Sent Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 No co jest, zapadliście w sen zimowy ? !scooter !YES Pogoda jest ładna, jeździć U mnie chłodnica się rozszczelniła sama z siebie, nie od uderzenia więc grosze będzie to kosztować. Dzisiaj po rozebraniu jej, aby ściągnąć chłodnicę doszedłem do wniosku, że ona ma więcej plastików niż Burgman !YES W tej chwili mam naked'a ArtCho Ty też masz u siebie 4 świece ??
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Listopada 2010 ArtCho Ty też masz u siebie 4 świece ?? !scooter Hmmm... Myślałem, że mam dwie. Muszę sprawdzić!
Sent Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 2 mam po bokach, wchodzące jakby po skosie w cylindry, a dwie wchodzą od góry w cylinder i są widoczne dopiero po rozebraniu boczków Znalazłem rozwiązanie zagadki: Deauville 07' "Do tego centralnie umieszczona świeca zapłonowa zamiast dwóch w połączeniu z wyprostowanymi kanałami dolotowymi i zwiększonym z 4,5 do 7,5 l airboxem zapewniają lepsze napełnienie cylindrów." Znalazłem jeszcze fajny artykuł: Pan European vs Deauville Hubert, wszystkiego najlepszego !scooter
wooferai Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Dołączam się Wszystkiego najlepszego dla Huberta.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 3 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2010 Hubert, ja też się dołączam! Sent, znam te artykuły !piwko Przed kupieniem swojego czytałem je na potęgę. Na priva (intruder) wyślę Ci jeszcze jeden ze Świata Motocykli.
22hubert Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 jeszcze raz dzieki wszystkim stawiam wirtualne
Klubowicze ArtCho Opublikowano 3 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2010 Wooferai, przekaż proszę informację dotyczącą zestawu słuchwkowego przewodowego. Znalazłem na tej stronie: O --> TU, a zestaw nazywa się TRONIC H-3167. Na Allgro też znalazłem - NADUŚ. Nie jest to mistrzostwo świata, ale ja sporo kilometrów na z moim synem i żoną zrobiłem korzystając z tego zestawu. Bateria wystarcza na sezon spokojnie. Tylko warto przykleić gąbki na mikrofon, bo łatwo spadają.
Klubowicze bilety Opublikowano 4 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2010 Hubert coś mi umknęło !sciana - wszystkiego najlepszego
dr.big Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Hubert coś mi umknęło !sciana - wszystkiego najlepszego No wlasnie !bicz
wooferai Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Dzięki ArtCho, już przekazuję dalej.
romano77 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Hubi jeszcze raz 100 lat. Pozdrawiam z Adenskiej krainy piratow. !yawn
Sent Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 Wooferai dziś, godzina 15:50 Plac Rodła ?
wooferai Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Nie, nie jeździłem w piątek nigdzie. Ale zdaje mi się, że widziałem jeszcze jedno "ciemno-granatowe?" Grand Dink Kymco w Szczecinie. Bo jak srebrne, to mój ojciec pewnie.
Sent Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 Ale zdaje mi się, że widziałem jeszcze jedno "ciemno-granatowe?" Bingo ! Poskładałem swoją Jeszcze ją muszę wypolerować i będzie piękna !OKK
Klubowicze ArtCho Opublikowano 6 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2010 Daj znać, kiedy będzie można obejrzeć to cudo! !OKK
Sent Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 Pisałem Ci na e-mail. W poniedziałek powinien być VAT-25 i we wtorek do urzędu komunikacji Wymieniłem dzisiaj płyn chłodniczy, a składałem ją potem (10 plastików) 2 godziny !OKK Ja nie rozkładałem jej, a potem kombinacje, bo śrubki są identyczne, ale mają pod łebkiem różne przetłoczenia i zgaduj zgadula, która gdzie jak nie widziałem Zależy od pogody, ale mam nadzieję, że długi weekend to będzie x00km
Klubowicze bilety Opublikowano 8 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2010 No to kiedy się umawiamy na oględziny u Sent-a
Sent Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 Jutro wytaczam walkę z Wydziałem Komunikacji i bez tablic nie wracam Więc, myślę, że może środa Wały jak będzie pogoda ? Tylko już 16:30 ciemno się robi :/
Sent Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 Odebrałem tablicę, ja będę dzisiaj na Wałach o 16 !happybth
Klubowicze bilety Opublikowano 9 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2010 Odebrałem tablicę, ja będę dzisiaj na Wałach o 16 !tut Dzisiaj nie mogę, umówiłem się w Stargardzie wrócę po 19-tej. !happybth
Klubowicze ArtCho Opublikowano 9 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2010 Chłopaki, a jak z piątkiem? (ja jeszcze dziś i jutro jestem poza domem)
Sent Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Opublikowano 10 Listopada 2010 Zależy od pogody, jak będzie ładna to jadę do rodziny motórem !happybth Dlatego znowu ją rozebrałem i wymieniam dzisiaj świece i olej !happybth
wooferai Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Miałem nadzieję, że ktoś dzisiaj napisze 16.00 na wałach i się zmobilizuję do wyciągnięcia skuta z garażu. A tak, Artcho poza domem, sent znowu się rozbiera. No to chyba zostawię śpiocha w garażu.
Klubowicze bilety Opublikowano 10 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2010 Chłopaki, a jak z piątkiem? Ja piątek jak najbardziej
Rekomendowane odpowiedzi