DIZEL Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Dobra Włodek już nie krzycz już sie dopisuje ! Przybywam w sobotę na razie tylko ja , proszę o rezerwację pokoju !happybth EDIT : Poproszę dopisać do listy jeszcze moją małżonkę . DIZEL + Aneta sobota-niedziela
Tomekgdz Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Pytanie, kto prowadzi listę chętnych, bo coś słabo widzę
Klubowicze fundi600 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2010 W drugim poście zamieszczona jest lista i wciąż otwarta niestety jeszcze wielu pozytywnie nakręconych nie wypowiedziało się czy przybędą czy nie. Moi drodzy macie rodziny i nie macie ochoty raz w roku zjeść choćby obiadku w gronie Kujawsko Pomorskich Burgmaniaków ?
magduska Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Jeśli nas za bardzo nie zasypie i lekarz pozwoli mi jechać to zjawimy się z Mareczkiem i Marysią w niedziele Magda i Marcin
Bobas Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 A kiedy dokładnie ma być to spotkanko ?
Tomekgdz Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Teraz to już Mnie rozwaliłeś jak to, kiedy od piątku do ……. Bobas widzę, że kolegę ostro zawiało
Klubowicze fundi600 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2010 Spotykamy sie 19 .12. 2010 niedziela w samo południe na opłatku obecnośc obowiązkowa ,,Arkadia'' Specjalnie dla tych co nie wiedzą w jakim terminie jest spotkanie
michu Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Siemkma My jednak od Soboty Jolka i Michu
Bobas Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Spotykamy sie 19 .12. 2010 niedziela w samo południe na opłatku obecnośc obowiązkowa ,,Arkadia'' Specjalnie dla tych co nie wiedzą w jakim terminie jest spotkanie Kur......... tka wodna !!!!!!!!!!!!! To ja już mam temat przekreślony. Wyjeżdżam w ten weekend do roboty do Kołobrzegu Przykro mi
Klubowicze fundi600 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2010 Mili moi tegoroczna wigilia została zorganizowana w pobliżu Swiecia, a tu żadnego odzewu ze strony powiatu Swieckiego !happybth I jak wam tu dogodzić
michu Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Mamy ostatnia okazję spotkac się w tym roku w większym gronie, a więc do dzieła !happybth !happybth
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 8 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2010 Skoro Fundi milczal jak grób, ale pisał jak Sienkiewicz !OKK , to oficjalnie potwierdzam, że będziemy z Wami od soboty .
upiór Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 No a ja poproszę o zmianę , dotrę jednak dopiero w niedzielę . Od i polityka !OKK .
LWfilip Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Mili moi tegoroczna wigilia została zorganizowana w pobliż Swiecia, a tu żadnego odzewu ze strony powiatu Swieckiego I jak wam tu dogodzić jak to brak odzewu. Jest mi przykro, że takie spotkanie odbędzie się pod moim nosem ale jak pisałem, inne ważne dla mnie sprawy nie pozwalają być z Wami. Nie będę nawet w tym regionie.
michu Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 No a ja poproszę o zmianę , dotrę jednak dopiero w niedzielę !tut . Od i polityka . Oj Witek , Witek !tut
Baśka13 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Witam postaram się być w niedzielę pozdrówki
Tomekgdz Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Skoro Fundi milczal jak grób, ale pisał jak Sienkiewicz !tut , to oficjalnie potwierdzam, że będziemy z Wami od soboty . Co to znaczy My już zaczynamy biesiadę od piątku Myślałeś o tym, że koledzy lubią wcześniej !tut i więcej tak, że pakuj walizki i czekamy
Sympatycy orzech Opublikowano 10 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Grudnia 2010 Budda, w piątek również u nas jest biesiada !piwko a Wrzonio tylko jeden
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 10 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2010 Budda, w piątek również u nas jest biesiada a Wrzonio tylko jeden Tomek się pewnie martwi, że nie bedzie się mógł z nami przywitać jak przyjedziemy dopiero w sobotę !piwko !piwko !piwko !piwko !TAZ
michu Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Budda, w piątek również u nas jest biesiada a Wrzonio tylko jeden Tomek się pewnie martwi, że nie bedzie się mógł z nami przywitać jak przyjedziemy dopiero w sobotę !piwko !piwko !piwko !piwko !TAZ My też przyjedziemy po drugim przebudzeniu w sobotę
Sympatycy siemik Opublikowano 10 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Grudnia 2010 Siemka Siemik i Sylwia potwierdzamy przyjazd w sobotę do niedzieli.
Bobas Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Ale ja Wam zazdroszczę !piwko Mam nadzieję, że nadrobimy w okolicach marca. Zrobimy imprę w Raciąskim Młynie ? *W POSZUKIWANIU WIOSNY *
Klubowicze fundi600 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2010 My możemy zrobić wszystko !piwko
michu Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Ale ja Wam zazdroszczę Mam nadzieję, że nadrobimy w okolicach marca. Zrobimy imprę w Raciąskim Młynie ? *W POSZUKIWANIU WIOSNY * Bobasku no to już chyba tradycja !piwko !piwko !piwko !piwko
upiór Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Michu to racja , On od tej zazdrości rośnie coraz wyżej , do nie ba , a ja !V ,.
Rekomendowane odpowiedzi