Mareczkowy, w końcu fachman pierwsza liga i ten B650 pali bardzo mało nawet oleju zaraz po nim król lawety B650.
upiór Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 A Tomeczku przywieźliśmy z Niemcowni taki jeden sprzęt na przyczepce, ale jak byś go kupił to Upiorek by Cię zjadła na kolację !vampire !vampire !vampire Robson, pytałeś o Zacną, więc powiem to krótko, szła lekko, szybko, tanio, 0,00 strat oleju, spalanie bardzo rozsądne, ujmując to krótko, na każdym między tankowaniu miałem pół zbiornika paliwa w przybliżeniu. Wiem !w00t , maszyna do lodów , nie albo duży tort trzy piętrowy mniam !OKK . Jadę normalnie jadę do Duninowa , jak nic jadę . Tylko kiedy . Arek jak ty to robiłeś że jak tankowałeś ZACNĄ to miałeś jeszcze pół zbiornika . Ech musisz kiedyś śmignąć z nami do Malborka na zlot to zobaczymy te spalanie no ale ZACNA to ZACNA !OK . Pozdrawiam !vampire .
Sympatycy siemik Opublikowano 27 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 27 Czerwca 2011 Siemka. Troszkę co nie którym wyjaśniłem co się stało po drodze do Marl i z powrotem w moim KRÓLU .To nie cvt ani nic z silnikiem.Ale co dokładnie to jeszcze nie wiem, jutro wieczorem będę miał większa wiedzę więc wtedy coś napiszę. Arkadiusz to informatyk ale ty Włodziu? nie poznaje kolegi.Kiedyś sam mówiłeś że tylko silniki elektryczne nie biorą oleju czyż byście z Arkiem przesiedli się na !scooter elektryczne "vektrixy" To że moje słoneczko spaliło najmniej to chyba nie ulega wątpliwości bo nawet takie cacuchno jak morpheusz dr.biga zrobił więcej kilometrów !placz1 Pozdrawiam Siemik
Arkadiusz Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2011 To że moje słoneczko spaliło najmniej to chyba nie ulega wątpliwości bo nawet takie cacuchno jak morpheusz dr.biga zrobił więcej kilometrów !placz1 Pozdrawiam Siemik Grzesiu fajnie że jutro już coś będziesz wiedział, mam nadzieję że dasz wiedzę co i jak. A tak na marginesie, miałem zaszczyt śmigać za dr.bigiem i jego morpheuszem, no i Ci powiem, że jak "poszedł" z tego miejsca gdzie go zdjęliśmy z przyczepki to myślałem że linkę od gazu urwę !w00t , jedyne co mnie ratowało to, to że Wrzonio miał tą biało - czerwoną chorągiewkę i ich dopadłem po kilku kilometrach. Naprawiaj Króla i w trasę !OKK
Tomekgdz Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Siemik dobrze, że dotarłeś do domu !OK szkoda tylko, że z takimi problemami Poważnie mówiąc Moja nazwa PKS to Pikuś w porównaniu do nazwy Król Lawety Pozostaje Tobie przyznać wyższość marce !scooter na H, czyli ZACNA !OKK Głowa do góry czekam w Stegnie dam Ci rozgrzeszenie !piwko
dr.big Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 (...)bo nawet takie cacuchno jak morpheusz dr.biga zrobił więcej kilometrów(...) Aj tam Grzesiu, nie ma problemu, jak trzeba bylo, to miejsce Morphiego zajmowal AN650 . Nie przejmuj sie, Bozia wynagrodzi Ci te awarie w dzieciach ... Przynajmniej ja zrobilem kilka kilometrow, a dzieki spodniom Arka i niedzielnej aurze dojechalem w obie strony suchy .
Bobas Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Ale ruch się zrobił u Kujawiaków !!!! Siemik, daj znać co z maszyną. Ja własnie pakuję graty i sie wyprowadzam z Chojnic na wieś. Ale będę miał teraz świeże powietrze. Robsonek, bój się Boga !!!!! Jak się Ricie spodoba wyjazd to będę za każdym razem musiał wozić Twoje tobołki Kupiłem psa szczeniaka, który jak urośnie będzie ważył więcej niż Robsonek. Mieszkanie mam zas...... pod sam sufit http://foto.favore.pl/2007/9/1/8/12745_1188628710808_n.jpg http://foto.favore.pl/2007/9/1/8/12745_1188628701887_n.jpg Ach, te dzieciaki !kiss
czaro69 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Witajcie Turyści !scooter !scooter Dobrze,że wróciliście cało...Grzesiu, nie przejmuj się, tylko szybko reanimuj Króla !OKK
krzys-68 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Ale ruch się zrobił u Kujawiaków !!!! Siemik, daj znać co z maszyną. Ja własnie pakuję graty i sie wyprowadzam z Chojnic na wieś. Ale będę miał teraz świeże powietrze. Robsonek, bój się Boga !!!!! Jak się Ricie spodoba wyjazd to będę za każdym razem musiał wozić Twoje tobołki Kupiłem psa szczeniaka. Mieszkanie mam zas...... pod sam sufit Ach, te dzieciaki !kiss Poka fotki psiaka !winkiss
Bobas Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Poka fotki psiaka !winkiss Wkleiłem w powyższym poście.
szamot Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Ale ruch się zrobił u Kujawiaków !!!! Siemik, daj znać co z maszyną. Ja własnie pakuję graty i sie wyprowadzam z Chojnic na wieś. Ale będę miał teraz świeże powietrze. Robsonek, bój się Boga !!!!! Jak się Ricie spodoba wyjazd to będę za każdym razem musiał wozić Twoje tobołki Kupiłem psa szczeniaka, który jak urośnie będzie ważył więcej niż Robsonek. Mieszkanie mam zas...... pod sam sufit http://foto.favore.pl/2007/9/1/8/12745_1188628710808_n.jpg http://foto.favore.pl/2007/9/1/8/12745_1188628701887_n.jpg Ach, te dzieciaki !kiss Gratulacje !!!!!! PS Kiedy parapetówa?????? !piwko
krzys-68 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Wkleiłem w powyższym poście. berneńczyk pilnuj jego stawów i dobrze karm.Będzie szybko przybierał na wadze więc... Z pozytywów- !YES nie zagryzie ale zaliże na śmierć !OKK
Arkadiusz Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2011 Jadę normalnie jadę do Duninowa , jak nic jadę . Tylko kiedy . Mam nadzieję, że w końcu kiedy dojedziesz, bo jak nie to !bicz Ale ruch się zrobił u Kujawiaków !!!! Kupiłem psa szczeniaka, który jak urośnie będzie ważył więcej niż Robsonek. Ruch może i się zrobił (trochę), ale widzę, że tu wszystko na "psy" zeszło, ale ta nazwa nie jest mi obca Krzysiek, niech rośnie, niech się chowa zdrowo, ale trza najpierw !piwko lub przy najbliższej okazji. !winkiss
Bobas Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Mam nadzieję, że w końcu kiedy dojedziesz, bo jak nie to !bicz Ruch może i się zrobił (trochę), ale widzę, że tu wszystko na "psy" zeszło, ale ta nazwa nie jest mi obca Krzysiek, niech rośnie, niech się chowa zdrowo, ale trza najpierw !piwko lub przy najbliższej okazji. !winkiss No rzecz jasna, że na najbliższym spotkaniu mój psiak stawia !piwko Tyle tylko, że to nie berneński pies pasterski, ale szwajcarski pies pasterski. To to samo tylko mój ma krótką sierść. Od dziś nocuję z nim w nowym niedokończonym domu i pilnuję dobytku ( Michu, przekonałeś mnie ). Te kundle podobno wpuszczają złodzieja, ale już nie wypuszczają Trochę mnie zmartwiło, że piwa nie lubi
Klubowicze robson Opublikowano 29 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 29 Czerwca 2011 No rzecz jasna, że na najbliższym spotkaniu mój psiak stawia !piwko Tyle tylko, że to nie berneński pies pasterski, ale szwajcarski pies pasterski. To to samo tylko mój ma krótką sierść. Od dziś nocuję z nim w nowym niedokończonym domu i pilnuję dobytku ( Michu, przekonałeś mnie ). Te kundle podobno wpuszczają złodzieja, ale już nie wypuszczają Trochę mnie zmartwiło, że piwa nie lubi Krzysiu, może Ci pomóc w pilnowaniu chaty , psy też bardzo lubię . No dobra, to Ci pomogę !YES .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 29 Czerwca 2011 To może w sobotę wszyscy popilnujemy tej chaty skoro pies stawia I niech nie gada tylko zaprasza
czaro69 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Bobas, bardzo ładny psiak !OKK Mam tylko nadzieję, że kupiłeś go z pewnego żródła i nie wyrośnie z niego niedźwiadek !w00t Ale na żurek możemy podjechać
szamot Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Jak by co to mam 2 labradorki jak by Twojemu psiakowi nudziło a na komarku mam kuferek z piwem jak by sie Tobie nudziło !piwko W niedziele bede w Bysławiu na rybach(jakis konkurs zakładowy wędkarski) tak , że moge wpaść na !piwko jak nie będę wodował
Arkadiusz Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2011 Trochę mnie zmartwiło, że piwa nie lubi Bobasku, on ma nie pić, tylko ma przynosić !piwko
szamot Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Moze lepiej niech nie pije bo wyrośnie jak jego właściciel !V
michu Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Bobasku Gratulację ,cieszę się razem z Tobą !OK Siemiczek mam nadzieję ,że to nic poważnego z twoim króliczkiem ,ale pamiętaj Nasze motto : PO ZŁYM PRZYCHODZI DOBRE !YES i tego się trzymaj !YES
Bobas Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Hej Pany, dopiero dziś dopadłem do internetu. Nie mieszkam juz w mieszkaniu, a na wiosce zasięg na iPlusie jest paskudnie słaby. Jedna strona otwiera się 5 minut. Cały czas jestem zalatany z przeprowadzką, początkiem urlopu itp. Na parapetówę jeszcze zaproszę, ale teraz jeszcze nie mam nawet podłóg !YES Wczoraj osiodłałem Burka w Leo Vince. Skończyłem w nocy go zakładać i zaraz idę posłuchać jak gada. Ale mnie wszystko swędzi i gryzie !OKK !scooter
Rekomendowane odpowiedzi