michu Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Kolega popija Borygo tak sam !OKK A gdzie michu kupuje to truskawkowe borygo? To są ściśle tajne informacje !OK
Tomekgdz Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Gadu gadu a jak by tak się spotkać i posmakować w N-Roku Michał jest już pełno sprawny !YES skoro chodzi do pracy Zrobimy kolędę po zaprzyjaźnionych terenach Zatoki Gdańskiej Dobrego mam plana Co !OKK
upiór Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam . Tomek po zatoce śmigają lodołamacze i bardzo ciężko pracują , aby udrożnić cały ten temat !YES . No i po świętach mamy dzisiaj 9 stycznia jeszcze tylko 6 dni i połowa stycznia , zleci czas i śmigać będziemy na , tylko żeby tego czasu było dwa razy więcej . Tak wiec szanowni Państwo brać się za !OKK posprawdzać ciśnienie polerkę poprawić ( No tu błyśnie jak zawsze Robsonek ) i każdy niech chociaż popatrzy na ZACNĄ aby oko nacieszyć , no i aby do wiosny .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zrobimy kolędę po zaprzyjaźnionych terenach !YES Zatoki Gdańskiej Dobrego mam plana Co !OKK Tomek jak załatwisz jakiegoś dużego bar-busa to pisze się na taką kolendę. Ale będzie frajda
Gość Lech Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Kujawiacy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wierzcie PREZESOWI to cwany bajerant.
czaro69 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witajcie, jakby co, to jestem chętny aby z Wami się spotkać Dawno nie byłem na Pomorzu !YES A może pogadać z Szamanem, aby pomógł pogonić tą Burą Su...... !OKK
Bobas Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Jak tak dalej pójdzie to rzeczywiście niebawem spotkamy się na !OKK Jeszcze troszkę !YES
Klubowicze fundi600 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia 2011 Kujawiacy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wierzcie PREZESOWI to cwany bajerant. My to wiemy do podpuszczania to on pierwszy. Ale nad spotkaniem myślimy i napewno coś wymyślimy !OKK
Tomekgdz Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Kujawiacy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wierzcie PREZESOWI to cwany bajerant. !YES Lechu właśnie o tobie myślałem Ty zawsze barek masz pełen !OKK i jesteś gotowy do !w00t
michu Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Siemka Ja teraz muszę odrobic to co przeleżałem - do wieczora w robocie !w00t i tak do końca stycznia !YES
krzys-68 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Jak tak dalej pójdzie to rzeczywiście niebawem spotkamy się na !piwko Jeszcze troszkę znajome "kości" twierdzą że zima wróci jeszcze więc nie liczyć na jazdy do kwietnia
Mareczek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Znajoma z zagranicy przysłał mi toooooooooooo.Prezes Tomcio Prezesio!!! i ja
Klubowicze valdi Opublikowano 10 Stycznia 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Stycznia 2011 Mareczku dałeś się zrobić w balona? !w00t
Mareczek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Mareczku dałeś się zrobić w balona? !w00t Tak ale troszeczkę.
michu Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Znajoma z zagranicy przysłał mi toooooooooooo.Prezes TomcioPrezesio!!! i ja Normalnie Prezes Gwiazdor !scooter !scooter !scooter
Bobas Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Chcę do Burgmana założyć silnik od Toyoty Corolli. Czy ktoś może mi pomóc ?
Tomekgdz Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Chcę do Burgmana założyć silnik od Toyoty Corolli.Czy ktoś może mi pomóc ? Co piłeś lub wąchałeś też bym tego spróbował
Klubowicze robson Opublikowano 14 Stycznia 2011 Klubowicze Opublikowano 14 Stycznia 2011 Co się tu wypisuje,tylko !w00t . Brać się za przygotowanie sprzętów do sezonu !YES . Ja już pierwszą jazdę odbyłem w sobotę, wprawdzie tylko od bramy o furtki , bo lód jeszcze trzyma, ale zawsze coś . Zacna zagadała od pierwszego po ponad 2 miesięcznym postoju. Jeszcze tylko miesiąc i .
Bobas Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Chcę do Burgmana założyć silnik od Toyoty Corolli.Czy ktoś może mi pomóc ? Co piłeś lub wąchałeś też bym tego spróbował Przepraszam, ale już mi odbija od tego niejeżdżenia
czaro69 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Chcę do Burgmana założyć silnik od Toyoty Corolli.Czy ktoś może mi pomóc ? Krzysiu, chyba chcesz podnieść niezawodność swojego montując silnik od corolli....Jakby co to dzwoń, pomożemy Ci w tej adaptacji
krzys-68 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 jasne,jakąś taczkę sie dospawa i będzie trojka !OKK
upiór Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 A może by tak śmignąć jutro tylko kto mi ZACNĄ wystawi i aku wstawi !YES , a może będzie padał deszcz a może śnieg . E tam nie dajmy się zwariować . Jeszcze może parę tygodni . P.S Jak Robercik nie śmiga jeszcze , znaczy się jeszcze nie pora !w00t .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2011 Jak nie umiesz wstawić aku to napisz na pm i przyjade Ci pomóc
Mareczek Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Jak nie umiesz wstawić aku to napisz na pm i przyjade Ci pomóc Tylko pogratulować Kujawiakom takiego uprzejmego Kolegi . !w00t Fundi mógłby zostać „Opiekunem” w regionie, ale nie mnie składać propozycje i robić wybory w Waszym regionie. !YES
Rekomendowane odpowiedzi