szamot Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 to biorę jutro urlop i przejadę się z wami, jak by co to będę ruszał z Fordonu Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 podjedzie ktoś po płytkę z fotkami dla krzytro? 8.00 w zatoczce to pora nieosiągalna A zapalić fajeczkę w Dolnej Grupie-bezcenne Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 podjedzie ktoś po płytkę z fotkami dla krzytro? 8.00 w zatoczce to pora nieosiągalna A zapalić fajeczkę w Dolnej Grupie-bezcenne Napisz mi gdzie to może bym dziś wieczorem podjechał. Chyba, że jutro rano Władcy Zacnej Marki wyznaczą trasę koło Twojego okna Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 generalnie nie powinniście się nie przejechać koło "mojego okna",chyba że jakieś boczne drogi chcecie zwiedzać !winkiss .Na wieczór sie nie umawiam bo... Odnośnik do komentarza
orcio Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 taka tu cisza !yawn nic sie nie dzieje bo sie pakują, szczęściarze !V ja dopiero jutro !sciana Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Pany, ja będę w sobotę po południu. Trzymajcie miejsce i energię na mój przyjazd jak jeszcze dacie radę !piwko Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 taka tu cisza !yawn nic sie nie dzieje bo sie pakują, szczęściarze !V ja dopiero jutro !sciana Orcio, spoko my też jedziemy jutro, spokojnie !!! Trzymajcie miejsce i energię na mój przyjazd jak jeszcze dacie radę !piwko Bobas, spoko, ja nie !piwko tak, że Cię przywitam jak trza !!! Żartowałem !winkiss !!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi