Abach Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Widzę, że ciężko dochodzicie do siebie po wczorajszym imprezowaniu i postanowiłem Was wspomóc zakładając wątek na nowy miesiąc !OKK Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2011 !OKK Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ja już wstałem !OKK Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja też melduję się wśród żywych !OKK Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 I ja Wam wszystkim życze zdrowia i samych dobroci w tym Nowym Roku 2011 !OKK ps.Żywy będę dziś w Chojnicach może jaka kawa ? Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 2 Stycznia 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Panie i Panowie Najlepszego w Nowym Roku. Pozdrawiam Siemik Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 2 Stycznia 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku !OKK !OKK Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Szczęśliwego Nowego Roku<2011> Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jestem i ja.Lekko zmęczony po dzisiejszych zjazdach w Przywidzu.Wczoraj w pracy byłem !OKK Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witajcie w Nowym Roku. !OKK Będzie wesoło, mam nadzieję. Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 2 Stycznia 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam i ja w Nowym Roku . Jako żeby tradycji stało się zadość , kto rozpoczyna miesiąc (rok) , ten stawia !OKK , także Adamie ... !OKK . Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witajcie, ja dziś też w sumie bezproblemowo dotarłem do Bydgoszczy. Niestety wolne się skończyło i trzeba jutro wracać do pracy.... Pozdrawiam Wszystkich i życzę dużo lepszego roku niż rok 2010 !OKK !OKK Odnośnik do komentarza
DIZEL Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Z okazji Nowego 2011 roku życzę wam spełnienia marzeń nowych skuterów , kilometrów nakręconych na liczniki i lata które trwa tak cyrka koło 12 miesięcy !OKK Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 No i u mnie skończyło się leniuchowanie - jutro do pracy !OKK Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 No i u mnie skończyło się leniuchowanie - jutro do pracy !kisss Bardzo nas to cieszy !OK znaczy się, że już !kiss Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 No i u mnie skończyło się leniuchowanie - jutro do pracy !placz1 Bardzo nas to cieszy !YES znaczy się, że już !piwko Masz rację Prezesie !OKK Szkoda było Michała, który to Biedaczek, musiał się męczyć z czerwonym płynem !yeah Cieszę się Michał, że jesteś już na chodzie. !OKK !piwko !piwko !piwko !OKK Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Wy się nad nim użalacie a ja mu zazdroszcze. Wiecie ile on kasy zaoszczędził na Odnośnik do komentarza
jack daniels Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 W tym Nowym Rocku Zycę zycę Wam trocku. Bajury wiele, Wolne w niedziele. Sianka na codzień i na podruże. Niech Was się trzyma to jak najdłużej. Qjowiakom i wsystkim innym NOWOROCZNE zycenia składo J.D. !OKK !OKK !OKK Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Witam w Nowym Roku Życzę wszystkim, wszystkiego dobrego, szczęścia i pomyślności !OKK !OKK byle do wiosny !OKK Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Włodek po czesci masz rację na jednym zaoszczędzilem a na drugim straciłem. WSZYSTKIM życzę Szczesliwego Nowego Roku !sciana Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 5 Stycznia 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Co chcecie od Michałka , poszedł w moje ślady czyli został abstynentem . Wezcie z nas przykład. W trakcie naszych spotkań będziemy delektować się czerwonym reńskim , prawda Michale !sciana ? Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Co chcecie od Michałka , poszedł w moje ślady czyli został abstynentem .Wezcie z nas przykład. W trakcie naszych spotkań będziemy delektować się czerwonym reńskim , prawda Michale !sciana ? Tak jest niema jak czerwony płyn Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Co chcecie od Michałka , poszedł w moje ślady czyli został abstynentem .Wezcie z nas przykład. W trakcie naszych spotkań będziemy delektować się czerwonym reńskim , prawda Michale !sciana ? Tak jest niema jak czerwony płyn Michale , Kolego cz ty jesteś całkiem zdrowy , oj kochany mam obawy . Ale wystartowałem w tym roku trzy razy po prawie 12 , 13 . No i jeszcze tel Bobasa a co tam , jeszcze nie czas na spanie , Bobasek jesteś wielki o SZACUN kolego . Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Tak jest niema jak czerwony płyn Kolega popija Borygo tak sam !OKK Odnośnik do komentarza
pawelneos Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 W Nowym Roku, tuż po balu oprócz szczęścia, zdrowia, szmalu, proś niebiosa, by WAM dały, dużo seksu i gorzały. Do Siego Roku i sezonu aby wskoczy na 2 kółka !OKK !OK Pozdrawiam !!! Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Kolega popija Borygo tak sam !OKK A gdzie michu kupuje to truskawkowe borygo? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi