Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pracuję od rana do wieczora i od wieczora do rana, więc w piątek będzie opcja nr 1 !winkiss

-----------------------------------------------------------------------------------------------

No i tak czułem, woda się gotowała cały dzień a Wy oczywiście mnie ja zwykle ol.......cie. !placz1

Opublikowano

El komendante !zorro jak mi wiadomo to zapowiedział się tylko jeden i trzeba go teraz pociągnąć do odpowiedzialności !pomidor

a nie dzwoniłem bo nie wiedziałem, że już kulfona wyleczyłeś

Arek hamulec mam po prawej stronie a chory mam lewy kulfon także dałbym rade !scooter

Opublikowano

jak mi wiadomo to zapowiedział się tylko jeden i trzeba go teraz pociągnąć do odpowiedzialności !pomidor

Klimek, spokojnie teraz jak przyjedziecie do mnie do pracy, to Ty będziesz pił kawkę a kolega Michał będzie podpierał maszt od flagi na placu i rozmyślał, kiedy skończysz tą kawkę. :lol: :lol: Chyba, że lubi zalewną kawę zimną wodą ? !winkiss

Opublikowano

Klimek, spokojnie teraz jak przyjedziecie do mnie do pracy, to Ty będziesz pił kawkę a kolega Michał będzie podpierał maszt od flagi na placu i rozmyślał, kiedy skończysz tą kawkę. :lol: :lol: Chyba, że lubi zalewną kawę zimną wodą ? !winkiss

Aruś przychorowało mi się,Klimuś mnie wyciągał w piątek do ciebie ale po grypie to lepiej poleżeć niż kolegów zarazić i mają iść na zwolnienie a ja siły nie mam pracować na utrzymanie domu swojego i kolegi !vampire

no cóż kawę wsypiesz a wodę wezmę ze sobą !winkiss

Opublikowano

A no jak kolega chory, to zmienia postać rzeczy, trzeba było zadzwonić, są takie urządzenia jak telefon komórkowy i by było wszystko ok, a tak to znów Michałku stawiasz !piwko (tylko czystą) :lol:

Opublikowano

nie ma problemu z browarkiem jak i z wódką cos sie wymyśli !piwko

Opublikowano

no to panowie może znowu spotkanko :D bo na chlanie :D to wy się nie nadajecie bo tylko gadać potraficie

Opublikowano

no to panowie może znowu spotkanko :D bo na chlanie :D to wy się nie nadajecie bo tylko gadać potraficie

No, no zaraz, zaraz Klimek Tobie chyba coś się pogorszyło ja jestem zawsze za , więc czekam na propozycję !winkiss

Opublikowano

jestem za podaj termin to się dostosujemy,ale żarcie się zamówi coby klimek z kulfonem który komisyjnie trzeba obciąć przy garach nie stał :D jak coś to piłę wezmę ze sobą :D

[quote to wy się nie nadajecie bo tylko gadać potraficie

ten co do picia się nadaje w gadaniu chyba !wchair

Opublikowano

do 2 grudnia jestem wolny 3 wracam do pracy a termin jest mi obojętny byle przed 2 grudnia !holiday także to wy się sprężajcie, a piłę Michałku to po pozostaw sobie co byś mógł T-Cuś pociąć jak na wiosnę nie odpali !wchair

Opublikowano

Tomek myślę że w srodku tygodnia dzień obojetny niech komendant spojrzy w grafik a reszta sie dopasuje !pomidor

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dochodzą mnie słuchy, że z Płocka jest nas więcej na forum !OKK

Nie widzę by ktokolwiek się tu odzywał, dziewczyny dać głoś :P:) :)

Bo na wiosnę będziecie chciały pojeździć !!!

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam, panowie coś cisza u nas ,spowadowane to martwym sezonem ,czy natłokiem swiąt,budzimy się niedługo wiosna już !scooter

Opublikowano

,budzimy się niedługo wiosna już !scooter

coś ci sie pomyliło za oknami śnieg a ty o wiośnie piszesz ty lepiej przestań ........... wiesz co !vampire a do wiosny to jeszcze troche
Opublikowano

Mam nadzieję, że Michał systematycznie przepalasz sprzęt ?

Bo tak jak pisze Klimek daleko jeszcze że ho ho ho !!!

Opublikowano

Witam Wszystkich forumowiczów . Przywitać sie wypada a doświadczenie na tym forum mam mierne.

Na imię mam Emil, lat 39 Mieszkam w Płocku.

Właśnie nabyłem z zamiarem codziennej eksploatacji Burgmana 400 z 2000 roku.

Jeszcze nie mam zbyt wiele uwag i wniosków poza tym ze wygląda ładnie...

Pozdrawiam

EMIL

!scooter

Opublikowano

No miło Cię powitać w temacie !OKK

Więc coraz nas więcej w Płocku, super,

Zawsze można się spotkać, pogadać i pośmigać.

No i co tu dużo kryć, brakowało nam właśnie w naszej okolicy Burgmana !OKK

Opublikowano

Witaj w gronie płockim,Klimuś odpalaj już ruinę coby na wiosnę łatwiej miała rozruch !vampire

Opublikowano

odpalam już ruinę coby na wiosnę łatwiej miała rozruch !vampire

Witaj Emil w zacnym gronie maxiskuterowców !scooter Arek on tylko gada, a nie przepala bo akumulatory od T-CUSIA są u mnie jednym słowem Kłamaca, kiedy impra !piwko !tut

Opublikowano

Witaj Emil w zacnym gronie maxiskuterowców !

co on wypisuje jaki on maxiskuterowiec chyba zabytko old skuterek ma, ale najważniejsze ze daje radę :lol:

Bogdan ,wiadomo że honda bezawaryjna do jakiegoś wieku, u klimka to potrzebny już konserwator zabytków, drygi helix zasmieca tylko nasz garaż ale wiadomo żeby klimek wyjechał to co chwila dawca potrzebny i tylko dłubanie, a co do t maxa to problemów nie mam ,kluczy nie potrzeba jak to lalunia !vampire tylko paliwko i do przodu !scooter

zaraś pośmigać jak ledwie wiechała na 3 piętro !vampire

tak odpala maxiskuter relacja jest na forum !vampire

Michał, cytowanie Twoich postów jest współmierne z czasem odpalania T-cuś. :rolleyes:

Tak, tak i przy tankowaniu nawet czas na gadanie przez telefon jest !OK, ale to nie som tanie rzeczy, to trza lać !!!

Kopia%25252018082011817.jpg

w następnym poście zamieszczony będzie paragon 4_1_72.gif

a tak wygląda porządny maxiskuter

Opublikowano

Ty Michał, ni kuta nie wiem o co kaman w poście powyżej. !w00t !w00t

Opublikowano

cos zle kliknąłem ale chodziło o odpalenie zabytka w garażu przez Klimka !vampire

Opublikowano

ale chodziło o odpalenie Klimka !vampire

Arek on chciał błysnąć ale mu nie wyszło !placz1 Michał jak sie nie unie posługiwać klawiatura to trzeba sie nauczyć !sciana a nie walić głową w mur a odpalić to ja mogę tego rzęcha T-CUSIA lub ciebie Jak widać zaczynamy sie budzić ze snu zimowego i uaktywniamy sie na forum. Po za tym miała być impra a ucichło !holiday

Opublikowano

Nic nie ucichło tylko się wyciszyło !!!

Opublikowano

Arek urodziło się już coś !czary