Klubowicze arturo-bb Opublikowano 20 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 20 Listopada 2016 19 minut temu, Joasia70 napisał: a tam takie wyznania .... szkoda tylko, że dwa lata temu mnie kochał Eeeeeee tam Pewnie jest stały w uczuciach. Trzeba to będzie sprawdzić w przyszłym roku.
Tomii Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 Dzięki za super dzień. Oby więcej podobnych wypraw Przepraszam tylko że się nie pożegnałem z trójką kolegów przed burgerem, głupio wyszło, myślałem że wszyscy wchodzimy.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 20 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 20 Listopada 2016 7 minut temu, arturo-bb napisał: Eeeeeee tam Pewnie jest stały w uczuciach. Trzeba to będzie sprawdzić w przyszłym roku. Jak tylko nie będę w trasie do Ciechocinka to jadę
Valdek_Tychy Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 Przeczytałem cały wątek z wypraw weekendowych i fajnie jest.Jest już polowa lutego 2017 r. i ja tez juz mam kilka planów na wypady weekendowe na ten rok.Jestem tu nowicjuszem ale jeśli nie macie nic przeciw,chciałbym przedstawić swoja propozycję (jedna z wielu) na wyjazd.Chciałbym zrealizować ten plan gdzieś pod koniec kwietnia czy na początku maja kiedy pogoda będzie pewniejsza i będzie już porządnie zielono.Moja trasa zaczyna się w Wiśle,potem do Istebnej i następnie Bocanovice w Czechach skąd do Cadca na Słowacji,dalej Nowa Bistrica,Orawska Lesna,przez Zakamenne i Novot powrót do Polski,przez Ujsoły i Rajczę do Koniakowa a następnie do Wisły.Całość trasy ok.180 km.Poniżej mapka Jakie jest Wasze zdanie na temat tej trasy ? Wydaje się, że najfajniejszy jest fragment trasy między Nova Bistrica a Orawska Lesna.Oglądałem filmy z tej trasy i jest tam sporo fajnych winkli i przede wszystkim piękne widoki. jeśli jest ktoś chętny do zabrania się ze mną to zapraszam,jest jeszcze sporo czasu wiec można wszystkie szczegóły dopracować,
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Lutego 2017 Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2017 No i brawo Wreszcie ktoś coś kombinuje. Waldek trasa na rozruch bardzo fajna. Jest nam znana ale bardzo lubiana. Z przyjemnością się wybiorę.( i pewnie nie tylko ja ) Jeśli tylko można prosić to aby nie 23.04.2017 bo wtedy jest kilka zlotów i wiele osób będzie nieobecnych. Czekam na kolejne pomysły PS Może wcześniej spotkamy się w Kobiórze na czwartkowym spocie ? Masz najbliżej.
Valdek_Tychy Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 Wiem,choćby po ilości filmów na YT że znana i lubiana trasa ale ja jeszcze jej nie zrobiłem stąd mój plan.Co do terminu to jak wspomniałem wyżej jeszcze nic konkretnego nie postanowiłem tak że tu jest dużo możliwości. Niestety na razie w czwartki nie jestem w stanie pojawić się w Kobiórze bo dość mocno koliduje ten termin z moją pracą ale wiosną będę miał więcej luzu i wtedy pojawię się na takim spotkaniu.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Lutego 2017 Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2017 No to do zobaczenia wiosną ( może już wtedy w Chudowie)
Gość Robert JAPAN Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 to moze i ja sie zabiore. Trasa troche krotka ale lepsze 180km niz nic . tempo spacerowe?
Valdek_Tychy Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 Teraz, Robert JAPAN napisał: to moze i ja sie zabiore. Trasa troche krotka ale lepsze 180km niz nic . tempo spacerowe? Weź pod uwagę,że ja początkujący jestem co do długości trasy,zanim dojdzie do skutku można zawsze coś tam zmienić,dostosować.To na razie tylko moja propozycja na początek.
Yarorot Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 Jak tempo nie będzie wysokie i o ile nic nie wyskoczy to się z wami wybiorę Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Tomii Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 Trasa fajna, znana mi, chętnie znów się wybiorę
Valdek_Tychy Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 No to już spora gromada się zebrała Skoro znacie już ta trasę to na pewno wiecie gdzie warto się zatrzymać,co zobaczyć,gdzie wstąpić na kawę itp.
Wiiz Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 Jak użytkownik 125-ki Was nie będzie spowalniał to jadę Nowa dla mnie trasa i chętnie bym ja zwiedził.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 12 Lutego 2017 Klubowicze Opublikowano 12 Lutego 2017 Bardzo fajnie, że w końcu temat planowania wyjazdów ruszył. Teraz już można planować ciekawe trasy, miejsca do zwiedzania. My też mamy w przygotowaniu już dwa wyjazdy . Więcej info - niebawem
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Lutego 2017 Klubowicze Opublikowano 12 Lutego 2017 Super słoneczko pięknie przyświeca to aż się chce planować gdzie by pojechać
Valdek_Tychy Opublikowano 12 Lutego 2017 Opublikowano 12 Lutego 2017 Żeby tylko od tego słoneczka mróz zechciał się odczepić to było by ok.
Oczeq Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Dnia 11.02.2017 o 22:55, Wiiz napisał: Jak użytkownik 125-ki Was nie będzie spowalniał to jadę Wiiz, ja tej twojej forzy w zeszłym roku złapać nie umiałem... ale jak będzie czas, to spróbuję raz jeszcze
Sympatycy robert1973 Opublikowano 18 Lutego 2017 Sympatycy Opublikowano 18 Lutego 2017 Dnia 12.02.2017 o 09:28, Ewa B-B napisał: Teraz już można planować ciekawe trasy, miejsca do zwiedzania pewnie że można powiem więcej nawet "tszeba" coby w lato było gdzie śmigać..... a parę pomysłów jest :)... ale o tym w "swoim" czasie
Valdek_Tychy Opublikowano 18 Lutego 2017 Opublikowano 18 Lutego 2017 No to szykuje się duuuuużo jeżdżenia po planowanych na 2017 r. trasach
robbyx72 Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Witam, co prawda mnie ze względów geograficznych/administracyjnych bliżej do małopolski, ale może mnie przygarniecie na swoich wyjazdach. Jeśli tylko grafik pozwoli i tempo mojej ćwiartki to chętnie bym się wybrał (mam nadzieję że problemy zdrowotne nie popsują mi sezonu tak jak w 2015 ) tak więc śledzę temat
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 22 Lutego 2017 Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2017 Śledź temat i nie pytaj tylko PRZYJEŻDŻAJ
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Lutego 2017 Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2017 robbyx72 serce ślązaków sięga od Tatr do morza, od Odry do Buga a nawet trochę dalej na zachód bo aż do Irlandii więc serdecznie Cię zapraszamy na wyjazdy
Sympatycy robert1973 Opublikowano 23 Lutego 2017 Sympatycy Opublikowano 23 Lutego 2017 7 godzin temu, robbyx72 napisał: tempo mojej ćwiartki tempo ćwiartki jest oki zapraszamy
Valdek_Tychy Opublikowano 23 Lutego 2017 Opublikowano 23 Lutego 2017 Wszystko zmierza ku dobremu pogoda staje się coraz lepsza i pewnie niedługo mój burek ruszy na drogi
Yarorot Opublikowano 23 Lutego 2017 Opublikowano 23 Lutego 2017 Ja też ubranko już przygotowałem. Akumulatorek naładowany teraz tylko czekać na słoneczko Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi