Konrad Opublikowano 1 Marca 2006 Opublikowano 1 Marca 2006 Witam! Mam Pytanie dotycz?ce tego Burgmana (link poniżej), czy kto? z Was miał może doczynienia z tym sprzętem, może wiecie co? więcej na jego temat. Ja ogólnie jestem laikiem, jeżeli chodzi o maxi. Prosze o pomoc w ocenie. Jest przetary z prawej strony (na zdjęciu słabo widać). Czy warto go kupić? Oto link do niego. http://www.gratka.pl/moto/tresc.phtml?id_o...45ae7a3cd511f3a Pozdrawiam!
Sympatycy Kubo Opublikowano 1 Marca 2006 Sympatycy Opublikowano 1 Marca 2006 Witka... Szczerze NIEWIERZE w podan? cenę... 12000 jest to niemożliwe, aby za tyle Go kto? chciał sprzedać... Chyba ze to Pan Kulczyk sobie kupił dla zabawy a teraz sprzedaje za pół darmo... Je?li chodzi o małe otarcie to niejest ono problemem, sprawa kosmetyczna... je?li tylko tyle Go boli, a cena będzie przyziemna to s?dzę, że może to być dobry zakup... Jednak trzeba poznać realn? cenę i skuterkowi się przyjrzeć... Choć skoro ma ksi?zkę serwisow? i jest kupiony w polsce to może być to cacuszko... Pozdrówki, Kuba
Konrad Opublikowano 1 Marca 2006 Autor Opublikowano 1 Marca 2006 Niestety nie był on serwisowany, go?cio twierdzi że nawet samochodów nie serwisuje Przebieg niby jest orginalny, a sprzedaje go, bo i tak na nim nie jeĽdzi. Ciężko wyczuć co z nim jest nie tak. Jeżeli chodzi o cene to jest prawdziwa. Gdzie więc jest haczyk?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Marca 2006 Administrator Opublikowano 1 Marca 2006 Dzwoniłem do go?cia... Skuter kupiony w Polsce, przebieg ?mieszny, jedyna wada to otarcie na prawej płozie. Pozatym wszystko OK... Acha... aku jest rozładowany więc duże prawdobieństwo, że będzie do wymiany. Pozatym w słuchawce usłyszałem: "Panie mam już do?ć, sprzedaje bo więcej znajomych nim jeĽdzi po osiedlu niż ja sam" Acha... na dzień dobry usłyszałem, że 500 PLN jest do stargowania z tej ceny... czyli jest do wzięcia za 11.500 PLN ! Wynika z tego, że jest to tzw. OKAZJA ! PS. Żeby nie było, że komus go polecam... ja tylko zadzwoniłem
Sympatycy pawel883 Opublikowano 1 Marca 2006 Sympatycy Opublikowano 1 Marca 2006 cze?c je?li technicznie jest ok to cena powala,nowy kosztował27800. ciekawy go?ć z tego sprzedaj?cego przy tym przebiegu zadużo servisu niemiał,pierwszy przegl?d po 1000km następny 6000km. czyżby to byla okazja pawel883
Administrator Artix Opublikowano 1 Marca 2006 Administrator Opublikowano 1 Marca 2006 No wyglada calkiem niezle i do tego ta cena. Widac ze lezal na prawej stronie gdzies przy predkosci okolo 40 km/h. Choc dziwne ze nie zarysowala sie maskownica wydechu. Skad wiem bo mi sie polozyl przy mniejszej predkosci i mialem mniejsze zarysowania, ale cena wydaje sie swietna. Powiedzial bym bardzo dobra. Nie wiemgdzie jest haczyk ja nic w nim nie widze.
Slavequs Opublikowano 1 Marca 2006 Opublikowano 1 Marca 2006 Heh, dzwoniłem i muszę przyznać, że była to bardzo dziwna rozmowa... Usłyszałem m.in. to samo co Mariusz, że wła?ciciel wyjeĽdził nim ok. 1000 km , a resztę "koledzy". Przez słuchawkę słyszałem jak pytał się innych czy skuter posiada ksi?żkę serwisow?.
Gość sipor Opublikowano 1 Marca 2006 Opublikowano 1 Marca 2006 Faktycznie sprzęt wygl?da ok. Nie przejmowałbym się otarciem, to jedynie kosmetyka. Jedyna rzecz jaka mnie niepokoi to stan tego burgmana na chwilę obecn?. Zdjęcie było robine w lato czyli co najmniej 7miesięcy temu. Jeżeli jednak wyglada tak jak na tych zdjęciach i nie ma żadnych wad ukrytych to nic tylko BRAC!!
Konrad Opublikowano 1 Marca 2006 Autor Opublikowano 1 Marca 2006 No wł??nie, WADY UKRYTE!!! Na co trzeba z wracać uwage przy kupnie takiego Burgiego?
Administrator Artix Opublikowano 1 Marca 2006 Administrator Opublikowano 1 Marca 2006 Wlasnie tak sobie zerknalem na twoj profil i Bingo. Kupic "kupe" latwo, choc jak powiedzialem skuter wyglada OK, ale diabli wiedza co jest nie tak, bo swietych Mikolajow nie ma. Umow sie z gosciem i podjedz do Qwakiego do Sokola zeby dokonal oceny, komu jak komu ale jemu mozna zaufac i na pewno jego wprawne oko oceni czy to okazja czy mina. Pozdrawiam
Slavequs Opublikowano 1 Marca 2006 Opublikowano 1 Marca 2006 Artix napisał(a): Wlasnie tak sobie zerknalem na twoj profil i Bingo. Kupic "kupe" latwo, choc jak powiedzialem skuter wyglada OK, ale diabli wiedza co jest nie tak, bo swietych Mikolajow nie ma. Umow sie z gosciem i podjedz do Qwakiego do Sokola zeby dokonal oceny, komu jak komu ale jemu mozna zaufac i na pewno jego wprawne oko oceni czy to okazja czy mina. Pozdrawiam Z Łodzi do Lublina to raczej nie pojedziecie... W Motomanii istnieje możliwo?ć laserowego pomiaru ramy, a Profi to łódzka ASO Suzuki .
Konrad Opublikowano 1 Marca 2006 Autor Opublikowano 1 Marca 2006 Artix napisał(a): Wlasnie tak sobie zerknalem na twoj profil i Bingo. Kupic "kupe" latwo, choc jak powiedzialem skuter wyglada OK, ale diabli wiedza co jest nie tak, bo swietych Mikolajow nie ma. Umow sie z gosciem i podjedz do Qwakiego do Sokola zeby dokonal oceny, komu jak komu ale jemu mozna zaufac i na pewno jego wprawne oko oceni czy to okazja czy mina. Pozdrawiam To by było najlepsze rozwi?zanie, ale mało prawdopodobne żeby go?ć chciał sie tułać nz nim z Łodzi do Lublina albo wypożyczyć mi Burgusia na dzień. chociaż jak kolegom pożycza to może i mi wypożyczy
rudy_56 Opublikowano 1 Marca 2006 Opublikowano 1 Marca 2006 Skuter ma ?wieżo zdjęty zastaw bankowy, był ?ciagniety w ramach jakiego? długu. Nie jest to pierwszy wła?ciciel.
Administrator Artix Opublikowano 1 Marca 2006 Administrator Opublikowano 1 Marca 2006 Ehh no faktycznie moj blad, poprostu zerknalem skad jestes a nie sprawdzilem skad jest skuter moj blad sorrki.
MONTER307 Opublikowano 1 Marca 2006 Opublikowano 1 Marca 2006 WITAM Chyba mało ?migał po Łodzi, bo kto jak kto ale troche na?migałem KM w ciagu ostatnich dwóch sezonów i jakos go nie kojarze. Wiec przebieg może być całkiem realny. Osobi?cie nie znam wła?ciciela ale chyba to RETKINIA (Armi krajowej??) na zdjęciach. Je?li zci?gnięty za długi to wyja?nia cene - go?ć chce odzyskać swój dług i chyba nie zna sie na maxi. Więc cena może być atrakcyjna. Najlepiej jak by kto? podjechał i sam go ocenił (ja niestety mam małe doswiadczenie w maxi JESZCZE) Jak by kto? jechał ogl?dać to z checia sie zabiore. POZDRAWIAM
Konrad Opublikowano 1 Marca 2006 Autor Opublikowano 1 Marca 2006 MONTER307 napisał(a): Najlepiej jak by kto? podjechał i sam go ocenił (ja niestety mam małe doswiadczenie w maxi JESZCZE) Był bym "wielce rat" jak by który? z "towarzyszy" z Łodzi mógł na niego rzucić okiem, wtedy bym wiedział czy warto sobie zawracać nim głowe
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 1 Marca 2006 Sympatycy Opublikowano 1 Marca 2006 Bierz. Jeżeli okaże się, że mina, ja go odkupię za te same $. Możesz podjechać do MM Rider w Łodzi-to mój znajomy i poprosić o sprawdzenie, lub wzi??ć ze sob? mechanika z serwisu najlepiej suzuki(ode mnie) i niech on obejży "od ?rodka". PodjedĽ jutro do mnie do firmy to pogadamy i wyja?nię ci gdzie szukać....
Administrator Artix Opublikowano 1 Marca 2006 Administrator Opublikowano 1 Marca 2006 Mowilem ze na Qwakiego zawsze mozna liczyc Za to go lubie
Gość siwy Opublikowano 1 Marca 2006 Opublikowano 1 Marca 2006 Konrad i Gosiaczek napisał(a): MONTER307 napisał(a): Najlepiej jak by kto? podjechał i sam go ocenił (ja niestety mam małe doswiadczenie w maxi JESZCZE) Był bym "wielce rat" jak by który? z "towarzyszy" z Łodzi mógł na niego rzucić okiem, wtedy bym wiedział czy warto sobie zawracać nim głowe Gdyby? wczoraj napisał tego posta to bym go może i sprawdził bo byli?my z ojcem po GL 1800 w Łodzi. No ale nic będziesz musiał poprosić o pomoc Qwakiego
drogowiec Opublikowano 1 Marca 2006 Opublikowano 1 Marca 2006 Bierz tego machanika od Qw@kiego i leć. Ze zdjęć nic strasznego nie widać, więc ja bym zaryzykował. Pozdrówka P.s. a to ogłoszenie się pokazało, jak ja jestem już "po słowie" z innym sprzętem...
Slavequs Opublikowano 1 Marca 2006 Opublikowano 1 Marca 2006 No Qwaki chyba rozwi?zał problem. Jedno mnie jeszcze tylko zdziwiło: go?ć powiedział mi, że to on zakupił skuter i jest pierwszym wła?cicielem oraz wystawiał już wcze?niej skuter w Motomanii. Ale przy tym tak się j?kał, że sam nie wiem, może miał co innego na my?li. Moim zdaniem dobrze byłoby sprawdzić legalno?ć pochodzenia skutera. Zawsze mogę w czym? pomóc w samej Łodzi, choć znawca ze mnie słabiutki w sprawach maxi.
ciachu Opublikowano 1 Marca 2006 Opublikowano 1 Marca 2006 To i ja się przył?czam do badań Burgusia Mam propozycję - poł?czmy siły w postaci Sławka, Montera i moich i rzućmy "okami" na to cudeńko A może nas wesprze RobB, bo z t? nasz? fachowo?ci? to może być różnie pozdrawiam ciachu
Sympatycy Kubo Opublikowano 1 Marca 2006 Sympatycy Opublikowano 1 Marca 2006 Hahahahha tylko panowie fachowcy nie podkupcie czasem Konradowi sprzętu... Bo szczerze mówi?c co? strasznie ciekawa sprawa z tym skuterem... Jesli jest czysty to normalnie będzie SZOK a Konradowi mżna będzie pogratulować sprzęcika... Jednak jak będzie to zobaczymy... Prawd? jest, że B400 K3 z przebiegiem 7000km za 12000zł to BAJKA...Je?li to tylko prawda to chyba umrę... Pozdrówki i czekamy na wyniki...(jedĽcie jak najszybciej )...Qbek
Slavequs Opublikowano 1 Marca 2006 Opublikowano 1 Marca 2006 Ciachu trzeba obadać ten skuter, bo to niemożliwe, żeby pod naszymi oknami się taki rodzynek uchował. Jak najbardziej jestem za wspóln? wycieczk?. Kubo napisał(a): Hahahahha tylko panowie fachowcy nie podkupcie czasem Konradowi sprzętu... Bo szczerze mówi?c co? strasznie ciekawa sprawa z tym skuterem... Jesli jest czysty to normalnie będzie SZOK a Konradowi mżna będzie pogratulować sprzęcika...Jednak jak będzie to zobaczymy... Prawd? jest, że B400 K3 z przebiegiem 7000km za 12000zł to BAJKA...Je?li to tylko prawda to chyba umrę... Pozdrówki i czekamy na wyniki...(jedĽcie jak najszybciej )...Qbek Kubo -> nie 7000 km przebiegu, a niecałe 4000 ... Aha, je?li Konrad rezygnuje z przyczyn dojazdu na przykład, to staję jako drugi w kolejce!
Mareczek Opublikowano 1 Marca 2006 Opublikowano 1 Marca 2006 Panowie! Nie ma co się podniecać . Stan techniczny to jedno a „ papiery to drugie” To drugie jest bardziej ważne .Zarysowania można naprawić . A z papierami w (g.....o) wdepn?ć. Przestroga dla tego co ma zamiar kupić (sprawdĽ dokładnie dokumenty i czyja jest własno?ć, a może jest zastaw ) (zastaw nie musi być wpisany w dowodzie rejestracyjnym) Mareczek
Rekomendowane odpowiedzi