limmp1 Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 obserwuj nasze płockie forum jak coś się wyklaruję to chętnie poznamy się w realu,chyba że kolega abstynent jak ja
upiór Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 Panowie witam z wieczora . Co prawda rzadko zaglądam , ale gdzie Komendant i Boguś . Jakoś Komendant mało pisze , zapracowany kolega , e tam szkoda gadać . Pozdrawiam serdecznie Upiorek .
mahonej Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 !piwko !piwko okazyjnie jak jest okazja
limmp1 Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 Robert oni znikają na zimę jak niedzwiedzie,przyjdzie wiosna to się odezwą,poczekać trzeba do kwietnia okazja to zawsze jest to urodziny,to dzień hutnika,ratownika itd mahonej u nas grupa do jazdy zrobiła się zgrana,gorzej ze spotami jesienno zimowymi najszybciej reaguję Klimek ale w temacie trupa helixa jak coś o nim się napisze,ale jeśli chodzi o spotkania to jedyny odezwie się jak do komputera w domu go dopuszczą chociaż z tego co wiem to karę w domu ma wszyscy na hondach nie jeżdzą,są burgmany,jest helix ze znaczkiem hondy ale to odrzut fabryczny chyba jest,marka nie ma znaczenia tylko chęć jazdy,yamachy majesty i t max są Upiorek trzeba by ich odwiedzić w pracy lub po ,ale nie wiadomo czy wypada jak zniknęli z forum
KLIMEK Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 Witam nowego kolegę i zapraszam do nas i odrazu uprzedzę by nie słuchał tego co gruzem się turla bo czasami ma za duża ścieżkę i głupoty wypisuje Michał znowu coś było jaka kara to chyba u ciebie że przestałeś żonie herbatkę nosić i śmigać z pokoju do kuchni i z powrotem po za tym z ciebie abstynent jak z gruza porządny skuter tylko klejony spawany i szpachlowany malowany itd............I nawet mu hydrografika nie pomoże a tu są dowody na to że kiedyś jeździłeś pożądanym skuterem Upiór mnie też zastanawia czemu u EL KOMENDANTE taka cisza , ale pewnie się chłopaki odezwą wywołani do tablicy. UWAGA !!!!!!!!!! PROPONUJE SPOTKANIE W PIĄTEK 30 LISTOPADA TAM GDZIE POPRZEDNIO NA DWORCOWEJ O19.30 !piwko
mahonej Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 "tam gdzie poprzednio o 19.30" tylko gdzie to?. Mam impreze z pracy ale na te 30 min. na pokazanie swej twarzy sie wyrwe i przywitanie przybiegne
Arkadiusz Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Opublikowano 28 Listopada 2012 Temat jest śledzony. Ja wszystko widzę, po prostu czasu nie mam i ot cała filozofia. Jak za dużo pisze to płaczą, że mi się nudzi że tamto. Ale jeszcze troszkę. Mahonej witaj! !!
KLIMEK Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Dworcowa kebab na rogu Lasockiego i dworcowej
Arkadiusz Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Opublikowano 29 Listopada 2012 UWAGA !!!!!!!!!! PROPONUJE SPOTKANIE W PIĄTEK 30 LISTOPADA TAM GDZIE POPRZEDNIO NA DWORCOWEJ O19.30 !piwko No mnie nie będzie, pracuje akurat.
limmp1 Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 o 19 30 kebab na dworcowej marmaris lokal dawny po częściach samochodowych ajmex pisac kto ma chęć być bo z Klimkiem sami siedzieć nie będziemy Arek to wez wolne
Arkadiusz Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Opublikowano 29 Listopada 2012 pisac kto ma chęć być bo z Klimkiem sami siedzieć nie będziemy No ja sobie wyobrażam, że siedzieć nie będziecie? Klimuś oby tylko śnieg spadł do piątku, to weźmiesz sanki i Michała z powrotem jak worek węgla zaciągniesz do domu. Popatrz jak go ssie !!! Jak latać w sezonie to nie miał czasu a teraz na piwko to ma czas. Mam propozycje, może koledze zrobimy prezencik na święta i się zrzucimy na "wszyweczkę"
limmp1 Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 nic wszyweczki nie potrzeba u mnie nie piję piwka,a czas jak się dobrze dzień zorganizuje to się znajdzie
Arkadiusz Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Opublikowano 29 Listopada 2012 nic wszyweczki nie potrzeba u mnie nie piję piwka,a czas jak się dobrze dzień zorganizuje to się znajdzie Tak, Polski język, trudny język, !!! Diagnoza !!! Alkoholizm w stopniu ponad średnio zaawansowanym.
EMIL B Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 postaram się być około 19 30 !scooter !piwko !piwko
KLIMEK Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Arek a ty zaczynasz czy kończysz zmianę szkoda by było jak by cię nie było
limmp1 Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 jaka szkoda,alkoholizm to chyba u ciebie jest,żartuję oczywiście komendante dawaj do nas ,jak Klimek ciągle praca,trumna kieszonek nie ma z kolegami trzeba się spotkać a nie kasiorka tylko do 15 tej czekam na wpis kto sie pojawia 3 osoby to nie ma co sobie głowy zawracac co nie Klimuś
Arkadiusz Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Opublikowano 29 Listopada 2012 Ja niestety pracuję na nockę, chyba, że przełożymy na sobotę, to może i jakieś piwko wypiję, jak Masera, żonka mnie odwiezie ? Dam znać jutro !!! Ale myślcie nad sobotą? Bo inaczej ja nie mogę. Przykro mi. Ale jak chłopaki Wam pasuje to nie zawracajcie sobie głowy, damy radę następnym razem.
KLIMEK Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 OK przekładamy na inny termin Mahonej śledź temat bo na pewno wcześniej czy później spotkanko będzie
upiór Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Witam . No jak czytam to Komendant się odezwał ale Bogdan , cicho sza . Czyżby chłopak złapał jakąś grypę . Widziana widziany , Bogdan odezwij się !!! .
bogdan201 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Jestem, życie forum śledzę na bieżąco, ale jakoś tak nie mam weny do pisania. Brak słońca i możliwości pośmigania na 2 kołach - to jest ten powód. Upiorku a co tam u Was w Kujawsko - Pomorskim ?
upiór Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 No jest , pokazał się . Co prawda nie będę Wam to tematu zaśmiecał ale parę słów pozwolę sobie napisać . Boguś u nas stara bieda , pomału przygotowania do ostatniego w tak licznym gronie spotkania . Zima idzie jak widać noce zapowiadają się zimne , ale jak to napisałeś brak słońca i te długie wieczory nie napawają nas optymistycznie do życia . Ale po złym przychodzi dobre jak powiada Bobas . P.S. No to się troszkę uspokoiłem żeś Panie cały i zdrowy . Pozdrawiam serdecznie .
mahonej Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Witam! Gdzie polecicie zrobić przegląd skutera jakiś zakład, serwis?
Rekomendowane odpowiedzi