Marcino1 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Witam Wszystkich Dolnoślązaków, zawsze mnie interesowało ile mamy forumowych maxi w naszym rejonie. Stwórzmy listę; miasto i model (a co, zima, sezon ogórkowy, itp) Zaczynam: 1. Wrocław, Piaggio mp3 400 i.e. Odnośnik do komentarza
Tomcio92 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Wrocław,Yamaha Majesty 250 white perl Odnośnik do komentarza
jack daniels Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Honda Forza 250 zwana "Małą Japoneczką" śpi snem zimowym w Jeleniej Górze. Pozdrawiam Zdolnych Ślązaków J.D. Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Trzebnica, Honda SW 600 Odnośnik do komentarza
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 3 Lutego 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Ok. 30 osób z tego - aktywnych mało... Osobiście znam połowe... Odnośnik do komentarza
marecki Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Wrocław, Yamaha T-Max 500 Odnośnik do komentarza
Gość bogdi Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Kiełczów - Renault Kouranos 125 Odnośnik do komentarza
BiG Z Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Mirków- Yamaha Midnight Star XVS 950, taki maxi trochę inny !scooter Biedny M@rkiz...podał ilość, ocenił zaangażowanie, podsumował kontakty osobiste mimo wszystko spodobał mi się komentarz( a w jakiej grupie mnie umieściłeś??)!happybth Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Wrocław, Xciting 500 Odnośnik do komentarza
Marcino1 Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Faktycznie, pod kątem liczby forumowiczów przegrywamy chyba tylko z opolskim... Odnośnik do komentarza
Enek Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 wrocław YP250 Odnośnik do komentarza
Woody Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 I ja! I ja! !happybth Odnośnik do komentarza
Marcino1 Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Jedenastu czynnych formumowczów maxi w dolośląskiem... Cóż, będziemy robić w lecie dość kameralne spotkania Odnośnik do komentarza
Woody Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Będzie łatwiej podejmować decyzje i organizować spotkania? !happybth Odnośnik do komentarza
Krzyciu Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Może nie jestem z dolnośląskiego ale bliżej mi do Wrocławia (75km) niż do Poznania (160km) Dlatego z racji KM wolałbym być u was - bliżej mi na To jak przygarniacie zbłąkanego towarzysza? Odnośnik do komentarza
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 21 Lutego 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Witaj! Kępno... miasto po drodze na kilka zlotów nie raz przejechane... !OK Odnośnik do komentarza
kreciu Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Witam Wrocław - Malaguti Madison 180R Jak dotąd tylko czytam forum. Maxi mam zaledwie od zeszłego sezonu. W tym sezonie mały remont i mogę się gdzieś przejechać !piwko Pozdrawiam Zbyszek Odnośnik do komentarza
Marcino1 Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Witamy Krzyciu i Kreciu !piwko Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Witamy !TAZ Krzyciu kolego! Na to zawsze zapraszamy Tylko weź ze sobą tak ze skrzynkę, bo ilości detaliczne nie smakują tak wyśmienicie jak hurtowe Odnośnik do komentarza
jack daniels Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Witam świeżą krew grupy ZDOLNYCH ŚLĄZAKÓW , bywajta, bywajta i jeszcze raz bywajta, a może zostaniecie zaliczeni do poznanych osobiście przez KYMCO-jeździciela. A tak na poważnie... trześć i do spotkania na trasie(może by tak wspólnie do twierdzy krzyżackiej w Siemikowie). !TAZ POzdrawiam J.D. P.S. Pytanie z zawiasów kieruję do wszystkich preferujących sqterowe podruże , a nie długo dystansową jazdę wyścigową. Jeszcze raz POzdrawiam J.D. !OKK !OKK !OKK Odnośnik do komentarza
Woody Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 P.S. Pytanie z zawiasów kieruję do wszystkich preferujących sqterowe podruże , a nie długo dystansową jazdę wyścigową. Cieszę się, że jest nas więcej i że będzie z kim się turlać !YES P.S. do ok.10 kwietnia powinienem wiedzieć na 100% czy jadę - trzymajcie kciuki! P.S.2 - Dziękuję za trzymanie kciuków, wyjazd już opłacony. !tut Odnośnik do komentarza
Marcino1 Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 no to trzymamy kciuki !tut Odnośnik do komentarza
Klubowicze Karolina Opublikowano 6 Marca 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 A tak na poważnie... trześć i do spotkania na trasie(może by tak wspólnie do twierdzy krzyżackiej w Siemikowie). P.S. Pytanie z zawiasów kieruję do wszystkich preferujących sqterowe podruże , a nie długo dystansową jazdę wyścigową. !piwko Nie martw się Jack Daniels - ja w tym roku na zlot będę podróżować samochodem. Odnośnik do komentarza
qulek Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Witam Qulek Aprilia Atlantic 500 bardziej Wrocław mniej Legnica. Odnośnik do komentarza
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 9 Marca 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Witam dziś prawdziwie wiosennie... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi