STRUS_TM Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Witam Wszystkich Ziomków z Dolnego Śląska! Widzę,że tylko Wrocław i Jelenia Góra się zgłasza-a gdzie reszta???? Z okolic Wałbrzycha nie ma nikogo? Pozdrówka!
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 13 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 13 Marca 2011 Witaj Samotny Kowboju z Wałbrzycha !scooter
Tomcio92 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Witajcie witajcie !tut i do zobaczenia " na trasie " !tut
misioooo Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Karolina ja z Ewelink a i Iśką też 4oo jedziemy Jacku jak masz chęć - zapraszam na czoło jako zwiad, coby krzyżaki nas na trasie nie zaskoczyły I zawsze "wóz techniczny" się przyda Tobie zapewne. Ja z Ewelinką planuję wyjechać dzień wcześniej jeszcze przed świtem (aby koło południa w czwartek być w Siemikowie).
Woody Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 A może założymy osobny wątek odnośnie szczegółów wyjazdu zDolnych Ślązaków do Malborka?
Marcino1 Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Opublikowano 22 Marca 2011 A może założymy osobny wątek odnośnie szczegółów wyjazdu zDolnych Ślązaków do Malborka? Pewnie, nic nie stoi na przeszkodzie - niech każdy poda, kiedy jedzie i z jakiego miejsca wyrusza, może się uda zmontowować ekipę lub dwie. Z tym, że chyba dopiero gdzieś na początku maja będzie miało to sens.
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 22 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 22 Marca 2011 Słusznie, po majówce będzie się można konkretnie umawiać.
Woody Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Spoko, tak o tym pomyślałem, rezerwując dziś urlop z okazji mojej pierwszej wyprawy na zlot...
Gość wwaldi71 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 WITAM orientujecie się jak zakupić naszywkę na kurtkę??Pozdrawiam
Marcino1 Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 WITAM orientujecie się jak zakupić naszywkę na kurtkę??Pozdrawiam Hmmm... a jakąs konkretną czy tak po prostu... naszywkę?
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 30 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2011 Naszywek z logo Burgmanii nie można kupić. Mogą ją otrzymać bardzo aktywni pasjonaci maxiskuterów. Z naklejką na skuter nie ma problemu. Przy jakimś pierwszym spotkaniu regionalnym... Powinienem mieć jeszcze kilka...
BiG Z Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Właśnie!!!się naszywków zachciało.sami se zróbcie.Co do montowania ekpiy na wyjazd ja dopiero będę wiedział też po 10 kwietnia.Oby się udało się...
Woody Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Co do montowania ekpiy na wyjazd ja dopiero będę wiedział też po 10 kwietnia.Oby się udało się... To ja się zrewanżuję trzymaniem kciuków za trzymanie kciuków
Enek Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Miło mi powitac nowych MAXXXIMANIAKÓW naszego zdolnego ślaska:)
.B. Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Dawno mnie tu nie było, ale jestem. Atlantic 500 Wrocław
misioooo Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Hej. Czy ten skuter z avatara .B. czasami nie parkuje w warsztacie samochodowym na Swojczyckiej? Kolor taki sam, i model też by pasował do tego co widziałem Ja mieszkam na przeciwko tegoż warsztatu.
.B. Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Madisona sprzedałem w poprzednim sezonie i obecny właściciel jest na tym forum 2oo zostały we Wrocławiu, z tego co pamiętam w okolicach Gaju.
kreciu Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Wszystko się zgadza. Madisonek przeszedł teraz w moje ręce Dbam o niego jak mogę Pozdrawiam Zbyszek
misioooo Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 Potwierdzam - skuter widziałem, na nim jechałem, Zbyszka poznałem i pod dom na Gaj ze Swojczyc odeskortowałem Skutr jeździ jak dla mnie b. dobrze i wygląda w tym kolorze świetnie (za to małżonce się nie podoba ;P ).
smarciu Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 Podbijam i zapraszam na wspólne wyjazdy Mandzur pakować i do wyjazdu się gotować, więcej w zakładce dolnośląskiej.
Rekomendowane odpowiedzi