Mareczek Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Założyłem nowy temat ze względu że kończy się miesiąc a nie zręcznie było by pisać w Grudniu w temacie listopadowym. Kilka przeniesień i cytatów będzie ; Lanie wosku nie „wyszło” to może spotkanie Wigilijne dojdzie do skutku. Może zrobić tam gdzie pisała, proponowała Baśka13 Zajazd "Arkadia" http://arkadia.wikidot.com/ Koledzy My tu gadu gadu a tu zapasem wigilijne spotkanie tym razem Gdzie?Pamiętajmy o kolegach z pomorskiego Lanie wosku nie „wyszło” to może spotkanie Wigilijne dojdzie do skutku. Może zrobić tam gdzie pisała, proponowała Baśka13 Zajazd "Arkadia" http://arkadia.wikidot.com/ Jak najbardziej jestem za !V No popatrzcie nawet nie wiedziałam, że tam tak ładnie byłam tam jakieś trzy lata temu Pozdrawiam SiemankoUważam ,że ,,Arkadia" http://arkadia.wikidot.com/ jest optymalnym miejscem na Nasze spoty i nie tylko na opłatek .......... Pozdro EDYT: Spotykamy sie 19 .12. 2010 niedziela w samo południe na opłatku obecnośc obowiązkowa ,,Arkadia'' Spotykamy sie 19 .12. 2010 niedziela w samo południe na opłatku obecnośc obowiązkowa ,,Arkadia'' Tak –tak niech nikt nie pisze że pracuje ma służbę teściowa przyjechała i nie pozwala lub coś podobnego. Termon i godzina spotkania jest ustalony. Mi pasuje.Mam urlop no chyba że wyskoczy coś nadzwyczajnego . Odpowiada prawie wolałbym ze spotkaniem w sobotę i niedzielę Nie wierze w to co czytam już cztery rodzinki biesiadników wigilijnych to ja będę piąty A ja , to może i ja się załapie . Pozdro . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Marek dobry pomysł z osobnym tematem !happybth !happybth Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Witam, pomysł Mareczku super !happybth Ale do mnie w ten dzień akurat przyjeżdża teściowa !happybth więc jak się uda załatwić pokój w Arkadii, to my będziemy już od soboty !holiday Ta Arkadia to fajowa nazwa !piwko !holiday !happybth Odnośnik do komentarza
orcio Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Swietnie !happybth ja też pisze sie na opłatek Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 28 Listopada 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Panie i panowie rozmawiałem z właścicielką Arkadji jak byśmy chcieli wigilię rozpocząć już w sobotę to cena za os. w hotelu wyniesie 35 pln. Tak więc pisać kto przyjedzie w sobotę a kto tylko na opłatek zapraszamy wszystkich chętnych !happybth !happybth Sobota & Niedziela Prezes + Marzenka Arkadiusz + 2 osoby Siemik + Sylwia DIZEL + Aneta Jolka + Michu Wrzonio + Ewik Czaro69 + Ada Fundi600 Niedzielny opłatek i obiadek Kaśka mam nadzieje, że z rodzinką Mareczek + Marysia Magda + Marcin Bobas?????? on się jeszcze złamie i przybędzie Orcio Robson + Rita ? Upiór Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Fundi600, więc rób listę i mnie wpisujesz od soboty (obecny), !happybth czyli Arkadiusz + 2 osoby, !piwko no w Arkadi nie może mnie nie być, Oj czuję, że będzie spotkanie !!! !happybth !happybth A jak będą duże śniegi to się i w piątek wyjedzie by dojechać na czas. !piwko !holiday !holiday Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Panie i panowie rozmawiałem z właścicielką Arkadji jak byśmy chcieli wigilię rozpocząć już w sobotę to cena za os. w hotelu wyniesie 35 pln.Tak więc pisać kto przyjedzie w sobotę a kto tylko na opłatek zapraszamy wszystkich chętnych !happybth !happybth Fundi !happybth Jeszcze nie przedyskutowałem z Małżonką tematu wyjazdu ale niezbędnie będę starał się to uczynić. 1 Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 28 Listopada 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Arkadiusz ja Cię następnym razem załatwię za te nakręcanie !happybth !happybth !happybth Jak się żekło więc siemik + Sylwia również zapisuje się na sobotę i Niedzielną wigilie. W kwesti technicznej jak mamy rezerwowac miejsca, czy ktoś - Fundi !holiday !piwko - zajmie się ogarnięciem tematu? Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Jadę jadę do tej Ameryki !happybth !piwko . Ale musowo potańcowac , a Marzenka będzie to będę w sobotę !happybth !happybth . Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Arkadiusz ja Cię następnym razem załatwię za te nakręcanie !guns !V !piwko OK, będziemy walczyć na śledzie Siemik trzeba wziąć pod uwagę to, że może nam zejść dłużej jak do niedzieli bo jak zasypie to się przeciągnie nam ta Wigilia Chyba trzeba dużo opłatka wziąć !piwko !OK Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Ze względu na to, że jestem na odwyku alkoholowym może przyjadę w niedzielę. Mam nadzieję, że się nic do tej pory nie skomplikuje i nie będę musiał, np. w ten dzień pracować !piwko Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Ja jak na razie w niedzielę , chyba że coś sie zmieni !piwko Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Oj tam Panowie może w sobotę !piwko , bo jak nie to !piwko !guns !OK . Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Koledzy oczywiście Marzena & Tomek piszemy się tylko pytanie, dlaczego od soboty a nie już w piątek !piwko !guns Wiadomo, że mój organizm lubi walczyć parę dni !piwko Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 29 Listopada 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Ze względu na to, że jestem na odwyku alkoholowym może przyjadę w niedzielę.Mam nadzieję, że się nic do tej pory nie skomplikuje i nie będę musiał, np. w ten dzień pracować !piwko U mnie dokładnie też tak sprawa wygląda !piwko . Odnośnik do komentarza
Gość Lech Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Koledzy oczywiście Marzena & Tomek piszemy się tylko pytanie, dlaczego od soboty a nie już w piątek !OK !V Wiadomo, że mój organizm lubi walczyć parę dni !piwko Kujawiacy- nie wierzcie w PIAR WASZEGO PREZESA. W piątek przejechałem pół kraju aby osobiście PREZESOWI zlożyć życzenia. NO i owszem w piątek przyjęto nas wspaniale. W sobotę również acz tylko do wczesnego popołudnia, ponieważ słabliśmy w szybkim tempie, pomimo iż Marzenka ratowała Nas rosołkami domowej produkcji. NIESTETY pod wieczór gdy nabrałem ponownie sił Prezes mnie olał całkowicie i musiałem sam iść z '' z K OLBERGIEM'' po GRUDZIĄDZU co zakończyło się nad ranem. Pełen wiary o JEGO dystansowości zadzwoniłem rano w niedzielę abyśmy coś !guns i szok- PREZES UCIEKŁ Z GRUDZIĄDZA. MARZENKA DZIĘKUJEMY za wspaniałe przyjęcie.Osobiście dziękuję za przytulenie mnie tak ,że wyszły mi moje sztuczne oczy z oporawek. !piwko PREZESIE- kulaj beret. Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 29 Listopada 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Ze względu na to, że jestem na odwyku alkoholowym może przyjadę w niedzielę.Mam nadzieję, że się nic do tej pory nie skomplikuje i nie będę musiał, np. w ten dzień pracować !OK U mnie dokładnie też tak sprawa wygląda . Nie kombinować mi tu Obecność OBOWIĄZKOWA Robert osobiście zadzwonie do Rity i możesz iść sobie do pracy Bobas a Ciebie to wierze i wiem, że choć na chwile ale będziesz z całą rodzinką, (bliźniaki powiąż i dawaj) Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Włodek prawdę powiadasz zaczynają ściemniać to jest opłatek a nie jakieś tam spotkanko Dowiedziałem się z wiarygodnego źródła, że jest parę chętnych z Pomorskiego !OK Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 zobaczę jak będzie po 16.12 na razie to wielkie niewiadome Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Jeśli chodzi o mnie !OK to na razie pasuje mi tylko niedziela ale nie wiem czy będzie sens przyjeżdżać chociaż tylko z wami w zeszłym roku opłatek popijałam %%%%% Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 to jest opłatek a nie jakieś tam spotkanko Dowiedziałem się z wiarygodnego źródła, że jest parę chętnych z Pomorskiego !OK Ja i Marysia wybieramy się w niedziele. Na spotkanie opłatkowe + jakiś obiad Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Włodek prawdę powiadasz zaczynają ściemniać to jest opłatek a nie jakieś tam spotkanko Dowiedziałem się z wiarygodnego źródła, że jest parę chętnych z Pomorskiego !OK Nie tylko z pomorskiego Tomek, a powiem Ci szczerze że jak z pomorskiego jest paru chętnych to i w piątek musi ktoś mazowieckie reprezentować, więc piątek mnie odpowiada opłatek się weźmie a może i ktoś z miasta gdzie jest wielkie zamczysko przyjedzie Mareczku, jesteśmy z Iwonką zrozpaczeni że dopiero w niedzielę Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Proszę się dopisywać, kto jest chętny na spotkanie opłatkowe !OKK Włodek proszę o zapisanie Marzena +Tomek !OKK Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Jeśli chodzi o mnie to na razie pasuje mi tylko niedziela ale nie wiem czy będzie sens przyjeżdżać chociaż tylko z wami w zeszłym roku opłatek popijałam %%%%% !OKK Kasiu zawsze jest sens !OKK tylko musisz załatwic kierowcę Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 30 Listopada 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Panie i panowie co z Wami proszę o wpisy do 7 grudnia, nie wiem na ile osób rezerwować noclegi i na ile dni 4 czy może tylko 2 !OKK Chleba i opłatków nam niezabraknie !OKK Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi