22hubert Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Jak w temacie juz nastepny miesiac sie zaczyna, lato coraz blizej a w sobote to nawet 9 stopni ma byc wiec jak by nie padalo to moze przepalimy maszyny.
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Lutego 2011 Klubowicze Opublikowano 1 Lutego 2011 Wreszcie jakiś pozytyw, też czekam na odpalenie i przejazd wokół komina na polepszenie samopoczucia. sent - dzięki za odwiedziny
Sent Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Nie ma sprawy Już drugi raz nie daruję sobie, aby nie pojeździć
22hubert Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 ja niestety dzisiaj odpuszczam bo pogoda nie rozpieszcza a w deszczu to zadna przyjemnosc next time
Klubowicze ArtCho Opublikowano 5 Lutego 2011 Klubowicze Opublikowano 5 Lutego 2011 Temperatura jest niezła, tylko reszta jakby trochę słabsza...
Klubowicze bilety Opublikowano 5 Lutego 2011 Klubowicze Opublikowano 5 Lutego 2011 A ja sobie wczoraj podłubałem i dzisiaj też mam zamiar skoro nie za bardzo można śmigać (ten wiatr i deszcz)
Sent Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Wiatr jak wiatr, ale ten deszcz Artur, niektórzy z okolic W-wy dostali kalendarze, więc myślę, że poniedziałek albo wtorek będą
damianibeata Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Witam wszystkich.Dawno mnie nie było. Ja wczoraj przekulałem prawie 60 km. Sezon uważam za otwarty !OK
Sent Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 A ja dzisiaj o 15 z minutami byłem u Biletego w pracy, ale powiedziano mi, że nie ma i nie będzie Muszę powiedzieć, fajnie było !OK !tut
Klubowicze bilety Opublikowano 7 Lutego 2011 Klubowicze Opublikowano 7 Lutego 2011 Witaj Damian po długiej nie obecności, teraz chyba będziesz miał więcej czasu na forum Sent ja czasem wyjeżdżam i dla tego miałeś pecha wszyscy wiedzą że do mnie trzeba zadzwonić oczywiście żałuję że się dzisiaj nie spotkaliśmy ale wyjechałem wcześniej żeby pogrzebać w moim !w00t i po planować jakieś zmiany w tuningu optycznym. , mam już zarys planu.
Sent Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 No to zdradź plany Jestem ciekaw czy pójdziesz w japońską stronę !w00t
Klubowicze ArtCho Opublikowano 7 Lutego 2011 Klubowicze Opublikowano 7 Lutego 2011 A ja dziś wieczorem (po 20.00) zrobiłem jakieś 40 km. Fajnie, ale już zaczynało wiać... Bilety, tuning optyczny? !w00t Tu masz więcej wzorów: NADUŚ
Klubowicze ArtCho Opublikowano 7 Lutego 2011 Klubowicze Opublikowano 7 Lutego 2011 No wiesz co Marek, taki jesteś kolega? Nie chwalisz się, że będziesz miał trajkę!? !w00t Ale czy wtedy będziesz mógł pozostać członkiem Burgmanii?
Klubowicze bilety Opublikowano 8 Lutego 2011 Klubowicze Opublikowano 8 Lutego 2011 No wiesz co Marek, taki jesteś kolega? Nie chwalisz się, że będziesz miał trajkę!? Ale czy wtedy będziesz mógł pozostać członkiem Burgmanii? Zacny pomysł, ale potrzebna była by jeszcze cysterna na paliwo a ja nie mam miejsca w garażu
22hubert Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 Ja tez tuninguje swoja honde a konkretnie to skrocilem szybke o jakies 40 cm czyli prawie jej juz nie ma ( naked)
Sent Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 A od dzisiaj moje Deauville nie śpi sama w garażu Towarzyszy jej Pan European Pierwsze moje wrażenia: jakie to ogromne , a jakie szybkie !OKK
dr.big Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 (...)Towarzyszy jej Pan European (...) 1100 czy 1300?
Sent Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Budżet pozwolił na 1100. W ogóle miał być RT 1100/1150, ale nie dość, że w Szczecinie, to od gościa od którego kupiłem Deauville Choć czytałem, że ST 1100 są przyjaźniejsze w prowadzeniu, okaże się. Na zdjęciach wydaje się być mała, ale to jest bydle !OKK
Klubowicze ArtCho Opublikowano 9 Lutego 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2011 Budżet pozwolił na 1100. W ogóle miał być RT 1100/1150, ale nie dość, że w Szczecinie, to od gościa od którego kupiłem Deauville Choć czytałem, że ST 1100 są przyjaźniejsze w prowadzeniu, okaże się. Na zdjęciach wydaje się być mała, ale to jest bydle Sencik, dawaj fotki! !OKK Twój czy ojca?
Sent Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Taty, jak dla mnie to jest za duże bydle, to gotowe do jazdy waży 327 kg. Mogłem się przejechać, ale nie nie, ja się jej boję To się fajnie buja przy ostrzejszym przekręceniu gazu, koła przyklejone do jezdni a motor się podnosi Z dodatków ma turystyczną szybę, podgrzewane manetki i światła awaryjne. Korek paliwa ma podłączony przewód odpowietrzający !OKK Jak wyczytałem w serwisówce, przy pełnym baku (29 litrów) stężenie oparów może być duże. I praca silnika ehhh V4 gwiżdże, super dźwięk. Na razie taka fotka, bo innych brak. Ja na weekend wyjeżdżam, więc jak chcesz to jutro koło 14 możemy się spotkać albo Markowi podrzucę kalendarz, już z nim rozmawiałem, no chyba, że chcesz po weekendzie to nie ma sprawy
Klubowicze bilety Opublikowano 10 Lutego 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2011 Może być Markowi, jutro (czyli dzisiaj) po 12-tej jestem cały czas w pracy, wcześniej różnie
dr.big Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 No wlasnie, duzo niedobrego slyszalem o ST1300. Ladny ten Pan, kiedys myslalem o zakupie takowego, znajomy mial od nowosci do sprzedania... Przede wszystkim, dlugodystansowo sprawdzona maszyna, chwalona prawie przez wszystkich uzytkownikow... ABS, TCS?
Sent Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 No wlasnie, duzo niedobrego slyszalem o ST1300. Ladny ten Pan, kiedys myslalem o zakupie takowego, znajomy mial od nowosci do sprzedania...Przede wszystkim, dlugodystansowo sprawdzona maszyna, chwalona prawie przez wszystkich uzytkownikow... ABS, TCS? Przed tym wszystkim właśnie była rozmowa z właścicielem co miał 1100, przesiadł się na 1300 i wrócił do 1100. Właśnie jedynym jak na razie mankamentem jest brak ABS i TCS, na pewno przydatna rzecz. Z resztą chyba czytałem Bigu Twoje posty z przed x lat na temat RT 1100/1150 RT oprócz lampy jest pięknym motocyklem, ale chyba jednak dalej ciut egzotycznym, a w okolicy brak jakiegoś fachowego ASO, choć słyszałem, że na Rondzie Hakena w BMW mają w ofercie motocykle
Klubowicze bilety Opublikowano 10 Lutego 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2011 A ja sobie dzisiaj !w00t pośmigałem było SUPER
Rekomendowane odpowiedzi