upiór Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Witam . Co tu taka cisza a wszyscy szanowni Państwo w garażach . To spadam i będę siedział cichutko . Pozdrawia .
krzys-68 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Byłem dzisiaj w garażu(nie powiem że nie).Moto grzecznie stoi pod pokrowcem Ale na jazdę z lekka za ślisko i mroźno.Aż tak zdesperowany nie jestem .
Tomekgdz Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Byłem też w garażu, ale doznałem takiego szoku potłukłem 0,5 !OK pierwszy raz w życiu i myślę, że ostatni !tut Myślałem już o jakiejś terapii, bo słabo sypiam i nocami zrywam się jak bym leciał w jakąś przepaść
Gość Lech Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Jednak jest jakaś sprawiedliwość na tym padole-TY; matole;
michu Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Witam . Co tu taka cisza a wszyscy szanowni Państwo w garażach . To spadam i będę siedział cichutko . Pozdrawia !winkiss . Upiorek jeszcze troszke i się zjedziemy na !scooter w znanym nam lesie w domkach bez ogrzewania a wiec z ognichem do rana !TAZ !OK
Klubowicze robson Opublikowano 29 Stycznia 2011 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2011 Byłem też w garażu, ale doznałem takiego szoku potłukłem 0,5 pierwszy raz w życiu i myślę, że ostatni !YES Myślałem już o jakiejś terapii, bo słabo sypiam i nocami zrywam się jak bym leciał w jakąś przepaść No i Prezes już po Tobie , a miało być tak pięknie, ale już chyba żadna terapia Ci nie pomoże . A te koszmary, to Upiory !winkiss !TAZ Cię nawiedzają we śnie, bo sezon już blisko,a w tym roku roku czeka Cię tylko jazda !scooter i żadnego , no może troszku w zacnym gronie . A tam na marginesie- współczuję Ci bardzo, bidulku Ty mój, z powodu potłuczenia0,5 . Tomcio- głowa do góry, lepiej już było. Pozdrawiam serdecznie !OK .
upiór Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Ty Gościu proszę się nie czepiać !happybth , one wiedzą co mają robić . Ciekawe czy Ty sobie pośpisz jak ja Cię odwiedzę grubo po północy !happybth !happybth !piwko . P.S A wybieram się do Ciebie jakiś już czas oj wybieram . !tut !OK
Bobas Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Upiorek, jak nawiedzisz Tomasa to mu skórę solidnie przetrzep po tej zimie. Niech Zacną do sezonu przygotuje i się wreszcie do roboty w temacie !happybth weźmie. Bo jeżdżenia w tym sezonie będzie......., oj będzie !!!!!!!!!!!!!!! !piwko A co do wyjazdu do drewnianych chatek bez ogrzewania, z zimną wodą i upiornie szarymi ścianami to niebawem coś załatwię. Zjazd oczywiście obowiązkowo na !happybth . Ciepło jak zwykle nie będzie, ale kto ma dać radę jak nie myyyyyyy !happybth
Burgerman Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Odnośnie tematu !happybth ZACNYCH. Wy tu płaczecie nad wylanym mlekiem , a ja dzisiaj w Kwidzynie około godziny 15-tej, mijałem kierownika na pięknej Czarnej ZACNEJ - śmigał od strony Sztumu (w taką pogodę to nawet zacna wydaje się piękna ). Zresztą to nie był dzisiaj jedyny motocykl widziany przeze mnie. Także zdejmowac pokrowce ze sprzętów, a Ciebie !happybth Upiorku proszę o oficjalne otwarcie sezonu dla ZACNYCH. Byle do wiosny.
krzys-68 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Do wiosny coraz bliżej ale póki co to w lutym jeszcze śnieg i mróz nas czeka !happybth
Bobas Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Do wiosny coraz bliżej ale póki co to w lutym jeszcze śnieg i mróz nas czeka !happybth Krzycho, Ty taki czarnowidz to już nie bądź !happybth
krzys-68 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Do wiosny coraz bliżej ale póki co to w lutym jeszcze śnieg i mróz nas czeka !happybth Krzycho, Ty taki czarnowidz to już nie bądź !tut moje poleczone po złamaniach kości się nie mylą Co nie znaczy że nie chce już wsiąść na !happybth i ...
Bobas Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Dziś miałem odebrać siedzenie od skutera. Ten tapicer to mnie do szału doprowadza. 4 raz przesunął termin odbioru. Tak niesłownych facetów rzadko się spotyka !NOT
Abach Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2011 Bobas nie martw się, do sezonu jeszcze trochę czasu !NOT
upiór Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Odnośnie tematu !NOT ZACNYCH. Wy tu płaczecie nad wylanym mlekiem !piwko , a ja dzisiaj w Kwidzynie około godziny 15-tej, mijałem kierownika na pięknej Czarnej ZACNEJ - śmigał od strony Sztumu (w taką pogodę to nawet zacna wydaje się piękna !yeah ). Zresztą to nie był dzisiaj jedyny motocykl widziany przeze mnie.Także zdejmowac pokrowce ze sprzętów, a Ciebie Upiorku proszę o oficjalne otwarcie sezonu dla !tut ZACNYCH. Byle do wiosny. Witam z wieczora . Radek jak widać co nie którzy śmigają całym rokiem !OKK , mają ludziska zdrówko . Tak na poważnie to Upiorne stwory mi mówiły że jeszcze troszkę trzeba zaczekać bo bura suka jeszcze nie poszła spać . P.S Rano w Kowalewie miałem minus 6 . . Bobasek daj namiary na tego gościa ( tapicera ) odwiedzę go po 24 .00 . Pozdrawia .
krzys-68 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Dziś miałem odebrać siedzenie od skutera.Ten tapicer to mnie do szału doprowadza. 4 raz przesunął termin odbioru. Tak niesłownych facetów rzadko się spotyka !tut Z moich doświadczeń-nie ma słownych tapicerów zarówno samochodowych jak i meblowych !NOT
Rekomendowane odpowiedzi