Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No co, nowy pojazd to wolę zacząć od znanego mi stanu, bo książki serwisowej obok instrukcji nie było :ph34r: Wymieniłem wszystkie 4 świece oraz olej. Ale to ma kopa :blink: Stare były okopcone i elektrody były już na wykończeniu.... A teraz szok. Ja mogę jutro, tylko, że zostało mi założyć boczki, a to proste i szybkie nie jest, więc ok. 14 na Wałach ?

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Sent

18

• ArtCho

15

• bilety

10

• wooferai

8

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jutro goście z Krakowa, w piątek pogrzeb.

No nic chłopaki umawiajcie się sami. Jak mi podpasuje to dołączę.

Opublikowano

Polatałem sobie dzisiaj :) Fajnie było, nawet zimno nie było (choć na moście Gryfitów trochę powiało) :) Jutro sobie polatam w okolicach 10 jeśli będzie pogoda !piwko

• Klubowicze
Opublikowano

Ja też, ale później i za wcześnie zrobiło się ciemno...

To jak, jutro o 17.30 na Wałach?

Opublikowano

Właśnie wróciłem i zaczęło padać !guns 17:30 za późno, ciemno jak nie wiem...

• Klubowicze
Opublikowano

To jak, jutro o 17.30 na Wałach?

Yes !guns

• Klubowicze
Opublikowano

Przyjadę raczej autem. !guns

Opublikowano

A mnie nie będzie, bo już !guns :lol: A maszynę dałem do zatankowania :lol:

• Klubowicze
Opublikowano

Przyjadę raczej !guns

Artur to może przyjedz do mnie na kawę. :lol:

• Klubowicze
Opublikowano

No i się spotkaliśmy !sciana

Niech żałują ci, co nie byli. Bilety i Biletefka - dzięki! !OK

A to rysunek, o którym Wam mówiłem :lol:

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki Artur zawsze miło pogadać !OK

• Klubowicze
Opublikowano

Nowa akcja z kalendarzem czy ktoś zainteresowany?

Info tutaj

Opublikowano

Ja na razie nie, bo na forum NTV wystawiłem swoje zdjęcie z moją Deauville i dostałem nawet punkt, więc jest szansa, że moje moto będzie na kalendarzu forum NTV !OK

W ogóle cisza jakaś tutaj ? Ja tam w czwartek w deszcz jechałem i nic mi się nie stało (ciuchy tylko przemokły) !w00t Ja dalej jeżdżę, w ten tydzień po mieście 100 km pękło :lol:

• Klubowicze
Opublikowano

Info tutaj

Ja już dawno zamówiłem !w00t

Moje oba !happybth okupują garaż, a w środę ponoć ma być śnieg... !piwko

• Klubowicze
Opublikowano

Info tutaj

Ja już dawno zamówiłem !happybth

to dobrze by to zrobić razem to przyjdzie w jednej przesyłce

to dobrze by to zrobić razem to przyjdzie w jednej przesyłce, i będzie okazja się spotkać !piwko

Opublikowano

No żeby nie było, to też zamówiłem 1 sztukę kalendarza. !happybth

I jak najbardziej jestem za jedną przesyłką.

W końcu jest kryzys i trzeba sobie jakoś radzić z dodatkowymi kosztami. !happybth

• Klubowicze
Opublikowano

Marek, czy możemy w takim razie poprosić Ciebie o koordynację akcji? W końcu jesteś - za przeproszeniem - członek! !happybth :D

Opublikowano

Bilety, wysłałem do ciebie e-mail z zapytaniem !holiday

A ja już napoiłem moją do pełna, muszę jeszcze obmyć, wyjąć aku i zaśpiewam jej kołysankę !happybth Lubię zimę, ale w górach !happybth

Opublikowano

Dla mnie też poprosze jeden, jesli to jeszcze aktualne. Pozdrawiam z Morza Czerwonego. Widzimy sie niebawem.. !happybth

• Klubowicze
Opublikowano

usuńcie swoje zamówienia na kalendarze - załatwię jedną przesyłką. Jeżeli jeszcze ktoś to do mnie na PM

Opublikowano

Prze edytowałem posta, bo jakoś usunąć go za bardzo nie umiałem. !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

Wczoraj zrobiłem dwugodzinną rundkę, a dziś 1,5 godzinną. Fajnie, ale już się kończy... !piwko

Opublikowano
:blink: !OK :D Co ???? Ja w weekend byłem u babci pod Choszcznem. Śniegu po łydki.... Autem 40 km/h max jeździłem. Dopiero na krajowej 10 był czarny asfalt, a tak lód :lol:
  • Klubowicze
Opublikowano
:blink:  !OK  ;)  Co ???? Ja w weekend byłem u babci pod Choszcznem. Śniegu po łydki.... Autem 40 km/h max jeździłem. Dopiero na krajowej 10 był czarny asfalt, a tak lód  :D

Trzeba było zostać pod Szczecinem. ;) Pogoda ładna, sucho, a wczoraj nawet słońce świeciło. Tylko trochę zimno. Ale jak ciepło się ubierzesz, a zwłaszcza ciepłe rękawice włożysz, do da się wytrzymać :lol: .

Prawdę mówiąc, to nawet nie myślałem, że jeszcze się przejadę. Wszedłem do garażu, pojechałem umyć Kymco na myjnię 200m ode mnie, potem Deauviklę, pokręciłem silnikiem Aprilki (zrobiłem 1 km) i stwierdziłem, że nie jest najgorzej! ;) Wytoczyłem motur i jak zwykle, do NRD ;) W Löknitz kupiłem winko (Cabernet Sauvignon, Casillero del Diablo: tam ok. 7 Euro, u nas 45 zł!) i jak zwykle swoimi ścieżkami wróciłem do domu.

Przymierzam się do motomikołajów, ale boję się, że będzie zimno i wilgotno...

Opublikowano

Ja nie... Nie znam jej jeszcze na tyle, żeby sobie pozwalać na jazdę w okolicach 0*C. Jak jechałem w deszczu i to dość porządnym przez Narutowicza, to na kostce przy zmianie biegów czułem tylko myszkujący tył :blink: A opony z tego co czytałem to są dość dobre i uważane, a i stan jest ok :D

Aj tam, zawracanie w miejscu na śniegu jest fajne :lol: