Klubowicze Wrzonio Opublikowano 21 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 21 Grudnia 2010 Ewik się wypowiedziała za mnie odnośnie powrotu i podziękowań za wspaniałą imprezkę. Ale gdzie te fotki? Tylu było fotografów a publikuje tylko Marek . Jeszcze raz dzieki za spotkanko i dzielenie opłatkiem . Co do miejsca spotkań w Arkadii wyznaczcie jakiś stały termin spotkań to moż kiedyś po drodze zawitam.
Arkadiusz Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Co do miejsca spotkań w Arkadii wyznaczcie jakiś stały termin spotkań to moż kiedyś po drodze zawitam. Wiesiek, jak do Arkadii będziesz jechał to wiesz że musisz jechać teraz koło Arkadiusza Imprezka super, ale cóż zbliża się następna i póxniej znów następna ......itd. Zajazd Arkadia to !OKK dobre miejsce na regularne spotkania dla wszystkich nie tylko z regionu mam nadzieje że cześciej bedziemy tam gościć w sezonie jak i poza nim Orcio, jestem jak najbardziej za w miarę możliwości będę obecny ewentualnie 4oo , po drodze do domu jeszcze imieniny szwagra (cięzki ten łikend ) . Artur, Ty to jesteś Wielki, pełny szacun !OKK
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 21 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 21 Grudnia 2010 Imprezka super, ale cóż zbliża się następna i póxniej znów następna ......itd. Tak to już jest, od imprezy do imprezy !OKK
czaro69 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 No dobra, jeśli chcecie więcej, proszę o przesłanie adresu email
michu Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Mareczek fotki bardzo ładne Nie tylko ja robiłem zdjęcia ?, a gdzie pozostałe? tak zrobię Ja swoich pare zapodalem str.6 pod zdjęciem z beretem Czekamy na resztę
DIZEL Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 No dobra .... poproszę o adresy email to prześle link do zdjęć . Nie chcę sie narażać więc nie wklejam na forum . Jest tam zawarta seria zdjęć pt. 2 panów sie bardzo lubi !! na pewno rozpoznacie którzy to !tut Czekam więc na pm-y
Baśka13 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Witam koleżeństwo przykro mi że nie dałam rady dotrzeć na spotkanie !tut niestety zmogła mnie choroba tym bardziej że tak blisko było no ale cóż siła wyższa. Cieszy mnie to jednak że spotkanie się udało i miejsce przypadło wam do gustu !OK Chciała bym Wam moi drodzy też złożyć życzenia Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku, by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem, By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem. By prezenty ucieszyły każde smutne oczy, by spokojna przerwa ukoiła złość By Sylwester zapewnił szampańską zabawę, a kolędowych śpiewów nie było dość! Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku 2011 życzy Baśka z rodziną
Bobas Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Panie i Panowie, nie mogłem przyjechać na spotkanie wigilijne. Życzę Wam zatem wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze, a na zbliżający się Nowy Rok 2011 życzę realizacji wszystkich marzeń prywatnych i zawodowych, niech ten rok będzie dla nas łaskawy i przyniesie jak najwięcej wspólnych spotkań i wyjazdów. Powodzenia i szampańskiej zabawy !!!!!!!!!!!!!!! !tut
Klubowicze fundi600 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 23 Grudnia 2010 Życzymy Wam wszystkim spokojnych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia i !tut pod choinkę Sławka i Włodek
Tomekgdz Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Życzymy Wam wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia Marzena&Tomek
upiór Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 No dobra wszyscy tylko życzymy i życzymy , a może tak ktoś zajedzie i wywali jak zwał tak zwał te białe g... u upiorka bo ledwo się mieszczę . Ale jazda . Kochani radosnych spokojnych i ciepych świąt i niech gwiazdor każdemu przyniecie zdrówka worek cały na cały rok , i niech tak jak pisał Bobas spełnią się Wam mażenia tego życzy wam i Alina .
LWfilip Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Życzę Wam zdrowia i wszystkiego co najlepsze. Wesołych Świąt.
michu Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 My też życzymy Wam Wszystkim i każdemu z osobna Wesołych i spokojnych Swiąt Bożego Narodzenia jolka i Michu
Kaśka Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Życzymy Wam wszystkim i każdemu z osobna wszystkiego najlepszego zdrowych wesołych świąt spokoju i pogody ducha. Kaśka Marcin Zuza i Olcia p.s. tylko bez obżarstwa
Rekomendowane odpowiedzi