Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka ...

Jak ktoś się czepnie grilla pod samym stadionem to można przenieść się nad Wisłę.

Swoją drogą na wysokości stadionu na plaży jest zainstalowany (był przynajmniej kilka tygodni temu) wiszący grill.

Miejsce jest całkiem spoko.

Mam nadzieję, że uda mi się z Wami dzisiaj zobaczyć.

PJS

• Klubowicze
Opublikowano

W zwiazku z watkiem w innym dziale nie dam rady, ale mam nadzieje że bogato bedzie w relacjach po, zwłaszcza tych -> foto :clapping:. Miłej zabawy i smacznej kiełbasy.

Opublikowano

My z orzełkiem się wybieramy pod C66 a co do grilla to jeszcze nie zdecydowaliśmy, ale turystycznego grilla można kupić na większości stacji benzynowych

Opublikowano

Ja już w grila się zaopatrzyłem tylko kawałek jakiejś giętej muszę kupić :)

Opublikowano

Ja już nazad w chałupie. Znajomym się podobało, mnie też. Do następnego razu, jak Matka Boska Planistka pozwoli.

Opublikowano

Orły już wylądowały było fajnie wielkie dzięki

• Sympatycy
Opublikowano

Strażaki już w domu , fajnie było , a jak ...., spotkanie zakończone na lotnisku , dzięki i do zobaczyska

Opublikowano

My też się meldujemy w domu, dzięki wielkie za fajne spotkanko i specjalne podziękowanie dla grupy, która z nami Modlin odwiedziła

Opublikowano

My również już dotarliśmy już do domu :) Dołączam się do podziękowań za miły wyskok na przedmieścia jak również za udostępnienie XJota :) Teraz szybki Wybór o smaku marakui ze Spritem i spać ;)

P.S. gdyby nie fakt, że jutro do pracy bardzo chętnie oddaliłbym się jeszcze bardziej od Wawy :P

• Klubowicze
Opublikowano

No ciesze się że udane było tylko niech jakaś fota wpadnie na otarcie łez niebyłym :)

Opublikowano

Konorex a jeśli na prawde chcesz zobaczyc jak sie na nakedach lata, to trzeba by się było tak ustawić, żebyś chwilkę dłuzej pojeżdził

Opublikowano

Napiszę w tej sprawie w odpowiednim wątku :fireman2: niech się trafi tylko pogodny weekend :(

Opublikowano

to lepiej na priva zebym nie przegapiła

Opublikowano

No i stało się grill odpalony :(

• Klubowicze
Opublikowano

Nie to, żebym coś sugerował... ale będę pod ZUS'em o 18.30

Start 18.45

Opublikowano

Puzle dotarły do domu :) dziś na liczniku przybyło +100km, krótka podróż A2, MOP Brwinów zaliczony - spodobało mi się to miejsce i szczerze jestem zaskoczony lecz współczuję kierowcom ciężarówek którzy próbują odpocząć przed dalszą drogą. Na koniec zatrzymaliśmy się w Wilanowie na .... i po domach :) a teraz pozostało?? Chyba spać :) Pozdrawiamy wszystkich :)

• Klubowicze
Opublikowano

Też już na bazie.

Ukłony za spota i fajne kulanko.

p.s.

Te lody w McDonadsie to mi nie smakują...

Gość woytekpo
Opublikowano

A my zjedliśmy po lodziku i posiedzieliśmy sobie w parku. Bardzo fajne miejsce. Jest gdzie zaparkować i rozpalic ognisko

• Administrator
Opublikowano
  W dniu 26.07.2013 o 06:43, woytekpo napisał(a):

A my zjedliśmy po lodziku i posiedzieliśmy sobie w parku. Bardzo fajne miejsce. Jest gdzie zaparkować i rozpalic ognisko

No cóż, wczorajszy spot się rozdwoił ... lub nawet roztroił :) To chyba, przez tą duchotę brak było pełnej zgodności gdzie jechać :)

Jedyn z pomysłów był Park Młociński - Miejscówka bardzo fajna i w sumie znana od dawna... ale jakoś ostatnio tam nie gościliśmy. Trzeba zaplanować na któryś weekend ognisko w tym miejscu... najlepiej jak wymrą wszystkie mosquity! :)

2 fotki z wczoraj

vgjq.jpg

r5t7.jpg

Opublikowano

To fakt, miejsce naprawdę super!

I popatrzcie uważnie na zdjęcie: BMW GT uzyskały już przewagę liczebną nad innymi modelami, o Burgmanie 650 nie wspominając.

Czyżby zmiana trendów? :)

• Sympatycy
Opublikowano

Taa, były 2 z 4 wszystkich na Burgmanii. Jakby się stawiła połowa Burgmaniowych B650 to byś nie znalazł tych swoich GT :)

PS. Miejsce super, ale coś kormorany wciąż gryzą...

Opublikowano
  W dniu 26.07.2013 o 15:42, smok.wawelski napisał(a):

Taa, były 2 z 4 wszystkich na Burgmanii. Jakby się stawiła połowa Burgmaniowych B650 to byś nie znalazł tych swoich GT :)

PS. Miejsce super, ale coś kormorany wciąż gryzą...

Taaa.... co by było gdyby....

Rozmawiajmy o faktach :clapping:

A komarów aż tak znowu dużo nie było. Ot, parę sztuk, coby nikt się nie nudził :)

Gość woytekpo
Opublikowano

A byly jakies komary ? Jakos stalem bez kurtki i mnie nic nie gryzlo :P

Opublikowano

Wygląda na to, że byliście wszyscy w różnych miejscach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...