Sent Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Opublikowano 18 Maja 2011 Ja nawet nie sprawdzałem, o której będzie, tylko wiedziałem, że będzie... Dzisiaj jakiś wysyp Dink'ów, 3 widziałem na odcinku 10 km
Klubowicze bilety Opublikowano 18 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 18 Maja 2011 Ja jak już to pójdę na koncert Pollaco !OKK A tutaj spore szanse na kolejne SW 600 w Szczecinie SW 600 No no może ktoś się skusi !scooter jutro postaram się podjechać.
wooferai Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Moim skromnym zdaniem to te SW600 malowane i szpachlowane jest. Przód i prawy bok. Tłumaczenie po paru minutach wytykania lakieru, że to tylko pewnie lekki szlif, bo szkła i przedni błotnik całe nijak się mają do malowanego plastiku nad reflektorem, który ciężko przeszlifować leżąc na boku. Dla mnie moto powypadkowe jest jak nic. Artcho, a jakieś szczegóły wyjazdu do NRD?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 19 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 19 Maja 2011 Słuchajcie, wstępnie w czwartek ok 18.00 - jeśli pogoda będzie dobra - zamierzam zrobić dwugodzinną przejażdżkę do NRD. Kto chce - skrzykniemy się przed wyjazdem. No i nie wyszło.. Przepraszam wszystkich, którzy wiązali jakieś plany z tą przejażdżką. Następnym razem się poprawię... !sciana
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Maja 2011 No i nie wyszło.. Przepraszam wszystkich, którzy wiązali jakieś plany z tą przejażdżką. Następnym razem się poprawię... !sciana Następny termin to jutro rano więcej info Artur
Klubowicze ArtCho Opublikowano 20 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Maja 2011 Następny termin to jutro rano więcej info Artur Myślę wyjachać między 9-10 i wrócić koło 14.00-15.00. NRD oczywiście: albo na południe w okolice Niederfinow i most dla barek (bardzo ciekawa budowla hydrotechniczna) albo na północ - Uznam i może powrót przez Świnoujście?
Klubowicze bilety Opublikowano 21 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Maja 2011 Myślę wyjachać między 9-10 i wrócić koło 14.00-15.00. NRD oczywiście: albo na południe w okolice Niederfinow i most dla barek (bardzo ciekawa budowla hydrotechniczna) albo na północ - Uznam i może powrót przez Świnoujście? Gdzie to się jeszcze zobaczy, a wyjazd o godz. 9,15 u Artura jak ktoś chętny to na telefon.
Sent Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Opublikowano 21 Maja 2011 Ja na weekend zaplanowałem przejażdżkę po Polsce W planach m.in Mierzęcin
Klubowicze bilety Opublikowano 21 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Maja 2011 Dzięki Artur - super wycieczka, jazda, zakupy, kebab i oczywiście Flohmarkt. Proszę następny termin !OKK
wooferai Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 hm...no to ja też proszę następny termin wycieczki. szybkość nie gra roli do malborka też jadę z Wami . . . pierwsza burgmaniacka ekscytacja w Szczecinie jest moja !tut
Klubowicze ArtCho Opublikowano 21 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Maja 2011 Dzięki Artur - super wycieczka, jazda, zakupy, kebab i oczywiście Flohmarkt. Proszę następny termin !OKK Ja również dziękuję za miły wypad. A co do następnych - nie bardzo lubię planować, bo często mi nie wychodzi --> patrz ubiegły czwartek !vampire Mogę powiedzieć, że jeśli nie będzie padać, to może w najbliższy czwartek po 18.00 na 2 godzinki, albo w kolejną sobotę jak dziś - od rana do ok. 14-15. Dam znać. Wooferai, jak wyjazd? Udał się?
Bob Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 http://12kl.sp.mil.pl/plakat/ propozycja jestnie nie wiem tylko czy uda sie zalatwic zubry !OKK http://picasaweb.google.com/melmacie4/SpotkanieWReczuMaj2010?authkey=Gv1sRgCN2_y5HTmp-VvQE#5475501193380006002
wooferai Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Jak by ktoś się bardzo nudził , to na 15 minutek można by się spotkać np. na parkingu przy Urzędzie Miejskim koło fontanny o 13.00. !scooter Wiem wiem, że na ostatnią chwilę, ale tak mnie naszło. Nic na siłę. :lol:
Klubowicze bilety Opublikowano 22 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2011 Jak by ktoś się bardzo nudził , to na 15 minutek można by się spotkać np. na parkingu przy Urzędzie Miejskim koło fontanny o 13.00. !scooter Wiem wiem, że na ostatnią chwilę, ale tak mnie naszło. Nic na siłę. :lol: Tak powiedzmy na 50% przyjadę na 12-tą to więcej %, a co masz nowy sprzęt?
wooferai Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 No to niech będzie lepiej na 13 bo bilety się nie wyrobił. !scooter
Klubowicze bilety Opublikowano 22 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2011 wooferai - moje gratulacje nowy sprzęt w Szczecinie
wooferai Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Heh, no dzięki. A ja dziękuję za spotkanie. !YES
Sent Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Opublikowano 22 Maja 2011 wooferai wielkie gratulacje !OK !OK Już drugi Xciting w Szczecinie (widziałem już Xcitinga i Downtowna na polickich blachach) !OK !OK !OK
wooferai Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Dzięki. Teraz 1000 lat składek comiesięcznych przede mną. Ale nic to. Z ciekawostek. Jak jeździłem 250 to mało kto mnie pozdrawiał, teraz nagle jestem moto. Na stacji Orlen-u pan pyta się czy to 125??? Wracam do moto, Pan tankujący obok wykazuje zainteresowanie...to 50? Nie to 500... ooooooo????A ile to pojedzie?? hm...170... ooooo??? Ach te ludziska.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 22 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2011 Moje gratulacje! Teraz musisz zmienić podpis pod swoim awatarem! !vampire
wooferai Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Ale 250cm póki co nadal posiadam. Więc podpis jak najbardziej aktualny.
Rzelu Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Dziś ok. południa spotkałem na mieście gościa na niebieskim trójkołowym Piaggio. Pogadaliśmy chwilę na światłach. Widać było że jest głęboko przekonany o stabilności swojego pojazdu: jechał tylko w koszulce i małym kasku typu braincap Później mały przelot do Kobylanki - na remontowanym odcinku Struga trzeba baardzo uważać - wytyczony zwężony odcinek pasa to same koleiny. Za to na autostradzie do Stargardu "dałem koniom jeść"...budząc w kierowcach chęć do rozpaczliwej rywalizacji
Sent Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Opublikowano 23 Maja 2011 Dziś ok. południa spotkałem na mieście gościa na niebieskim trójkołowym Piaggio. Pogadaliśmy chwilę na światłach. Widać było że jest głęboko przekonany o stabilności swojego pojazdu: jechał tylko w koszulce i małym kasku typu braincap Z tego co wiem to on jest na sprzedaż, bo widzę czasami gdzie stoi A ja dzisiaj widziałem w ciągu 1 minuty 2 maxi, jeden AN650 Straży Miejskiej (one jeżdżą !w00t ) a drugi to granatowa Majesty (ale skąd to nie wiem)
Klubowicze bilety Opublikowano 23 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 23 Maja 2011 Co do spotkań to ja niestety pracując w cyklu pon-śr nie dam rady. Bardzo chętnir weekendowo. To napisz kiedy teraz pracujesz to podjadę zatankować, nikt chyba wcześniej nie pomyślał ale u ciebie w pracy było by fajne miejsce spotkań.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 23 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 23 Maja 2011 To napisz kiedy teraz pracujesz to podjadę zatankować, nikt chyba wcześniej nie pomyślał ale u ciebie w pracy było by fajne miejsce spotkań. Ano jest to dobry pomysł!
Rekomendowane odpowiedzi