Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 25 Października 2020 Sympatycy Opublikowano 25 Października 2020 Dzięki że się Wam chciało. U mnie 300km wyszlo
Klubowicze karton Opublikowano 25 Października 2020 Klubowicze Opublikowano 25 Października 2020 Te obważanki to był cel 340 nakulane na baku super hopy miło spędzona niedziela
Sympatycy robert1973 Opublikowano 25 Października 2020 Sympatycy Opublikowano 25 Października 2020 Dzięki Panowie za kulanko, u mnie skromne 200km mam nadzieję że nie ostatnie w tym roku
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 26 Października 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Października 2020 No pięknie panowie, pięknie 🙂 choć to raczej była wycieczka "miłośników biało - niebieskiego śmigła" 😜
marco Opublikowano 26 Października 2020 Opublikowano 26 Października 2020 No pięknie. Coś widzę na fotkach że wyjazd burgmaniakow bardziej wygląda na wyjazd forumowiczów www.bmw-klub-motocykle.pl. pozdrawiam
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 26 Października 2020 Klubowicze Opublikowano 26 Października 2020 Takie czasy 😜
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PawełJW Opublikowano 26 Października 2020 Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 Października 2020 Barwy naklejki emblematy naszywki napisy kamizelki serce a przede wszystkim ludzie z burgmani, to chyba wystarczy.😘😘😘 3
Sympatycy robert1973 Opublikowano 27 Października 2020 Sympatycy Opublikowano 27 Października 2020 To był wyjazd "Moto Sekcji BMW" Klubu Maxiskuterowego Burgmania pod egidą białego Burgmana Kartona 🤪, tak jak Paweł mówi nie ważne na czym ważne z Kim
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 27 Października 2020 Sympatycy Opublikowano 27 Października 2020 Ponieważ było poniżej 10stopni . Reszta sprzętu pewnie nie odpaliła😜😲🤪
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 8 Listopada 2020 Sympatycy Opublikowano 8 Listopada 2020 Typowe w koło komina ale 200km wpadło. Ciepło, pięknie, przepisowo,bezpiecznie.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 8 Listopada 2020 Użytkownicy Opublikowano 8 Listopada 2020 To fakt Seba, pogoda dzisiaj dopisała👍 U mnie też trasa w koło komina ma podobną długość😁. Taka traska za Lubliniec😉 i po drodze Piekary Śląskie - kopiec. Taki spontan, że nawet 7dmiu motokulaczy się znalazło. Nawet Marcin78 dołączył - szkoda tylko, że czas go tak gonił, że ani na fotkę się nie załapał🤷♂️. Do celu - Biały Ług dotarł z nami a z powrotem strzała. Dzięki za kulanko.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 9 Listopada 2020 Sympatycy Opublikowano 9 Listopada 2020 Gdyby ktoś nie wiedział. Ja nie wiedzialem i nie świadomie po Słowacji w niedziele kulałem. Tak w skrócie bez aktualnych badań na covid do 1650euro mandan platny na miejscu😁 https://www.gov.pl/web/dyplomacja/slowacja
Użytkownicy Nazir Opublikowano 16 Listopada 2020 Użytkownicy Opublikowano 16 Listopada 2020 Jako, że OZS się nie odbyło a pogoda w niedzielę kolejny raz dopisała nie można było tego nie wykorzystać. Jak to Subaru mówi 200km - to kominy, zatem nasze kominy to tym razem była Jura. Trasa nam się od razu zmieniła ponieważ pod Siewierskim Zamkiem był zlot samochodów z czasów PRL gdzie organizatorzy poprosili nas o obstawę skrzyżowań podczas przejazdu przez rynek i dojazd do Siewierz Jeziorna. Robertowi dwa razy nie trzeba było powtarzać 😁 W Porębie zwinęli nam asfalt na odcinku 2km ale to jak zawsze dodatkowa atrakcja. Kolejny odbudowywany zamek – Mirów. Zbroimy się na potęgę! Za wspólne kulanko dziękuję Robertowi1973 i Chromboyowi. Fajnie było😃 Jeszcze parę zdjęć z tej wycieczki. Mam nadzieję, że Roberto dopnie tu też parę istotnych zdjęć☝️ – de facto: celu wycieczki.
MR.F Opublikowano 17 Listopada 2020 Opublikowano 17 Listopada 2020 Ostatnia niedziela: chyba ostatnia szansa na tegoroczne bzykanie wokół komina 🙂 ps.: mówicie że ile Euro za kłusowanie po Słowacji bez aktualnych testów? 🙂
Użytkownicy Nazir Opublikowano 18 Listopada 2020 Użytkownicy Opublikowano 18 Listopada 2020 W dniu 16.11.2020 o 16:16, Nazir napisał: Mam nadzieję, że Roberto dopnie tu też parę istotnych zdjęć☝️ – de facto: celu wycieczki. Jako, że Robert zdjęcia dopiął tylko we właściwe miejsce to ja tę wycieczkę podsumuję. Oblecieliśmy wiele fajnych miejsc z myślą o wszystkich potrzebujących i poszukujących odnalezienia "brata bliźniaka" - a w szczególności dla Dawida☝️ Po dzisiejszym wpisie Marcina78, mocno ucieszeni wiadomością😃 mamy nadzieję obudzić serca pozostałych jeszcze nie zapisanych do DKMS👊. Twój szpik może uratować komuś życie a jego bliskim dać nie opisaną radość💪 - nie czekaj! To proste i bezkosztowe! A co najważniejsze: bezcenne💪
Sympatycy robert1973 Opublikowano 18 Listopada 2020 Sympatycy Opublikowano 18 Listopada 2020 Już "odrabiam" zaległości 😃 Foty "nieustawiane" Zamek Mirów przywitał nas informacją Ale jak życie pokazuje są oczywistości nieoczywiste.... w postaci akcji oraz widoczków Następnie odwiedziliśmy zalew Poraj mam Mam nadzieję że to nie ostatni "wypad" w tym roku, specjalnie piszę roku bo sezon teraz baaaardzo długi się Nam robi. Dzięki Chromboyowi i Nazirowi za wspólne kulanko i dodatkowo Nazirowi za pomysł z wzięciem banera PS brak asfaltu to była wisieńka na torcie
Sympatycy robert1973 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2020 ZaczynamyWysłane gołębiem pocztowym
Sympatycy robert1973 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2020 Sekcja BMW obecną Wysłane gołębiem pocztowym
Użytkownicy Nazir Opublikowano 6 Grudnia 2020 Użytkownicy Opublikowano 6 Grudnia 2020 No bawcie się dalej💪 Mnie czas goni do lokalnych dzieci z upominkami od Mikołaja. Dzięki Mariusz, Robert, Seba, Arek i reszta motomikołajów☝️ Piękna impreza👌. Tyle uśmiechniętych twarzy dzieci z domu dziecka i radość chorego 16latka pod domem którego narobiliśmy rabanu😉
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2020 5 minut temu, mario3101 napisał: SUPER było i Dziekuje za wypad 🙂 Ja również dzięki za spotkanie ,wspólne kulanie i Kawkę u Roberta i Moni. 2
Użytkownicy Nazir Opublikowano 21 Lutego 2021 Użytkownicy Opublikowano 21 Lutego 2021 A taka sobie rajza na 115km. Coby nie było, że Śląsk zamarzł😁 Chociaż? W sumie? Tylko ja byłem moto na Chudowie. Bynajmniej ok 15tej🤪 Motocykliści byli - a jakże. 👇 To spot Choperowców😉 A te zdjęcie myślałem czy na konkurs skuter miesiąca nie dać😁 taki skuter śnieżny bez kół🤭 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 6 Maja 2021 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2021 W Niedzielę 09.05 zapowiadają całkiem przyzwoitą pogodę. Mam ochotę "przewietrzyć" głowę. Planuję wyjazd na Podhale . Ponieważ gastronomia nadal leży to biorę kanapki i termos. Wyjazd raczej zajmie więcej niż mniej godzin ( bo daleko same boczne drogi ok 340 km z BB do BB) Jeśli ktoś ma ochotę się przyłączyć to ZAPRASZAM Startuję o 9,00 ze stacji LOTOS w B-B o TUTAJ 1
Rekomendowane odpowiedzi