Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok 17:45 !scooter !scooter !scooter !scooter

Opublikowano

dzięki za wspólną wyprawę Płock-Wyszogród-Iłów-Płock :)

12082012494.jpg

udział wzięli : EMIL B , bogdan201 , zielek , FiołekPłock :photo:

Opublikowano

Dzięki za spotkanie i wspólne nawijanie :)

Opublikowano

zazdroscze wam chlopaki :) ja w Rotterdamie benzen laduje, a potem avgas, Dzieki Emil za kamizelke, rozliczenie tak jak napisales - bedzie przelane.

Opublikowano

No, no, a kulanie po 20-tej Bogdan z kolegą to pominąłeś !!!!

Oj, pchasz się na bana, pchasz !!!

Się dziś Burgmanem 650 kulnąłem, ale żadna przyjemność, nie ma to jak ZACNA !!!! Nie Bodziu :) !!!

Paliwo żernym maszynom kategoryczne STOP !!!

Opublikowano

Panowie ,co powiedzą na paradę weselną w sobotę 17ta jakaś bramka i flaszki zdobyczne

Opublikowano

No oczywiście, że się piszemy na paradę i jedziemy, ale do Bydgoszczy,

A Michał a co, że jak, żenisz się czy co?

Opublikowano

dzięki za latanie.

Ja wybieram się z chłopakami z pracy na zlot XI MOTOCUD w Radzyminie może ktoś się wybierze

Opublikowano
  W dniu 12.08.2012 o 21:15, Arkadiusz napisał(a):

Się dziś Burgmanem 650 kulnąłem, ale żadna przyjemność, nie ma to jak ZACNA !!!! Nie Bodziu :fireman2: !!!

Arek masz Ty wyobraźnie :)

Opublikowano

a o jest w bydzi ?

a to na wesele w sobote

można się załapać?

Opublikowano

bogdan

czytałem tylko te 10 skuterów

o której ruszasz ?

jak pogoda dopisze to bym poleciał

Opublikowano

Emil, skontaktuj się z Szamotem na PM, co do parady!!!

Jak już będziesz pewniak, że jedziesz to pisz na PM, lub dzwoń, umówimy się.

Jak coś nie widzę problemu, możemy śmignąć razem, a zarówno wrócimy zaraz po paradzie, tak jak pisał Bogdan.

W temacie co tu taka cisza nastała ?

Klimek, Limmp1, Fiołek, Master i inni co jest ?

Opublikowano

czesc druzyna. troche zaniedbalem forum ale zona po zabiegu. usuwane miala kamienie z woreczka zolciowego a my z synem sami w domku wiec obowiazkow wiecej. dzis juz zonka wychodzi ze szpitala wiec jak tylko lepiej sie poczuje odkurzam motorynke i dolaczam aktywnie. wy tymczasem organizujcie i pokonujcie kilometry. pozdrawiamy

Opublikowano

USPRAWIEDLIWIENIE

Witam proszę o usprawiedliwienie mojej nieobecności na FORUM , tak jak mówiłem nielicznym :photo:

dla mnie od 18.08. zaczynają się obowiązki TATY hahahah...... wyjazd na obóz sportowy z grupą mojego Syna

(19.08.-30.08) Czechy powrót i granie jego drużyny UKS MDK w gałę w lidze mazowieckiej i lidze okręgowej ,

tak więc jako opiekun młodej gwiazdy piłki nożnej wszystkie weekendy mam zajęte ...... ale to nie znaczy że nie

będę potrzebował odstresowania po porażkach które są wliczone w ten sport jak i inny (patrz olimpijczycy i euro 2012) ;)

jako kierownik drużyny mam obowiązków w ..... tzn.dużo :Jumpy: ale jestem z Wami MAXIMANIAKAMI na łączach ! do zobaczyska :thumbsup:

Opublikowano

Darekwiosna. Fiołek uprawiedliwienie przyjęte, a gdzie reszta?

Opublikowano

JA MAM 2 ZMIANĘ I ODPADAM :clapping: co do limmpa to sam rozumiesz trawa, krowy ,interesy, brak prądu jednym słowem YETI :confused: nie pali bo to gruz a miała być igła :fireman2::boxing:

Opublikowano

komu nie odpala to wiemy ,nawet film jest o tym nakręcony, brak czasu ,ale przyszły tydzień chętnie polatam

cały czas drugie zmiany taka wymówka jak padło nie na chodzie !wchair

Opublikowano

witam

Ja moge latać !scooter !scooter !scooter do wtorku bo w wtorek to !TOMCAT lece na urlop

Opublikowano

Ja tam śmigam co dziennie, nie ma dnia bez skutera, deszcz, nie deszcz śmigam, więc mnie nie dotyczy "polatam dziś, polatam jutro" :confused: , albo odpali nie odpali!!!

Trza mieć jaja Panowie, w tym sezonie już nawijam 10-ty tysiąc kilometrów !!!

Czeka mnie teraz wymiana paska, oleju, świec itd.

A jeszcze pewnie nawinę ze trzy. :laughing: w tym sezonie!!! I to jest latanie moim skromnym zdaniem.

Opublikowano
  W dniu 12.08.2012 o 21:15, Arkadiusz napisał(a):

No, no, a kulanie po 20-tej Bogdan z kolegą to pominąłeś !!!!

Oj, pchasz się na bana, pchasz !!!

Się dziś Burgmanem 650 kulnąłem, ale żadna przyjemność, nie ma to jak ZACNA !!!! Nie Bodziu :confused: !!!

Witam z wieczora .

Arek normalnie zasnę spokojnie jak widzę takie wpisy , :laughing:

Tylko mi tam z Bogusiem za dużo nie pisz co by Cię na złe drogi nie sprowadził , wiesz jaki On jest cicho sza a jak przywali to o jej mam nadzieję że się Boguś jakoś trzymasz .

Pozdrawiam Was tam serdecznie upiorek .

Opublikowano

Witek, spoko, wszystko pod kontrolą, ale Bogdan jest tak najarany na jazdę, że nie mogę mu dać rady, nawet Burgmanem daje mi pojeździć, by tylko z nim śmigać !!!

Co do niego dzwonię to na Burgmanie siedzi, on chyba kasku nawet śpi? :laughing:

Ale spoko u nas wszystko OK, jak widzisz kolegów pozytywnie zakręconych przybywa, spoko goście, jest z kim polatać, kiedyś to my tylko z Bogdanem a teraz to już nie ma czego się wstydzić na Płocku, to nas widać. Maxiskuter siła!!!

Opublikowano

Arek ja też śmigam codziennie do pracy tylko że mam bliżej

Płock to siła :laughing::confused::fish::pile: !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter

jutro ostatni dzień do pracy i urlop

• Klubowicze
Opublikowano

Witam sąsiadów z pogranicza :laughing: .

Jedni śmigają bez opamiętania, a drudzy tylko piszą coś o śmiganiu :confused: .U Was zawsze jest wesoło :fish: .

Może byśmy tak kiedyś zrobili spota na pograniczu naszych województw ???

Opublikowano

Witam Cię Robson sąsiedzie :msn-wink: ja nie widzę problemu , mogę jeszcze tylko podać daty przykładowe spotkania środa 22 sierpnia lub niedziela 26 sierpnia u mnie te dnia sa wolne i mogę jeżdzić !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter trzeba tylko poczekać na deklaracjię reszty . Panowie czekamy na info od was odnośnie tych terminów :P jest jeszcze sporo czasu także mam na dzieje że damy radę !OKK