Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Migu Opublikowano 25 Maja 2024 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 Maja 2024 Teraz. 3
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 25 Maja 2024 Sympatycy Opublikowano 25 Maja 2024 52 minuty temu, Migu napisał(a): Teraz. To jutro zapraszam do mnie 😀 problem z 125 .Grilla nie ma alko nie ma woda jest 😉. P.s super ze są pomocne osoby w temacie P.s jakiś weekend wyjazd?
Klubowicze Migu Opublikowano 25 Maja 2024 Klubowicze Opublikowano 25 Maja 2024 51 minut temu, subaru gtb320 napisał(a): To jutro zapraszam do mnie 😀 problem z 125 .Grilla nie ma alko nie ma woda jest 😉 Nic nie ma 😵to po co tam jechać ?🤣 Ps To pisałem ja . Jarząbek. (arturo-bb) 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 26 Maja 2024 Użytkownicy Opublikowano 26 Maja 2024 12 godzin temu, Migu napisał(a): Widzę, że to mega czysta robota. Tylko po co w takim razie mechanicy na warsztatach stroją się w arbajt🤔 Następne foty z napraw poproszę w ancugu😜👍 1
Klubowicze nietoperz Opublikowano 26 Maja 2024 Klubowicze Opublikowano 26 Maja 2024 Kurde było tyle roboty że w domu byliśmy o trzeciej !😁
Klubowicze kenobi Opublikowano 27 Maja 2024 Klubowicze Opublikowano 27 Maja 2024 21 godzin temu, arturo-bb napisał(a): Pracoholicy 😜 Dosłownie w punkt 😛, głównie ten pierwszoplanowy - czwartkowy... 😝 1
Robak Opublikowano 28 Maja 2024 Opublikowano 28 Maja 2024 Pozdrawiam kolegę Roberta z Warszawy na Honda Forza 300cc 1gen. Spotkany całkowicie przypadkiem na CPN w okolicach Bańskiej Bystrzycy. Miałem wracać w kierunku Wadowic a że leciał na Budapeszt to się dołączyłem i tak oto pierwszy raz pojawiłem się na Węgrzech . 809 km wpadło 1
Sympatycy PawełJW Opublikowano 28 Maja 2024 Sympatycy Opublikowano 28 Maja 2024 16 minut temu, Robak napisał(a): Pozdrawiam kolegę Robert z Warszawy na Honda Forza 300cc 1gen. Spotkany całkowicie przypadkiem na CPN w okolicach Bańskiej Bystrzycy. Miałem wracać w kierunku Wadowic a że leciał na Budapeszt to się dołączyłem i tak oto pierwszy raz pojawiłem się na Węgrzech . 809 km wpadło A miałeś tylko do sklepu wskoczyć, no nieźle 🤣
Użytkownicy Nazir Opublikowano 30 Maja 2024 Użytkownicy Opublikowano 30 Maja 2024 Taka krótka - bo niestety tak wyszło🤷♂️ historyjka. Miało być pięknie a wyszło...jak wyszło 🤪 Weekend majowo-czerwcowy poplanowany ponad pół roku temu. Z przyczyn niezależnych zmiana planu na bezplanie - w sensie azymut był: Wiżajno pod Litwą i wypad na Litwe. Początki piękne, Pogoda dawała mi luki w burzach i deszczu. 90% czasu to słońce🤩 "Prywatna twierdza Dęblinie": cmentarz żydowski i wojenny z I wojny światowej Potem tor wyścigowy na lotnisku w Dęblinie i przygotowania do wyścigów. Potem pałac w Konstantynowie Punkt widokowy na Bug i Białoruś Standardowo turystycznie - Góra Grabarka I jak brakło tych paru kilometrów Zonk🥴 Burek puścił parę. A dokładnie parował płyn chłodniczy, który kapał dość mocno na rurę wydechową😩 I chociaż trytytki i taśma wysokotemp. były na moim wyposażeniu to na nic się zdały🤷♂️. Krótka konsultacja z Marcinem78 ( jeszcze raz wielkie dzięki 💪) i decyzja (moja)- laweta😩 I teraz przechodzimy z weekendowych do serwisowych tematów płynnie🤪 Zachodzi pytanie: naprawiać z AC (bo mam) i stracić jakies tam zniżki, czy robić na własną rękę - a najprawdopodobniej jest to wyciek z pompy wody🤔 Może jeszcze kenobi ( jak "wytrzeźwieje" po Burgmani - w sensie ochłonie z wrażeń🤭) coś doradzi☝️😜
Klubowicze krzytro Opublikowano 30 Maja 2024 Klubowicze Opublikowano 30 Maja 2024 Ten plyn ci wyciekał powoli przez cały czas aż w końcu go zabrakło. Wymień uszczelkę dekla pompy wody , uzupełnij płyn i ciesz się jazdą.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 30 Maja 2024 Użytkownicy Opublikowano 30 Maja 2024 krzytro - nie oceniam tego na powoli🤷♂️ ( moje zdanie☝️), kropla za kroplą tak zgaduję szklanka 200ml/ pół godziny albo lepiej. Jak się zorientowałem to już było min na miarce za kołem, chociaż wskazania na desce (wyświetlaczu) były w normie.
Kazekkazek Opublikowano 31 Maja 2024 Opublikowano 31 Maja 2024 A to nie leciało czasem z wężyka przelewu?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 31 Maja 2024 Użytkownicy Opublikowano 31 Maja 2024 Sorry chopy ale zostawię to fachowcom. Jak będę wiedział to dam znać. Jedno co się już dowiedziałem (poprostu sam nie pomyślałem🤷♂️) to to, że z AC tego nie zrobią, bo niebyło mechanicznego uszkodzenia np. uderzenie kamieniem. Także..cdn😉
Użytkownicy Nazir Opublikowano 31 Maja 2024 Użytkownicy Opublikowano 31 Maja 2024 Miał być dzisiaj trójstyk na północy: PL/RUS/LT ale nie wypaliło- wręcz zostało ugaszone🤭 Ale to nic - jest trójstyk na południu PL/CZ/SLO😃 Pod nieobecność "😎 B-B" charytatywnie doglądam jego terenów☝️😜 sprawdziłem też stan wyciągów - śpią spokojnie.. Mi taki sen chyba nie zagraża patrząc na nazwę dzisiejszej bazy 😁 Pozdro dla balujących na Burgmanii🍻
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 31 Maja 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 31 Maja 2024 No to "pozdro" 😄 ale dlaczego Ciebie tu nie ma ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 31 Maja 2024 Użytkownicy Opublikowano 31 Maja 2024 36 minut temu, EndriuBis napisał(a): ale dlaczego Ciebie tu nie ma ? Sprawy rodzinne Endriu💁♂️ 😉 A dojżałeś mistrza drugiego planu? Gość delektował się krajobrazem i (chyba) muzą mimo deszczu👌 Romantyk🤪
Użytkownicy Nazir Opublikowano 31 Maja 2024 Użytkownicy Opublikowano 31 Maja 2024 3 minuty temu, Kazekkazek napisał(a): Jak ja mu zazdroszczę 😊 Pod warunkiem, że nadal tam siedzi? 🤪🤣🤣 Może, to jednak nie jest takie romantyczne jak to przypisałem🙃
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 31 Maja 2024 Klubowicze Opublikowano 31 Maja 2024 59 minut temu, Nazir napisał(a): Pod nieobecność "😎 B-B" charytatywnie doglądam jego terenów☝️😜 😎 Mam Cię na oku. Dobrze się sprawdzasz 👍
Sympatycy PawełJW Opublikowano 31 Maja 2024 Sympatycy Opublikowano 31 Maja 2024 22 minuty temu, Nazir napisał(a): Romantyk Co by to nie było to zdjęcie nadaje się do National Geographic.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 31 Maja 2024 Użytkownicy Opublikowano 31 Maja 2024 11 minut temu, arturo-bb napisał(a): Godzinę temu, Nazir napisał(a): Pod nieobecność "😎 B-B" charytatywnie doglądam jego terenów☝️😜 😎 Mam Cię na oku. Dobrze się sprawdzasz Nieśmiałbym tego olać🤭. A co do oczu to za cholery nie wiem (bo ta fotowoltaika mi ćmi) czy masz piwne, czy szampańskie głaza🤔 7 minut temu, PawełJW napisał(a): Co by to nie było to zdjęcie nadaje się do National Geographic. Nie każdy romantyk to "małuupa"☝️🤭🤣🤣
Klubowicze grzybek Opublikowano 1 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2024 Teraz to miejsce Trójstyku zostało fajnie zrobione. 👍
Użytkownicy Nazir Opublikowano 1 Czerwca 2024 Użytkownicy Opublikowano 1 Czerwca 2024 Racja Grzybek- jest pięknie. Zdjęcie z właścicielem FAZOLANDII słynnym (dla wtajemniczonych😉) podróżnikiem/youtuberem Kanał: Przez Świat na Fazie:
Rekomendowane odpowiedzi