Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Gratki dla twardzieli ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Witajcie :) taka cisza u was, trzeba ruszyć 2oo. Propo dla tych, którzy nie będą w Bieszczadach - Może zainteresuje Was wspólne kulanie, jakby co dopisujcie się - info >>TUTAJ

Opublikowano

Witaj Arturas.Propozycja kusząca;ale akurat w Łodzi mamy Weterana.Obecność obowiązkowa.

Opublikowano

Witaj Arturas.Propozycja kusząca;ale akurat w Łodzi mamy Weterana.Obecność obowiązkowa.

Andrzej weteran jest chyba tydzień później.

Opublikowano

Tak,masz racje,pomyliłem tygodnie.Przepraszam.

• Klubowicze
Opublikowano

To co widzimy sie w drodze na Pierniki? Poprowadzicie nas do Torunia? Jak TAK to zapodajcie jakis szczegol w weekendowym temacie. W Toruniu chcemy przywitac chlopakow wracajacych z wyprawy do b.nrdowka i oni pociagna nas do Golubia.

Opublikowano

Arturas ja w niedziele nie latam,to czas dla Rodzinki.W sobotę dołączę do Julo w Inowrocławiu.

Opublikowano

Andrzej, Paweł dzieki za wspólne km :) musimy powtórzyć tylko następnym razem przejechać wiecej km bo bynajmniej ja nie nasyciłem się jazdą :)

Opublikowano

Jaki tu spokój,

Nic się nie dzieje.

Nikt nie wybiera się na pierniki?

To może jakieś dwugodzinne kulanko wokół komina?

• Klubowicze
Opublikowano

No wlasnie, moze jednak na pierniki dacie rade? Milo bedzie sie spotkac. Jedziemy przez Plock i robimy krotki przystanek we Wloclawku. To jak tam... bedzie Wasza reprezentacja?

Opublikowano

witam

Troche forum ożyło i dobrze, udało mi się sprzedać jakiś tydzień temu sprzęcik, z powrotem do maxi będzie ciężko. Nie było sensu żeby stał w garażu, ktoś inny niech się pocieszy.

Pozdrawiam wszystkich, powodzonka, przyjemnego kulania i kręcenia kolejnych kilometrów, ile wyjazdów tyle powrotów życze.

Opublikowano

Z wyjazdami jest dobrze ale niektórzy mają problem z powrotem :)

Opublikowano

Witam.Jest ktoś chętny na wyjazd do łodzi na Motoweteran??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zamknięcie sesonu motocyklowego w Płocku - wybiera się ktoś?

Opublikowano

Klazoniusz ja z Andrzek_yagi jeszcze nie kończymy sezonu :) mamy w planach zrobić około 1,5 tkm :) a dziś nie jedziemy cały czas w trasie :)

Opublikowano

Gruby plan. :)

Opublikowano

Oj to było fajne latanie.Jakieś 300 km w słoneczku. Następne za tydzień. f0ab5e84a78ae0309eea98b9916ac539.jpg72215783994b60333888cc0c27574f6d.jpg

f0ea561066c800fb43e5143ce40f443e.jpg

Opublikowano

Ależ tu cisza!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Andrzej jeździcie jeszcze, czy już skutery uśpione?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

WESOŁYCH ŚWIĄT PANOWIE I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU BY SIĘ WAM KM KRĘCIŁY życzy KLIMEK I VIOLA :xmas::newyear:

Opublikowano

Dziękuję i również życzę Wesołych Świąt i Happy New Year. Oby nam wszystkim bezpiecznie kilometry się kręciły.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Za oknem buro i ponuro, ale czemu tu tak cicho? Pewnie wszyscy tak jak ja każdą wolną chwilę spędzają w garażu na dopieszczaniu 2oo

Opublikowano

Pewnie jest tak jak mówisz :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwsze kilometry w tym roku :)

c9f1f7dd17743bc270eab7ae5b83020c.jpg

Wysłane z iPhone

Opublikowano

no to gratki Krzysiu !scooter