Klubowicze PIN Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Gratki dla twardzieli
Klubowicze arturas Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Witajcie taka cisza u was, trzeba ruszyć 2oo. Propo dla tych, którzy nie będą w Bieszczadach - Może zainteresuje Was wspólne kulanie, jakby co dopisujcie się - info >>TUTAJ
andrzek_yagi Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Witaj Arturas.Propozycja kusząca;ale akurat w Łodzi mamy Weterana.Obecność obowiązkowa.
RONIN Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Witaj Arturas.Propozycja kusząca;ale akurat w Łodzi mamy Weterana.Obecność obowiązkowa. Andrzej weteran jest chyba tydzień później.
andrzek_yagi Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Tak,masz racje,pomyliłem tygodnie.Przepraszam.
Klubowicze arturas Opublikowano 1 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2014 To co widzimy sie w drodze na Pierniki? Poprowadzicie nas do Torunia? Jak TAK to zapodajcie jakis szczegol w weekendowym temacie. W Toruniu chcemy przywitac chlopakow wracajacych z wyprawy do b.nrdowka i oni pociagna nas do Golubia.
andrzek_yagi Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Arturas ja w niedziele nie latam,to czas dla Rodzinki.W sobotę dołączę do Julo w Inowrocławiu.
braszken Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Andrzej, Paweł dzieki za wspólne km musimy powtórzyć tylko następnym razem przejechać wiecej km bo bynajmniej ja nie nasyciłem się jazdą
Klazoniusz Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Jaki tu spokój, Nic się nie dzieje. Nikt nie wybiera się na pierniki? To może jakieś dwugodzinne kulanko wokół komina?
Klubowicze arturas Opublikowano 6 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2014 No wlasnie, moze jednak na pierniki dacie rade? Milo bedzie sie spotkac. Jedziemy przez Plock i robimy krotki przystanek we Wloclawku. To jak tam... bedzie Wasza reprezentacja?
zielek Opublikowano 10 Września 2014 Opublikowano 10 Września 2014 witam Troche forum ożyło i dobrze, udało mi się sprzedać jakiś tydzień temu sprzęcik, z powrotem do maxi będzie ciężko. Nie było sensu żeby stał w garażu, ktoś inny niech się pocieszy. Pozdrawiam wszystkich, powodzonka, przyjemnego kulania i kręcenia kolejnych kilometrów, ile wyjazdów tyle powrotów życze.
braszken Opublikowano 10 Września 2014 Opublikowano 10 Września 2014 Z wyjazdami jest dobrze ale niektórzy mają problem z powrotem
andrzek_yagi Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 Witam.Jest ktoś chętny na wyjazd do łodzi na Motoweteran??
Klazoniusz Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Zamknięcie sesonu motocyklowego w Płocku - wybiera się ktoś?
braszken Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Klazoniusz ja z Andrzek_yagi jeszcze nie kończymy sezonu mamy w planach zrobić około 1,5 tkm a dziś nie jedziemy cały czas w trasie
andrzek_yagi Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Oj to było fajne latanie.Jakieś 300 km w słoneczku. Następne za tydzień.
Klazoniusz Opublikowano 22 Listopada 2014 Opublikowano 22 Listopada 2014 Andrzej jeździcie jeszcze, czy już skutery uśpione?
KLIMEK Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 WESOŁYCH ŚWIĄT PANOWIE I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU BY SIĘ WAM KM KRĘCIŁY życzy KLIMEK I VIOLA
Klazoniusz Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Dziękuję i również życzę Wesołych Świąt i Happy New Year. Oby nam wszystkim bezpiecznie kilometry się kręciły.
Klazoniusz Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Za oknem buro i ponuro, ale czemu tu tak cicho? Pewnie wszyscy tak jak ja każdą wolną chwilę spędzają w garażu na dopieszczaniu 2oo
braszken Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 Pierwsze kilometry w tym roku Wysłane z iPhone
Rekomendowane odpowiedzi