Jamajczyk Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 witam, prosze o potwierdzenie że ; JESTEŚCIE : , marka sie nie liczy ,pojemność też (w przyszłości jakieś, ogólne spotkanie w centrum miasta) wymiana spostrzezeń, szeroko rozumiana pomoc w wymianie doswiadczeń i takie tam. jakieś cykliczne spoty ...jednobarwne kamizelki grodziskie (.PROMOCJA naszej okolicy) Odnośnik do komentarza
Jamajczyk Opublikowano 26 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 witam , jako autor tego postu ,wpisuje sie jako pierwszy MAJESTY 400 BLACK . zapraszam innnych........ Odnośnik do komentarza
MARCVS Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Gumisiek Burgman 650 K7 Executive Jest taki gość pod ręką Odnośnik do komentarza
Biolog Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Jeśli okolice też się liczą to wpisuję się i ja jeździdło - Honda Silver Wing 600 może wreszcie uzbiera się grupka i z tej strony ziemi... Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Piastów, to już chyba za daleko? Odnośnik do komentarza
Jamajczyk Opublikowano 27 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 piastow , to jeszcze peryferie... grodziska maz (nie ujmujac piastowowi) Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Moja żona jest z Grodziska... myślę, że mnie to jakoś ratuje. Odnośnik do komentarza
kmodzele Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Piaseczno?? Czasem przejeżdżam przez Grodzisk (często bywam w Żyrardowie) biały X-Max 250 Odnośnik do komentarza
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 28 Października 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Gumisiek Burgman 650 K7 Executive !tut Jest taki gość pod ręką !happybth Widzę że już mnie dopisano Odnośnik do komentarza
Kordian Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Gumisiek Burgman 650 K7 Executive Jest taki gość pod ręką !tut Widzę że już mnie dopisano Ja bym powiedział że Gumisiek to weteran Grodziska, dobrze znany i lubiany ... I do tego ten co tak często robi zdjęcia, to dla tych co może nie wiedzą !happybth Odnośnik do komentarza
Jamajczyk Opublikowano 28 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 widze , ze weterani burgmanii tez są z nami, zapraszam, zapraszam tez tych obserwujących o zdeklarowanie sie, to nic nie kosztuje a zabawa i uczestnictwo (zdeklarowanie ) moze być przednia ,na razie liczymy skuterowych maniakow,od 49 cm3 w zwyż..... 650 cm3, to juz do czegos zobowiazuje... NA RAZIE MROZOW NIE ZAPOWIADAJĄ wiec moze pierwsza fotografia naszych skuterowcow w niedziele 31 listopada o 13.00 na STACJI PALIWOWEJ BLISKIEJ PRZY , Mc DONALDS zamiescimy fotke na szanownym forum BURGMANII, piszcie kto moze podjechac...... WKRADŁ SIĘ BŁĄD OCZYWIŚCIE CHODZI O 31 PAzDZIERNIK 2010 ROK Odnośnik do komentarza
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 28 Października 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Z tym weteranem to lekka przesada , a co do zdjęcia to jeśli nie wyruszę gdzieś w Polskę jak co niedziela to można by cyknać fotkę Odnośnik do komentarza
Biolog Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Może mi się uda !V - chociaż akurat na zdjęciach wychodzę fatalnie !OKK Odnośnik do komentarza
Jamajczyk Opublikowano 29 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 jesli ktos nie zarejestrowany na tym forum , to prosze odezwac sie na email iph.30@op.pl Odnośnik do komentarza
Jamajczyk Opublikowano 30 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 WKRADL SIE MALY BLAD W POSCIE NAPISALEM 31 LISTOPAD A MA BYC 31 PAZDZIERNIK CZYLI JUTRO , JUTRO , JUTRO ;KTO MOZE NIECH ZAJEZDZA Odnośnik do komentarza
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 30 Października 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Będę na 90% , bo wypadzik terenowy miałem dzisiaj . Odnośnik do komentarza
Jamajczyk Opublikowano 30 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 zapraszam , i czekam na innych pogoda zarezerwowana Odnośnik do komentarza
open69 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Hej, AN250 K2 melduje swoją obecność. Jacek Odnośnik do komentarza
Jamajczyk Opublikowano 31 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 pogoda idealna ,kto jeszcze chetny ..... Odnośnik do komentarza
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 31 Października 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Zapraszam Wszystkich Chętnych z okolic Grodziska i nie tylko na spotkanie , możemy później nakręcić parę kilosów przez Niepokalanów i gdzie jeszcze Wymyślimy . !happybth ps. Stacja paliw Bliska godz 13.00 nowego czasu . Naduś Odnośnik do komentarza
Gość Przemass Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Witam jest ktos chetny na wypad do Grodziska z Warszawy?? Ja sie pisze. Ktos jeszcze?? pisac bo mało czasu zostało i chyba ostatnie dni dobrej pogody Pozdrawiam Bede czekał na al.Jerozolimskich Stacja BP przed galeria Reduta godz 12;15 Odnośnik do komentarza
Jamajczyk Opublikowano 31 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 w odpowiedzi na zapytania, spotkanie oczywiscie jest dla wszystkich skuterowcow. !happybth !piwko !V !tut !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter Odnośnik do komentarza
BrYhu Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Bede czekał na al.Jerozolimskich Stacja BP przed galeria Reduta godz 12;15 Jestem !happybth Odnośnik do komentarza
Jamajczyk Opublikowano 31 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 dziekuje za przyjazd na spota, a w szczególnosci; biolog, gumisiek , open69,przemass,brYhu,i dzieciaki na 49cm3 oraz innym Odnośnik do komentarza
Biolog Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Dzięki za super wycieczkę i miłe towarzystwo Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi