Rzelu Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Przeważnie pon-śr/czw 19-7.00 zapraszam najlepiej po 22 - wtedy jest spokojniej i można pogadać. Zaparkowanego Burga widać z daleka.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 26 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 26 Maja 2011 No to kiedy śmigamy do Rzelu? Mówisz - masz! Bilety, Wooferai - dzięki za (mam nadzieję) miłą przejażdżkę. Zapomniałem powiedzieć, że ta dróżka z Lubieszyna do Dobrej ma fajne zakręty. Nawet mój syn na pięćdziesiątce to potwierdza. Ale: w dawnych czasach stali tam panowie z suszarką, gdyż na całym odcinku jest 50 km/h. Wooferai - raz jeszcze gratki z powodu zakupu pojazdu. Bardzo ładny - niech się "dobrze nosi"! !OK Rzelu - miło było poznać i choć trochę pogadać (np. na temat jakości różnych paliw ). Sobota zostaje otwarta - jeśli ktoś ma chęć, czas i możliwości, to na 90% jedziemy (tak gdzieś o 09.00 na 4 godzinki). Marek - bojowe zadanie: znaleźć flohmarkt! !OK !TAZ PS Sprawdziłem Marek - mam tylko jedną dużą nalepkę, chyba lewą...
wooferai Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 No jak zwykle było miło. !OK I dzięki, dzięki za propozycję pośmigania razem. Jak się uda, to w sobotę również się z Wami chętnie wybiorę. Dziesiąta rano najwcześniej.
Klubowicze bilety Opublikowano 27 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 27 Maja 2011 Ja również dzięki za wspólne śmiganie, w sobotę nie mogę mam malowanie u szwagierki, ale postaram się w niedzielę gdzieś śmignąć. Trzeba przyzwyczaić cztery litery do podróży.
Sent Opublikowano 27 Maja 2011 Autor Opublikowano 27 Maja 2011 Ja również dzięki za wspólne śmiganie, w sobotę nie mogę mam malowanie u szwagierki, ale postaram się w niedzielę gdzieś śmignąć. Trzeba przyzwyczaić cztery litery do podróży. A to ważna rzecz, ja w zeszłą sobotę zrobiłem 300 km. Problem polegał na tym, że większość trasy to była krajowa 10, a i zawieszenie ustawiłem idealnie. Zero podskoków, wybojów, drgań. Nigdy mnie tak .... nie bolała, jak po tej jeździe.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 27 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 27 Maja 2011 No jak zwykle było miło. !OK I dzięki, dzięki za propozycję pośmigania razem. Jak się uda, to w sobotę również się z Wami chętnie wybiorę. Dziesiąta rano najwcześniej. Czołem! Koło 12.00 muszę wyjechać 4oo, tak więc raczej nici z wycieczki... Ale za niecały tydzień! !OKK !w00t !TAZ !scooter !wchair
Sent Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Opublikowano 28 Maja 2011 Rozmawiałeś już z nimi Artur? Bo w necie widziałem, że sporo sprzętu mają i może być problem...
Rzelu Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Grzecznościowo: Kolega z Bezrzecza podnajmie w wynajmowanym garażu miejsce na moto w celu rozłożenia kosztów. Może ktoś potrzebuje? Tel. 602533633 Remik.
Rekomendowane odpowiedzi