Klubowicze AREQ Opublikowano 23 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 23 Czerwca 2024 Dzięki za super niedzielę w siodle trasa super i ekipa mega Do zaś 🤘
Robak Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Opublikowano 25 Sierpnia 2024 518 km wpadło. Wodospad Wilczki zaliczony. po drodze spotkałem kot który sobie szedł przez wieś, podjechałem do niego i juz był mój xD długiego żywota chyba nie będzie miał skoro się nie boi pojazdów 1
Klubowicze Migu Opublikowano 11 Listopada 2024 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2024 Nie byłem na paradzie za to, 11 strzałów na jedenastego listopada. Mała tarcza. 1
Klubowicze kenobi Opublikowano 12 Listopada 2024 Klubowicze Opublikowano 12 Listopada 2024 Takie skupienie mam ze Slavi 631 z 1km...😛😝😀...🤪😉
Klubowicze Patryk Opublikowano 12 Listopada 2024 Klubowicze Opublikowano 12 Listopada 2024 45 minut temu, kenobi napisał(a): Takie skupienie mam ze Slavi 631 z 1km...😛😝😀...🤪😉 A to, jak widać na wyciągnięcie ręki :-)
Klubowicze Migu Opublikowano 13 Listopada 2024 Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2024 Jestem amatorem nie takim zawodowcem 😉, pistolet, 25 metrów i brak okularów (zostawiłem w domu😔).
Klubowicze Patryk Opublikowano 13 Listopada 2024 Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2024 7 godzin temu, Migu napisał(a): Jestem amatorem nie takim zawodowcem 😉, pistolet, 25 metrów i brak okularów (zostawiłem w domu😔). Czyli po omacku :-) 20 godzin temu, Patryk napisał(a): A to, jak widać na wyciągnięcie ręki :-)
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. frodka2 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 Grudnia 2024 Migowo - ogniskowo😁 5
Sympatycy robert1973 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Sympatycy Opublikowano 28 Grudnia 2024 Tak sobie zrobiłem retrospekcje roku 2024 i takie przemyślenia mnie naszły.... co się stało? co poszło nie tak? gdzie jest problem? qrna w poprzednich latach prawie co tydzień coś się działo wyjazdy/spotkania/ etc, w tym roku na palcach jednej ręki można policzyć wypady i dodam nie były one jakoś "mocno liczebne w osobach/sprzętach". Wiem, że nie zawsze wszystkim pasuje czy to kierunek, czy czas, ale może w przyszłym roku jakoś się "zbierzmy w kupę"?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 29 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 29 Grudnia 2024 Będzie gorzej. Większości nie chce się w kupie . A tym co chce się jeździć to nie chce się nic wymyślić/zaplanować. (niby nie umieją i nie mają pomysłów )Czekają na "pomysły" innych . I tak wszyscy czekają a nikt nie jeździ. 1
stefanekmac Opublikowano 30 Grudnia 2024 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Od lat jeżdżę sam. Może niezbyt daleko bo 100 czy 160 w jedną stronę. Chce stać stoję. Chcę lody to mam lody. Chcę popływać-pływam. Wyjeżdżam raniutko. Wracam przed zmrokiem. Rzadko z noclegiem.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Sympatycy Opublikowano 30 Grudnia 2024 W dniu 29.12.2024 o 01:10, arturo-bb napisał(a): Będzie gorzej Mam nadzieje że się mylisz...choć znam życie i....pewnie tak będzie🫤
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. subaru gtb320 Opublikowano 3 Stycznia Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 Stycznia Jako pierwszy😉 wycieczkowy post 2025r. Wiem że jest jeszcze kupa czasu. Ale aby rozpoczac wyjazdy 2025r Planuje wyjazd do muzeum motoryzacji w Oławie .Wyjazd w jakiś weekend ( data do uzgodnienia) +- Maj , Chyba ze kwiecień będzie ciepły .Planuje wyjazd jako weekendowy sobota niedziela . Sobota spoookojnie Bokami do Oławy zwiedzanie muzem motoryzacji powrót bokami granicami sąsiadów .plan około 600km. Będę pisał jak będzie bliżej wyjazdu aby było wiadomo kto chętny i jak z noclegiem i biletami do muzeum. Wszystkim wszystkiego dobrego na nowy rok 2025 życzę kupę wyjazdów w wspólnym gronie bezawaryjne wyloty i przyloty . https://www.muzeummotoryzacjiwena.pl/ 4
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Stycznia Klubowicze Opublikowano 3 Stycznia Jestem chętny. Czekam z niecierpliwością na kolejne info. I cieszy mnie INICJATYWA 👍 1
Użytkownicy Vince Opublikowano 3 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 3 Stycznia Hmmm, mam to muzeum na liście już od jakiegoś czasu. A może by tak...Śledzę temat Brawo Sebuś! 1
Sympatycy PawełJW Opublikowano 3 Stycznia Sympatycy Opublikowano 3 Stycznia Godzinę temu, subaru gtb320 napisał(a): biletami do muzeum. Z tym to nie będzie problemu, raczej nie ma limitu odwiedzających nawet jak wjeżdża wycieczka autokarowa, a muzeum polecam z czystym sumieniem. 1
Sympatycy Cormoran Opublikowano 3 Stycznia Sympatycy Opublikowano 3 Stycznia Subaru jestem chętny i pewnie kilka osób zwerbuje z Wawy 🤣 Pewnie spotkamy się gdzieś na miejscu ale wyjazd będzie zaliczony 😊
Użytkownicy Nazir Opublikowano 3 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 3 Stycznia Subaru - bardzo fajny plan👌 Zaznaczyłem już w rubryce: "Bardzo fajny plan"☝️😁 @stefanekmac - spróbuj! To nie kolonie z podstawówki🤪. Polecam grupowe wyjazdy👍 Jak tylko czas i miejsce pasuje to ja zawsze chętnie jadę w 💪takiej grupie. Jazda samemu ma swoje uroki ale jazda w grupie po trasach, których sam byś nie wybrał również😉 Do tego jazda w grupie to całkiem inna bajka. Oczywiście wszystko zależy od towarzystwa! - a te akurat szczerze polecam😃. 1
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 3 Stycznia Sympatycy Opublikowano 3 Stycznia Bardzo się cieszę z odzewu na temat wycieczki ,a jeszcze bardziej że nie tylko grupa ślaska przeglada temat . Jak juz po 2h Jest zainteresowanie a weekend świąteczny dalej trwa .To moja skromna osoba jest w szoku że nie tylko Śląskie jest zainteresowane wspólnym weekendem .Plan jest ekipa się zbiera a więc powoli będę organizował weekendowo,wycieczkowy temat. P.s za pewne poproszę o pomoc trasy kolegi który ogarnia szutry 😂 ale to juz blizej terminu . 2 godziny temu, PawełJW napisał(a): Z tym to nie będzie problemu, raczej nie ma limitu odwiedzających nawet jak wjeżdża wycieczka autokarowa, a muzeum polecam z czystym sumieniem. Paweł autokar na dojazd z Hotelu miło przyjmiemy 🤣 2 godziny temu, arturo-bb napisał(a): I cieszy mnie INICJATYWA 👍 Po naszej rozmowie ktoś musi zacząć .Aby nie było tak jak pisałeś. Plan jest i 💪 tez jest
Klubowicze ziga Opublikowano 4 Stycznia Klubowicze Opublikowano 4 Stycznia Piszę się na taką wycieczkę
Rekomendowane odpowiedzi