Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Grodzisk Maz. i okolice SKUTEROWCY..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakby coś się kroiło na 2oo ,to ja chętnie się spotkam i pośmigam z Wami.Milanówek wita

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Jamajczyk

44

• Gumisiek

28

• Biolog

21

• open69

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Grodzisk wita ponownie :) . Widzę że jakieś małe zainteresowanie zrobiło się w okolicach Grodziska , ale może jak pogoda się polepszy to się zmieni . :confused:

ps W zeszłą niedzielę objeździłem Grodzisk , Milanówek i kawałek Podkowy i nie spotkałem żadnego Maxiskutera , dopiero w Warszawie napatoczyło się kilka jednośladów w tym maxi .

• 2 tygodnie później...
  • Klubowicze
Opublikowano

Czy Ktoś ma " pomysła " na jakiś wspólny wypadzik lub spotkanie , jeśli tak to proszę się ujawnić , bo ostatnio jak słyszę to same " spontany " :fireman2:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja już się chyba nie powinnam pokazywać w Grodzisku..... Wczoraj po południu jechaliśmy z małżonkiem od strony Jaktorowa, jechałam DN-ką, z naprzeciwka pomykał jakiś chopper/cruiser (wielkie to było). Pomachaliśmy sobie mijając się i dosłownie za sekundę gość leży. Zawróciliśmy z mężem zobaczyć co i jak. Na szczęście chyba nic wielkiego (w każdym razie taką mam nadzieję), ale Pan skomentował, że zaaferował się moim 2oo. I tak dowiedziałam się niechcący, że mam sprzęt "powalajacej" urody.

Opublikowano

Dziś ktoś lata, umówiłem się z Morwą mamy wolne kilka godzinek mój nr 793-303-381 raczej dzwońcie niż piszcie bo moge nie odczytać.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzie w W-wie można kupić naklejkę na Auto i Skuter Burgmani?