Sympatycy Anton Opublikowano 28 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 28 Września 2013 Może nie przekonał, ale przegadał Będę u AGATY na Pszczyńskiej 215 o 9:30. Wygląda na 5 2oo (?). Cieplutko proszę się ubrać http://pogodynka.pl/polska/skoczow_skoczow
zenon Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 Dzięki w grupie będzie rażniej do jutra.
Sympatycy Anton Opublikowano 29 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 29 Września 2013 Ja również już w domu. Krzychu, dziękuję za SUPER wypad! http://moszna-zamek.pl/troch-historii.html Towarzycho doborowe. 370 km zaliczone Żadnych problemów z "rumakami" i kierownikami Za wyjątkiem jednego: Moja żona mówiła mi: "Szczypta soli do kawy, poprawia jej smak i aromat". Chyba dzisiaj przesadziłem Dwie pełne łyżeczki - to STANOWCZO za dużo! A jeżeli już, to nie mieszać! A tutaj migawki z wypadu: https://plus.google....112396885436913 Ostatnie zdjęcie w albumie mówi samo za siebie Krzychu - jesteś WIELKI! Dziękuję.
Sympatycy krys70 Opublikowano 29 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 29 Września 2013 Antonku masz (macie) zaproszenie przy pierwszej lepszej okazji na kawę "ręki" Ani Zainteresowani wiedza o czym mówię Dziękuję uczestnikom za super spedzony dzień. Kulanko extra, , pogoda spoko oby tak zawsze. Pozdrawiam i do następnego ...
zenon Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Super wyprawa Wszystkim dziękujemy ja i Wiesia ,dzięki Krzychu za spontaniczne zorganizowanie wyprawu.Anton super ze śczęśliwie dojechałeś do domu,zabieramy się za ogladanie fotek.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 29 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Września 2013 Ostatnie zdjęcie w albumie mówi samo za siebie Krzychu - jesteś WIELKI! Dziękuję. Umarł Król niech żyje KRÓL!!!
Sympatycy Anton Opublikowano 2 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2013 Ach ta nostalgia! A niech to licho ... Nie jestem autorem tych filmików, ale odzwierciedlają one to - co przeżyłem, łaziłem/jeździłem po tych alejkach, ulicach ... I to wszystko dzięki ... no wiecie już przecież! A że świnia nie jestem, to dzielę się nimi z Wami
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 10 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2013 HELOŁŁŁ Może ma ktoś ochotę na polatanie po górkach w niedzielę ? Pogoda ma być a widoki zacne
zenon Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Pisał bym się,powiedz jak i gdzie
Sympatycy robert1973 Opublikowano 10 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 10 Października 2013 Witam pytanie na "winkielki" czy "widoczki"??....zresztą nieistotne.... gdzie i kiedy znaczy o której ps jakiś mini plan
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2013 Ma być ładnie to myślałem o tym: https://maps.google.pl/maps?saddr=%C5%BBywiecka&daddr=Nieznana+droga+to:Oravsk%C3%BD+Podz%C3%A1mok,+S%C5%82owacja+to:Nieznana+droga+to:Kalinovsk%C3%A1%2FTrasa+520+to:Nieznana+droga+to:Trasa+12+to:Nieznana+droga+to:Nieznana+droga+to:DW943+to:Nieznana+droga+to:1+Maja&hl=pl&ie=UTF8&sll=49.320646,19.218693&sspn=0.091305,0.201015&geocode=FZy79wIdvPsiAQ%3BFU6q8gIdoF0lAQ%3BFWaq7wIdwmAnASl1qH0O3rAVRzGkIr4Rsh40wQ%3BFbhn8AIdzOQkAQ%3BFc7H8QId5IsfAQ%3BFSbO8gIdQ4sgAQ%3BFe4z8wIdSZIgAQ%3BFahg9AIdXM0iAQ%3BFUNG9AIdvB4iAQ%3BFUQI9AIdtHMhAQ%3BFelI9AId7kogAQ%3BFXuJ9QIdPuwfAQ&oq=oravsky&mra=dme&mrsp=3&sz=13&t=m&z=11 Po sugestii roberta1973 traska zmieniona zestaw winkli i widoczków w jednym Ewentualnie dla twardzieli dodatkowo to : Przejazd z Wisły do Ustronia bocznymi + grzbietem góry , Widoki BAJKA( asfaltem przez las a potem ok.500 m po szuterku ale skuterem robiłem to już parę razy ) W nagrodę Lody w McKaczorze :clapping:albo kiełbaska Pod Czarcim Kopytem na Równicy Start lajcikowo ok 10,00 Lotos Bielsko
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 12 Października 2013 To jak , są chętni ? Bo nie wiem czy czekać o 10,00 czy jechać samemu o której mi będzie pasowało
Sympatycy Anton Opublikowano 12 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 12 Października 2013 To jak , są chętni ? Bo nie wiem czy czekać o 10,00 czy jechać samemu o której mi będzie pasowało Aśśśśśśśśśśśś to wymyślił! A jaka ta sugestia Roberta1973? Zmieniasz i jedziesz sam? Wybacz proszę, coś nie kumam Jakie zmiany? O co chodzi? Czy dla "star.com" można by troszeczkę jaśniej? :) Czego mogę oczekiwać prócz lodów? Pogoda mnie kręci jak cholera! Twe towarzycho - również! OJ! Roberta (Moni???) też (o ile w ogóle jedzie - przecież piszesz >czy jechać samemu<) Czekam.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 12 Października 2013 Pierwsza propozycja była bez Zamku : Orawski Podzamok ale po sugestii Roberta dodałem ją do trasy i teraz już jest widoczna. Oczekiwać możesz pięknych widoków i adrenaliny jeśli zdecydujemy się na "skrócik" przez góry
Sympatycy Anton Opublikowano 12 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 12 Października 2013 No to jedziemy w dwójkę! (na razie)!
Moni82 Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Robert też jedzie więc będzie Was już 3, szerokiej drogi:))
Sympatycy robert1973 Opublikowano 12 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 12 Października 2013 uff jestem więc 10 rano B-B stacja Lotos-a się melduje, pytanie czy na zamek będziem włazić czy tylko zlookamy na następna wycieczkę bo bym musiał jakie ojro na "szybko" zorganizować. ps jeśli sa jakieś zmiany co do godziny zbiórki bo póki co to(chyba) 3 osoby jadą pisać na PW najszybciej będzie. Pozdro do jutra
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 12 Października 2013 Ja osobiście byłem na zamku 3 razy ale jak chcecie to możecie zwiedzać( Warto - czas ok.1,5 godz.)
Sympatycy robert1973 Opublikowano 12 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 12 Października 2013 może lookniemy, a zwiedzimy z "większą ekipą"..... zresztą zobaczymy na miejscu PS ojro już mam zorganizowane
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 13 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2013 No i po wyjeździe. Było mega fajnie Nowo odkryte traski SUUUPERRRR Widoki gór we wszystkich kolorach jesieni : bezcenne A i spotkaliśmy wesołą ekipę Czechów ,pogadaliśmy i zostaliśmy poczęstowani TYM : Naprawdę wypad uważam za bardzo udany Wielkie dzięki za towarzystwo ekipie w składzie : Anton Kris70 robert1973 Do następnego
Sympatycy Anton Opublikowano 13 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 13 Października 2013 I ja w domciu. Dziewczynki już czekały Mała migawka z wypadu: A reszta TUTAJ.
Sympatycy krys70 Opublikowano 13 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 13 Października 2013 No to juz w domciu. Wypad jak zawsze super,ekipa moze niewielka ale za to jaka.... Czesi naprawde mili,poczestunek ok. Dziekuje za bardzo milo spedzony dzien Anton jestes prawdziwym POZERACZEM korkow(drogowych),jechales ,az milo Arurowi dziekuje za extremalna jazde na winklach (adrenalina potrzebna jak tlen) A Robertowi za przemile konwersacje intercomowe podczas jazdy Pozdrawiam i do nastepnego... oby jeszcze w tym sezonie
GadekW Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Chłopaki bardzo fajny wypad, Antonie zdjęcie nr. 10 bomba...a mi się zachciało biegać...ale też było fajnie. Może jeszcze jakąś traskę razem zrobimy w tym roku. Pozdro
Sympatycy robert1973 Opublikowano 13 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 13 Października 2013 uff ja też już w domu, wypad super widoki bezcenne dzięki wszystkim uczestnikom wycieczki za towarzystwo i wspólne "łykanie" kilometrów. PS jak się trochę ogarnę to parę fotek wrzucę. W sumie dzisiaj 416 km przejechanych ach... nie ma jak to fajnie spędzić niedzielę no troszkę ogarnięty:) w sumie jak wczesniej podałem 416km przejechanych ze spalaniem 4,4l/100km to tyle spraw organizacyjno/ finansowych a teraz to co bezcenne widoczki w Węgierskiej Górce "cel" wycieczki widoki w .... gdzie myśmy wtedy byli??? więcej foto
Sympatycy Anton Opublikowano 16 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 16 Października 2013 Chłopaki bardzo fajny wypad, Antonie zdjęcie nr. 10 bomba...a mi się zachciało biegać...ale też było fajnie. Może jeszcze jakąś traskę razem zrobimy w tym roku. Pozdro Aleś mnie załadował! A niech Cie ... drzwi ścisną! To zdjęcie nr 10 jest naprawdę fajne! Czysty przypadek zrobienia zdjęcia, ale Twe OKO widziało więcej! Wstawiłem go (zdjęcie - nie Twe oko!) sobie jako tapetę monitora i nawet nie przeszkadza pozostałym ikonkom! Całkowita przejrzystość. A ten "skuterowy KIK" na co dzień. Dziękuję za podpowiedz. PS. A Ty sobie biegaj
Rekomendowane odpowiedzi