22hubert Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 mam troche wolnego i tak sobie pomyslalem ze moze gdzies bysmy sobie pojezdzili na !OKK w koncu snieg az tak mocno nie pada !OKK
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2010 A ja jestem w Bułgarii. +14 stopni :-) Możemy pojeździć! !happybth
22hubert Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 A ja jestem w Bułgarii. +14 stopni :-) Możemy pojeździć! !happybth cwaniaczek !happybth
wooferai Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 To może dzisiaj wyskoczymy? !happybth Nie nie, no tylko żartowałem. ArtCho, ty to masz fajnie.... !happybth
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Grudnia 2010 A dzisiaj miałem jeszcze fajniej: +22! Sami Bułgarzy mówią, że to fenomen pogodowy, żeby w grudniu było 22 stopnie. I widziałem sporo skuteromaniaków Oczywiście na skuterach. Ale się kończy powoli. Jutro wracam, do śniegu... !happybth !happybth
Sent Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 Artcho widziałeś ? Moje zdjęcie będzie w kalendarzu forum NTV / NT !happybth
Klubowicze ArtCho Opublikowano 3 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Grudnia 2010 Artcho widziałeś ? Moje zdjęcie będzie w kalendarzu forum NTV / NT !happybth Nie widziałem. Dopiero wróciłem do domu i odrabiam zaległości forumowe... Ale widziałem Twoje propozycje wcześniej i zdecydowanie wyróżniały się z tłumu. Gratulacje! !happybth Niektóre zdjęcia były żenujące... Gratulacje! !happybth
Sent Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 Wczoraj na ulicy Piastów widziane 2 skutery !piwko Sezon otwieramy ? !guns
Rekomendowane odpowiedzi