Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mahonej, jest serwis wart polecenia w Płocku, chłopaki Ci podpowiedzą dokładnie gdzie.

A tu zdjęcie z ostatniego spotkania, lepiej późno niż wcale!!! Zdjęcie słabe bo Emila kamizelka się odbiła w obiektywie.

DSC_0026.jpg

Opublikowano

jaki fotograf takie zdjęcie

Opublikowano

ok dzieki, czekam na propozycje.

Opublikowano

ja dzisiaj byłe na baraninie z plecaczkiem a.co do fotki to tylko ja byłem na 2 kółkach i stąd ta kamizelka

oczywiście tylko patrzyłem ja polewają browarek

Opublikowano

jaki fotograf takie zdjęcie

No cóż Michałku, jak Ciebie widzę to mi się ręce trzęsą, nic na to nie poradzę.

Aparat mi nowy dali, tylko nie wiedzieli, że takiego zgreda od hydrografiki będę musiał fotografować!!!

Wracam do starego.

Opublikowano

może melise trzeba pić anie piwko

to fotki będą ok :Jumpy::msn-wink: :msn-wink: :msn-wink: :msn-wink:

Opublikowano

Fotka by była OK, tylko ten drugi z lewej szpecił zdjęcie !!!

Jak mu piwo postawili, zobacz jak się cieszył, ja z tego się śmiałem i mi się ręce trzęsły. hi hi

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PS. Jeszcze raz, jak mi ktoś napisze "komendant" to mu jaja z pod dupy wyrwę. :Jumpy:

Wiem, czerwony kolor dla administracji, ale to ja napisałem Arkadiusz.

Opublikowano

Aruś czytaj dokładnie nikt nie napisał komendant tylko komendante

Opublikowano

Dobra, dobra, znasz bajkę o Timi Tu?

No a tak na poważnie, dziś moja KRÓLOWA poszła oficjalnie w sen zimowy !!!

Do wiosenki i znów się będzie śmigać.

2012-12-02-478.jpg

Opublikowano

królowa grubo powiedziane pod tą plandeką to ją rdza zje

Opublikowano

Jak bym miał hydrografikę, to na pewno by odpadła przez zimę, nie ma bata.

Ale w mojej królowej nie ma rdzy i nie ma hydrografiki.

Zacna została odpowiedni ostudzona, wyciszona, wilgotność dostosowana do otoczenia, po myciu została odpowiednio wysuszona a dopiero jak przyszła odpowiednia chwila została przykryta kołderką, chroniącą przed kurzem, pyłem i innymi rzeczami.

W tej kołderce stoi już drugą zimę i na wiosnę bryknie jak trzeba, prądu jej na pewno nie braknie, ale mówiąc szczerze, ona się brzydzi hydrografiki.

Hydrografika + rdza + gruz = psełdo skuter.

Opublikowano

wytłumaczcie mi bo nie kumam co to "hydrografika" :( ?

Opublikowano

Proszę bardzo !!!

Gruz - urządzenie którym jeździ limmp1, dosłowne Yeti, wszyscy słyszeli a nikt nie widział,

Hydrografika - foliowana grafika, która przykrywa połamane, pogruchotane plastiki, mogą to być, wzory kwiatków, konwalii, misie, laleczki, dla bardziej zboczonych trupie czaszki.

Ot i cała filozofia.

Opublikowano

Fotka by była OK, tylko ten drugi z lewej szpecił zdjęcie !!!

Jak mu piwo postawili, zobacz jak się cieszył, ja z tego się śmiałem i mi się ręce trzęsły. hi hi

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PS. Jeszcze raz, jak mi ktoś napisze "komendant" to mu jaja z pod dupy wyrwę. :(

Wiem, czerwony kolor dla administracji, ale to ja napisałem Arkadiusz.

Ale Pan to jest . :)

Opublikowano

Wiem Upiorku, wiem, nikt nie mówił, że będzie lekko!!!

A Renia nie ugotuje czerwonego barszczyku !!!! :(

Opublikowano

Dzięki za pokazuje i obiaśniam. Wiem że maruda jestem ale pytałek kiedyś o jakiś serwis w płocku, znacie coś?

Opublikowano

Upiorek ten komendante to za bardz podskakuje na forum trzeba go przykrócic trochę bo głupoty wypisuje jak Klimek wczesniej,wpis w internecie hydrografika to zobaczysz co to takiego,

znamy serwis odezwij się na priva to dam ci namiary

jak nie Klimek to komendante starzeją sie i z braku zajeć porzadnych ludzi zaczepiają

Opublikowano

Ty Michał to się czepiaj Gruza ei24czekamzbaseboolem-1.gif?gl=PL,A nie porządnych skuterów które jeżdżą driving_moto.gif?gl=PLw sezonie więcej niż gruz

Arek jemu nie można robić fotek :) bo odrazu widać efekty ale zobacz wcześniej jak jeździł helikxem to wychodziły super ,ale to chyba wina gruza bo ciągle tylko ei28help.gif?gl=PL i hydrografika ale cóż najpierw T-CUŚ teraz gruz

Michale co do starości to chyba zapomniałeś że masz 4 z przodu :) i dopada cie kryzys wieku średniego niestety i żebyś nie skończył ei24nosze.gif?gl=PL

Opublikowano

klimek martw się o siebie to już nudne gruz i gruz,tylko tcuś i gruz niby się sprzedają a ruina twoja do śmierci zostanie u ciebie ,no i zostaniesz kustoszem helixa

Opublikowano

Kustosz, nie kustosz, ale prostaty nie ma. Ale Michał, spoko to jest dopiero początek zimowych wieczorów, więc znajdziemy jakiś sposób na to by tą dolegliwość wyleczyć u Ciebie. Na wiosnę będziesz śmigał jak młodzieniaszek!!!

Opublikowano

lekarz się znalazł ja prostaty nie posiadam nic leczyc nie muszę ,u mnie tata prosty był

Opublikowano

Witam brać skuterową, :) Mam pytanie może wiecie czy jest w Płocku galwanizernia.Chcę odnowić stelaż pod kufer :) Pozdrawiam.

krzysztof4006.jpg

Opublikowano

jest na dawnej fabryce fmż

Opublikowano

Dzięki za info.

Opublikowano

jutro w pracy ustale dokładny adres i tel.