Klubowicze Doktorek Opublikowano 4 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2011 MIłego pobytu w Malborku oraz wielu atrakcji zlotowych Wam życzę i pozdrawiam Premek Doktorek P.s. już zaczynam powoli stawiać pierwsze kroki przy balkoniku !OKK , jestem z Wami myślami !YES
Bobas Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Ja ruszam dziś ok. 12-stej. Do zobaczyska.
kropi Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Miłego zlotowania! Pozdrawiam z pracy zawodowej... :-(
Jurek_mwo Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Koledzy dajcie jakieś foty dla tych co nie mogli być z wami,tyle choć nas pocieszycie. !piwko
Kurczak Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Witam pozdrawiam wszystkich zlotowiczów u Was musi być zajebiscie wypijcie za tych co na morzu(tak jak ja)i w górach jwszcze raz pozdrowienia z Brofiorden Kurczak Witam pozdrawiam wszystkich zlotowiczów u Was musi być zajebiscie wypijcie za tych co na morzu(tak jak ja)i w górach jwszcze raz pozdrowienia z Brofiorden Kurczak
Marynarz Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 MIłego pobytu w Malborku oraz wielu atrakcji zlotowych Wam życzę i pozdrawiam Premek Doktorek P.s. już zaczynam powoli stawiać pierwsze kroki przy balkoniku !OKK , jestem z Wami myślami !YES Atrakcji cała masa, zamek zdobyty... jesteśmy myślami z tobą ! Trzymaj się i oby tak dalej... (niedługo po piwo pewno pójdziesz )
Rekomendowane odpowiedzi