Sympatycy siemik Opublikowano 26 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 26 Marca 2011 Siemka. Siemiki dojechali. Chłopaki od "zacnych"zadowoleni bo stacja paliw jest bliziutko i problem z tankowaniem odpada więc można zająć się poważnymi rozmowami na tematy !placz1 przy
Arkadiusz Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Tylko tam oszczędnie z tym "paliwem" by było o czym jeszcze rozmawiać. Ps. A ja jeszcze w robocie !placz1 W kufer wezmę piachu i soli może mi starczy do Tucholi.
michu Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Siemka. Siemiki dojechali. Chłopaki od "zacnych"zadowoleni bo stacja paliw jest bliziutko i problem z tankowaniem odpada więc można zająć się poważnymi rozmowami na tematy !placz1 przy Dupa dupa , dupa słowa Prezesa
Sympatycy spinka Opublikowano 26 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 26 Marca 2011 hmmmm... nie wiem o co chodzi ale, przywiozłam zbanowanego i Prezes godnie Go przywitał, a co będzie dalej ............ p.s. tu zimy nie ma, wszyscy są na skuterach !yeah
Sympatycy siemik Opublikowano 27 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 27 Marca 2011 Siemka. Siemiki już w domu. Dziękuję wszystkim za spotkanie. Za jakiś czas wkleję jakieś fajne zdjęcie - Michu ty wiesz
Arkadiusz Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 To również i ja się melduję w domku i podziękowania za super spotkanie. Ale sobie wczoraj i dziś pośmigałem, była tylko przerwa na tankowanie parę kropelek i cały czas do przodu. Ognisko było super Dzięki Bobasku za organizację
Tomekgdz Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Dotarliśmy do domu cali zakręty brałem na 3x Dzięki wszystkim za spotkanie Pytanie gdzie foty
Sympatycy siemik Opublikowano 27 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 27 Marca 2011 Tomasz jakie foty? Podaj swojego meila to obejrzysz sobie foty. A są zajefajne !V !tut edytuje: Chyba że chcesz popatrzeć jak "zacne" tankują
Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2011 Byłem na kontroli i stwierdzam, ognisko było przednie ale tylko dlatego, że towarzystwo było przednie. Dotarłem do domu i tylko żal, że nie mogłem Wam dotrzymać towarzystwa przy
Tomekgdz Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 tylko żal, że nie mogłem Wam dotrzymać towarzystwa przy A ktoś spożywał chyba Nie, bo Ja na pewno Nie
michu Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Dzięki Wszystkim za dobrą zabawę Siemiczek ta fota z zaskoczenia była nie ferrrrrrrrr !tut Bobasek dzięki za oganizację. P.S Trochę jestem wyjechany ale ognicho było super , a jak było gorąco
upiór Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 No dobra to i ja coś napiszę . Bobasku dzięki za organizację , no i przepraszam Robsona że tym razem to ja chrapałem , no tak jakoś wyszło , mam tylko nadzieję że to się szybko nie powtórzy , podziękowań moc wszystkim za miłą zabawę , szkoda tylko że drewno do ogniska się skończyło no ale może i dobrze bo byśmy tańcowali do rana ( czy my jesteśmy normalni ) . Szkoda jednak że nie wszystkim było dane razem z nami rozpocząć sezon 2011 , ale jak to się mówi kto ma olej ten śmiga nie Ś......u . Dodam tylko serdeczne podziękowania dla Naszego kucharza sałatki pierwsza liga a ta śledziowa ło matko . Pozdrawiam . No i niech ZACNE śmigają wszystkim bez awaryjnie a nie jak te ........... . Ja Ci dam ty z M......a , szkoda że dopiero teraz widzę co tu jest na wypisywane !tut !V . No i jeszcze niech muzyka nas niesie chociaż do pół nocy . Nogi mnie bolą tylko od czego . http://www.burgmania.net/forum/index.php?s...35entry197644
Arkadiusz Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 No, nie ma to jak impreza "bezalkoholowa" w południe "Pod Jeleniem" a teraz już w "fabryce" i co najważniejsze prawie, prawie się Prezesowi rano jaskółka udała, ale Tomeczku to od dymu Powiem krótko było wzorowo Zainteresowani przesyłać adresy email na PM będę wysyłał seryjnie zdjęcia. Zdjęcia wyślę jutro bo w fabryce internet mam słabiutki Ok, opiekun ma zawsze racje !!! Będę wysyłał link i sami będziecie sobie pobierać. Tak zrobimy.
upiór Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Arkadiusz mam nadzieje że cenzurę zrobisz . Bo jak Mania zobaczy nie ocenzurowane fotki to będzie ostro .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2011 Upiorku fotki są dla Ciebie a nie dla mani sam sobie wybierzęsz i ściągniesz
Klubowicze robson Opublikowano 27 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2011 Dzięki wszystkim za świetną imprezkę !V !OKK , a zwłaszcza Bobasowi za organizację oraz właścicielowi Marcinowi za udostępnienie lokum. Twardziele przyjechali oczywiście , a ciamajdy 400 niestety... . Największy szacun dla Prezesa - Tomas zaskoczyłeś mnie swoim środkiem transportu . A tak na marginesie, spalanie w zacnej ok. 4,8l/100km .
Bobas Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Opublikowano 28 Marca 2011 Ja też dziękuję wszystkim za przybycie. Dojechałem do domu z duszą na ramieniu, ale się udało.
michu Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 A to na zachętę Dawac fotki kolegzy !happybth kilka fotek EDYT: Chłpaki oglądaliście fotki od Arka?.......ale było fajnie... !happybth !happybth
Klubowicze fundi600 Opublikowano 30 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2011 Bo skoro cimno poszedłeś spać z kurami
Sympatycy siemik Opublikowano 30 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2011 Siemka. Aparat jeszcze w naprawie po wpadce do piachu a zapomniałem wyjąc karty. Co ma oznaczać że nie jesteś widoczny? Przecież jesteś, tylko akurat w tych chwilach schodziłeś z kadru.
Tomekgdz Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Przecież jesteś, tylko akurat w tych chwilach schodziłeś z kadru. Teraz wszystko jasne, bo myślałem, że byłem mało atrakcyjny Włodek jak mogłeś tak napisać Ja podczas jednej doby mam 3-by
Sympatycy siemik Opublikowano 30 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2011 Siemka. Bobas prosił mnie abym pokazał że nasze "KRÓLE" naprawdę nie potrzebują dużego zapotrzebowania na energię do przemieszczania się na spotkania z przyjaciółmi. Szkoda tylko że co niektórzy przemieszczają się tak bardzo energo pożeraczami po naszych drogach
michu Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Siemka.Bobas prosił mnie abym pokazał że nasze "KRÓLE" naprawdę nie potrzebują dużego zapotrzebowania na energię do przemieszczania się na spotkania z przyjaciółmi. Szkoda tylko że co niektórzy przemieszczają się tak bardzo energo pożeraczami po naszych drogach Siemik to się liczy wzioleś mnie z zaskoczenia
Sympatycy siemik Opublikowano 30 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2011 Sorki Ale nie mogłem wytrzymać Wiem, wiem jestem Ci winny bo obiecałem że nie wstawię .
Rekomendowane odpowiedzi