Użytkownicy Nazir Opublikowano 1 Maja 2023 Użytkownicy Opublikowano 1 Maja 2023 33 minuty temu, ziga napisał(a): To I ja ... 400 km zwiedzanie Muzeum Motoryzacji Topacz Topaczam i nie z mituwisielizmem👌👌 Sporo nakręciłeś km😉👍
Klubowicze Migu Opublikowano 1 Maja 2023 Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2023 51 minut temu, ziga napisał(a): To I ja ... 400 km zwiedzanie Muzeum Motoryzacji Topacz Ładny wynik (szkoda że nie nie dałeś znać ), my ruszaliśmy po 15-tej wiec wiele więcej na boczny drogach nie nakręcisz. 51 minut temu, ziga napisał(a): 51 minut temu, ziga napisał(a):
Klubowicze nietoperz Opublikowano 2 Maja 2023 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2023 Mały spontaniczny wyjazd. Najpierw kremówki w Wadowicach. Później obiad w restauracji Ochodzita i powrót do domu różnymi drogami. Może to nie szutry ale.....
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 3 Maja 2023 Użytkownicy Opublikowano 3 Maja 2023 21 godzin temu, nietoperz napisał(a): Mały spontaniczny wyjazd. Najpierw kremówki w Wadowicach. Później obiad w restauracji Ochodzita i powrót do domu różnymi drogami. Może to nie szutry ale..... Nazir i Chop przecież byliśmy tak blisko jadąc do Beskidzkiego Raju. Nigdy nie jadłem tej kremówki, ciekawe jak smakuje ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Maja 2023 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2023 51 minut temu, Rafa303 napisał(a): Nigdy nie jadłem tej kremówki, ciekawe jak smakuje ? Wyśmienicie . Polecam TU 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 3 Maja 2023 Użytkownicy Opublikowano 3 Maja 2023 No i pięknie 🦇👌 Widoki zacne - widoczność meeega👍 Rafa kremówki masz pod nosem a tam gdzie Artur wskazał faktycznie są najlepsze ( wiem, bo mnie tam zabrał😁) Majowy weekend nie jest dobry na takie turystyczne miasta. Może kiedyś umówimy się tam na pkt Startu na kolejną wycieczkę😉
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 6 Maja 2023 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2023 W dniu 27.04.2023 o 15:34, arturo-bb napisał(a): Wyjazd na Pstrągi 07.05 też aktualny (oczywiście jak będzie pogoda i tu już bez kanapek się obejdzie . A jak ktoś ryb nie lubi to myślę że coś tam dla siebie znajdzie) Trasa też raczej długa ( ok 300 km Racibórz->Racibórz + dodatkowo dojazd ) Start godz.10,00 a miejsce startu TU Mam nadzieję że : Do zobaczenia 🤔 Jak na TERAZ pogoda nas nie lubi 😡 Prognozy zmieniają się co parę godzin. Jeśli ktoś ma inne plany na Niedzielę to niech wybierze to co jest pewne bo na TERAZ wyjazd tylko 50% szans. A jeśli alternatywą ma być leżenie do góry brzuchem przed telewizorem to podam ostatecznie info wieczorem . Może prognozy będą łaskawsze W dniu 29.04.2023 o 21:07, arturo-bb napisał(a): To ma być przyjemność a nie odbębnienie trasy. Jak nie teraz to za dwa tygodnie. Poczekamy zobaczymy.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 6 Maja 2023 Sympatycy Opublikowano 6 Maja 2023 Ktoś Coś jutro? bo zaczyna się przejaśniać i mam dylemata... 2oo z silnikiem czy pedałami( jakkolwiek to zabrzmiało)
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 6 Maja 2023 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2023 Aktualizacja prognozy pogody na godz. 19,30 Bez deszczu ale i bez słońca + temperatura ok 6-8C 🤬 Na razie nie zachęca Ponieważ nie mam żadnych innych planów na Niedzielę to wstaję rano o 7,00 i sprawdzam pogodę. Jak się wyklaruje przynajmniej 10C i trochę słońca ( bez deszczu oczywiście ) to jadę . A jak nie to poranna kawa + You Tube i inne rozrywki 😜
Sympatycy robert1973 Opublikowano 6 Maja 2023 Sympatycy Opublikowano 6 Maja 2023 Jak będzie klarownie to kierunek????
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 6 Maja 2023 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2023 W razie W dla ciebie lipa 😭 Znowu pstrągi 🤪
Sympatycy robert1973 Opublikowano 6 Maja 2023 Sympatycy Opublikowano 6 Maja 2023 Hmmm będą "siutry dziury i błotko" to pstrągi zdzierżę😜
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 6 Maja 2023 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2023 😝Dowcipniś Narazie pogoda nam nie sprzyja 😡
Sympatycy robert1973 Opublikowano 6 Maja 2023 Sympatycy Opublikowano 6 Maja 2023 Rano ocenimy, w razie "w" lecę na Koniec Świata.... Bo jakoś mnie tam ciągnie, chyba że pstrągi.....
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Maja 2023 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2023 Pogoda się już nie poprawi. Zimno I bez słońca 😡 Pstrągi muszą poczekać przynajmniej do 21.05
Sympatycy robert1973 Opublikowano 7 Maja 2023 Sympatycy Opublikowano 7 Maja 2023 Fucktycznie pogoda skutecznie zniechęca na wypad motocyklowy 7st i niepewne chmury. też odpuszczam. może coś popołudniu na Dominatorze polatam.....
Marcin 78 Opublikowano 7 Maja 2023 Opublikowano 7 Maja 2023 2 godziny temu, arturo-bb napisał(a): Pogoda się już nie poprawi. Zimno I bez słońca 😡 Pstrągi muszą poczekać przynajmniej do 21.05 👍 No to czekam na pstrągi w następnym terminie 😊
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Maja 2023 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2023 Tak wyczekane będą smakować podwójnie 😉
Sympatycy orzeł Opublikowano 7 Maja 2023 Sympatycy Opublikowano 7 Maja 2023 Arturo. Te pstrągi, to bliżej mnie w "złotym" czy te dalej bliżej Czech .? Tak pytam bo zaczynają się mi wolne "łikendy"
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Maja 2023 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2023 Lądek Zdrój Od nas bokami przez Czechy zajefajna trasa.
Klubowicze arturas Opublikowano 14 Maja 2023 Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2023 Bardzo dziękujemy @arturo-bb @Migu @ziga za Wasze odwiedziny, to było super zaskoczenie tym bardziej, że nie pisaliście i pokonaliście barierę km-ów. Znamienne focie.
Klubowicze ziga Opublikowano 14 Maja 2023 Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2023 Artur z prognoz pogody wygląda że w niedzielę (21 maj ) będzie pięknie czyli pstrąg?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 14 Maja 2023 Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2023 Jeżeli pogoda będzie to TAK 👍
Klubowicze Migu Opublikowano 14 Maja 2023 Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2023 Wczoraj ognisko a dzisiaj tak spędzone popołudnie broń pneumatyczna, historyczna i aktualna do wyboru. Dzięki chłopaki było super dajcie zdjęcia. 1
Rekomendowane odpowiedzi