Klubowicze robson Opublikowano 15 Stycznia 2011 Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2011 Jak Robercik nie śmiga jeszcze , znaczy się jeszcze nie pora whistling1.gif Oj Upiorze nie podpuszczaj mnie, wiesz że na punkcie jazdy !w00t mam lekkie zboczenie, jednak nawierzchnia jeszcze nie sprzyja !YES .
KUCHARZ Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Robson lepiej płozy do hondy !w00t
Klubowicze fundi600 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2011 Robson lepiej płozy do hondy !w00t I gąsienice troszkę pracy i da się dopasować do zacnej.
Bobas Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Mam nadzieję, że gąsienice niebawem nie będą potrzebne. Wiosna juz za pasem. Czujecie to ? Upiorek, do roboty gadać z szamanami !!!!!!!!!!!!!!!!!
michu Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Siemanko ludziska , nie uważacie że dawno się nie widzielismy
Arkadiusz Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Mam nadzieję, że gąsienice niebawem nie będą potrzebne.Wiosna juz za pasem. Czujecie to ? Upiorek, do roboty gadać z szamanami !!!!!!!!!!!!!!!!! Witam Kujawiaków i pozdrawiam gorąco !!!! Bobas, ja już czuję wiosenkę, dziś poczułem Było Super !tut NADUŚ Michu, też jestem za spotkaniem
michu Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Musimy coś zorganizowac ale do konca miesiąca jestem uwięziony w firmie !piwko
Sympatycy siemik Opublikowano 20 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 20 Stycznia 2011 Siemka. Właśnie wszedłem do domku z oblewania !piwko odpalenia mojego oj sorki naszego z Sylwią Burgmanka. Czytam i fajnie bo idąc do domku Sylwia powiedziała że fajnie gdybym coś skombinował z kuligiem gdyż śnieg zaczął padać i zapowiada się na więcej.Zatem jeśli będzie tego białego / jak nazywa Upiór gów.. / więcej to pomyślę na przyszły miesiąc o kuligu w lesie między Malborkiem a Sztumem. Zaznaczam że nic na razie nie organizuję tylko sobie kombinujemy a co się wykluje to nie wiem.Najważniejsze że znów zaczyna być pięknie na zewnątrz. Arkadiusz jeśli masz jakiś fajny pomysł na spotkanie towarzyskie u siebie na włościach to chętnie się pojawimy .
Tomekgdz Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Prawdę powiadacie dawno nic nie było aż się stęskniłem za waszymi pyskami !happybth Oczywiście mowa o imprezie 3-dniowej !happybth prawda, bo takie lubię !happybth
Gość Lech Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Baju baju!!!!. Nie wierzcie Prezesowi/ jeszcze prezesowi/, niektórzy z Kujawiaków próbują Go wygryżć. On na trzeci dzień zawsze wyjeżdża/ czytaj ucieka/. !happybth
Bobas Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 To fakt, że długo się nie widzieliśmy. Też sie stęskniłem za Wami Za dobry miesiąc będziemy mogli spotkać się już na !happybth Byle do Wieżycy nie śmigać, bo tam będzie śniegu po kolana !piwko
Klubowicze robson Opublikowano 21 Stycznia 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia 2011 Prawdę powiadacie dawno nic nie było aż się stęskniłem za waszymi pyskami Oczywiście mowa o imprezie 3-dniowej !OKK prawda, bo takie lubię Oj Tomas - to Ty nie wiesz , że wszyscy oprócz Ciebie rzucili w diabły , i teraz to tylko spotkania na !happybth i to jednodniowe . Chłopaki - czemu nic nie powiedzieliście Tomciowi , żył tak długo w nieświadomości !OK , ale cóż ktoś musiał mu powiedzieć prawdę ... eeech , Prezes wybacz !piwko .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia 2011 Baju baju!!!!. Nie wierzcie Prezesowi/ jeszcze prezesowi/, niektórzy z Kujawiaków próbują Go wygryżć. On na trzeci dzień zawsze wyjeżdża/ czytaj ucieka/. !happybth Niestety Leszku mylisz się, nasz prezes mówi prawdę Tomek zalicza 3 dni w jedną dobę !piwko i dlatego po 9 dniach ucieka bo kto by to wytrzymał
Tomekgdz Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 leszek ale tobie gupio byłeś w Grudziądzu i co? uciekłeś tym razem !vampire
Gość Lech Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Prawdy nie mogę powiedzieć bo PREZES powiedział, że mi gębę obije.Przyjmijmy więc taką wersję.Umówił się ze mną a potem niby telefon zostawił w samochodzie nie było z kim imprezować więc wróciłem do domu ponownie z Grudziądza o suchej twarzy, 300km na darmo. Z Nim już się nie da umówić na jakąkolwiek imprezę - nawet sylwestrową. Totalna kaplica. !vampire
pidzam Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Ale za to na Sylwka sie nezle najebaal. Prezesunio gora.
Tomekgdz Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Prawdy nie mogę powiedzieć bo PREZES powiedział, że mi gębę obije.Przyjmijmy więc taką wersję.Umówił się ze mną a potem niby telefon zostawił w samochodzie nie było z kim imprezować więc wróciłem do domu ponownie z Grudziądza o suchej twarzy, 300km na darmo. Z Nim już się nie da umówić na jakąkolwiek imprezę - nawet sylwestrową. Totalna kaplica. !vampire Lechu Ty stary pierdoło już michę masz oklepaną Koledzy Lechu już się boji swego cienia zapraszałem kolegę, na co nieco olał niby był już w Nowym SCIEMA
Gość Lech Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Tomciu, nawet nie zdajesz sobie sprawy jak mi Ciebie żal . Proponowałem, że zabiorę Ciebie do KURORTU , ale Ty pantoflarzu bałeś się jechać, mimo iż szacownego; pantofelka; nie było w domku. NIE przypuszczałem, że ; niby facet; może być tak ;przydeptany;. Wyrazy głebokiego współczucia. Mam jednak cichą nadzieję iż z tego ;przydeptania; uda Ci się kiedyś osfobodzić i odwiedzisz mnie -starego w KURORCIE, obyś tylko zdążył za mojego marnego żywota. I TEGO I TOBIE I SOBIE ŻYCZĘ. !vampire
michu Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Ullaaaaaaaaaaalla ale sobie pojechaliście grunt to oczyścic atmosferę !vampire
Tomekgdz Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Jak już wcześniej pisałem i mówiłem zamierzam !V Ciebie kolego odwiedzić za dwa tygodnie? Oczywiście, że zdarzę za twego marnego żywota a jeśli nie to i tak wypiję twoje zdrowie !OK Myślę, że będziesz tego dnia czekał ze szklaneczką czegoś dobrego i darmowego !OK
Gość Lech Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Baju, Baju - ale poczekam ze szklaneczką w ręce, w przypadku Twojej ponownej nawalanki sam usteczka zamoczę. !OK . W szlaneczce mleczka oczywiście lub syropku. !OK
Tomekgdz Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 W szlaneczce mleczka oczywiście lub syropku. !OK Dokładnie jak mówisz !V w naszym wieku to już różnie bywa !OK
Rekomendowane odpowiedzi