EMIL B Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 ok 17:45 !scooter !scooter !scooter !scooter
FiołekPłock Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 dzięki za wspólną wyprawę Płock-Wyszogród-Iłów-Płock udział wzięli : EMIL B , bogdan201 , zielek , FiołekPłock
bogdan201 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Dzięki za spotkanie i wspólne nawijanie
master Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 zazdroscze wam chlopaki ja w Rotterdamie benzen laduje, a potem avgas, Dzieki Emil za kamizelke, rozliczenie tak jak napisales - bedzie przelane.
Arkadiusz Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2012 No, no, a kulanie po 20-tej Bogdan z kolegą to pominąłeś !!!! Oj, pchasz się na bana, pchasz !!! Się dziś Burgmanem 650 kulnąłem, ale żadna przyjemność, nie ma to jak ZACNA !!!! Nie Bodziu !!! Paliwo żernym maszynom kategoryczne STOP !!!
limmp1 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Panowie ,co powiedzą na paradę weselną w sobotę 17ta jakaś bramka i flaszki zdobyczne
Arkadiusz Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2012 No oczywiście, że się piszemy na paradę i jedziemy, ale do Bydgoszczy, A Michał a co, że jak, żenisz się czy co?
EMIL B Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 dzięki za latanie. Ja wybieram się z chłopakami z pracy na zlot XI MOTOCUD w Radzyminie może ktoś się wybierze
bogdan201 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 W dniu 12.08.2012 o 21:15, Arkadiusz napisał(a): Się dziś Burgmanem 650 kulnąłem, ale żadna przyjemność, nie ma to jak ZACNA !!!! Nie Bodziu !!! Paliwo żernym maszynom kategoryczne STOP !!! Arek masz Ty wyobraźnie
EMIL B Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 a o jest w bydzi ? a to na wesele w sobote można się załapać?
bogdan201 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Emil wszystko na temat wesela http://www.forum.burgmania.net/topic/15960-obstawa-skuterowa-do-slubu/
EMIL B Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 bogdan czytałem tylko te 10 skuterów o której ruszasz ? jak pogoda dopisze to bym poleciał
Arkadiusz Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Emil, skontaktuj się z Szamotem na PM, co do parady!!! Jak już będziesz pewniak, że jedziesz to pisz na PM, lub dzwoń, umówimy się. Jak coś nie widzę problemu, możemy śmignąć razem, a zarówno wrócimy zaraz po paradzie, tak jak pisał Bogdan. W temacie co tu taka cisza nastała ? Klimek, Limmp1, Fiołek, Master i inni co jest ?
darekwiosna Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 czesc druzyna. troche zaniedbalem forum ale zona po zabiegu. usuwane miala kamienie z woreczka zolciowego a my z synem sami w domku wiec obowiazkow wiecej. dzis juz zonka wychodzi ze szpitala wiec jak tylko lepiej sie poczuje odkurzam motorynke i dolaczam aktywnie. wy tymczasem organizujcie i pokonujcie kilometry. pozdrawiamy
FiołekPłock Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 USPRAWIEDLIWIENIE Witam proszę o usprawiedliwienie mojej nieobecności na FORUM , tak jak mówiłem nielicznym dla mnie od 18.08. zaczynają się obowiązki TATY hahahah...... wyjazd na obóz sportowy z grupą mojego Syna (19.08.-30.08) Czechy powrót i granie jego drużyny UKS MDK w gałę w lidze mazowieckiej i lidze okręgowej , tak więc jako opiekun młodej gwiazdy piłki nożnej wszystkie weekendy mam zajęte ...... ale to nie znaczy że nie będę potrzebował odstresowania po porażkach które są wliczone w ten sport jak i inny (patrz olimpijczycy i euro 2012) jako kierownik drużyny mam obowiązków w ..... tzn.dużo ale jestem z Wami MAXIMANIAKAMI na łączach ! do zobaczyska
Arkadiusz Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Darekwiosna. Fiołek uprawiedliwienie przyjęte, a gdzie reszta?
KLIMEK Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 JA MAM 2 ZMIANĘ I ODPADAM co do limmpa to sam rozumiesz trawa, krowy ,interesy, brak prądu jednym słowem YETI nie pali bo to gruz a miała być igła
limmp1 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 komu nie odpala to wiemy ,nawet film jest o tym nakręcony, brak czasu ,ale przyszły tydzień chętnie polatam cały czas drugie zmiany taka wymówka jak padło nie na chodzie !wchair
EMIL B Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 witam Ja moge latać !scooter !scooter !scooter do wtorku bo w wtorek to !TOMCAT lece na urlop
Arkadiusz Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Ja tam śmigam co dziennie, nie ma dnia bez skutera, deszcz, nie deszcz śmigam, więc mnie nie dotyczy "polatam dziś, polatam jutro" , albo odpali nie odpali!!! Trza mieć jaja Panowie, w tym sezonie już nawijam 10-ty tysiąc kilometrów !!! Czeka mnie teraz wymiana paska, oleju, świec itd. A jeszcze pewnie nawinę ze trzy. w tym sezonie!!! I to jest latanie moim skromnym zdaniem.
upiór Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 W dniu 12.08.2012 o 21:15, Arkadiusz napisał(a): No, no, a kulanie po 20-tej Bogdan z kolegą to pominąłeś !!!! Oj, pchasz się na bana, pchasz !!! Się dziś Burgmanem 650 kulnąłem, ale żadna przyjemność, nie ma to jak ZACNA !!!! Nie Bodziu !!! Paliwo żernym maszynom kategoryczne STOP !!! Witam z wieczora . Arek normalnie zasnę spokojnie jak widzę takie wpisy , Tylko mi tam z Bogusiem za dużo nie pisz co by Cię na złe drogi nie sprowadził , wiesz jaki On jest cicho sza a jak przywali to o jej mam nadzieję że się Boguś jakoś trzymasz . Pozdrawiam Was tam serdecznie upiorek .
Arkadiusz Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witek, spoko, wszystko pod kontrolą, ale Bogdan jest tak najarany na jazdę, że nie mogę mu dać rady, nawet Burgmanem daje mi pojeździć, by tylko z nim śmigać !!! Co do niego dzwonię to na Burgmanie siedzi, on chyba kasku nawet śpi? Ale spoko u nas wszystko OK, jak widzisz kolegów pozytywnie zakręconych przybywa, spoko goście, jest z kim polatać, kiedyś to my tylko z Bogdanem a teraz to już nie ma czego się wstydzić na Płocku, to nas widać. Maxiskuter siła!!!
EMIL B Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Arek ja też śmigam codziennie do pracy tylko że mam bliżej Płock to siła !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter jutro ostatni dzień do pracy i urlop
Klubowicze robson Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witam sąsiadów z pogranicza . Jedni śmigają bez opamiętania, a drudzy tylko piszą coś o śmiganiu .U Was zawsze jest wesoło . Może byśmy tak kiedyś zrobili spota na pograniczu naszych województw ???
KLIMEK Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Witam Cię Robson sąsiedzie ja nie widzę problemu , mogę jeszcze tylko podać daty przykładowe spotkania środa 22 sierpnia lub niedziela 26 sierpnia u mnie te dnia sa wolne i mogę jeżdzić !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter trzeba tylko poczekać na deklaracjię reszty . Panowie czekamy na info od was odnośnie tych terminów jest jeszcze sporo czasu także mam na dzieje że damy radę !OKK
Rekomendowane odpowiedzi