michu Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Szkoda Michu to chociaż niech Jolka przyjedzie :lol Michał Upiór ma dobry pomysł jestem zaaaaa !OKK Szkoda a liczyłem, że was zobaczę na ( !tut ) !happybth !piwko !piwko !piwko !placz1 !placz1 !placz1 !placz1 !placz1 Naprawdę bardzo chciałem Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Tomek czytaj co ten Koleś pisze !happybth . Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Tomek czytaj co ten Koleś pisze . Widzę to Michał chyba obrobił ten sklep z dopalaczami Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Tomcio !OKK Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Co !OKK to !OKK Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 23 Października 2010 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Siemka. Siemik już w domu.Lucjan dzięki za pomoc, Włodek i Sławka, dzięki za kawkę postawiła na nogi i dodała skrzydełek.A tak w ogóle to fajny dziś dzień zaliczyłem.Zwiedziłem całą Polskę i pozytywie go zakończyłem. Pozdrawiam Siemik. Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Siemik wykonałeś kawał dobrej roboty !OKK Jacuś śmigaj do sklepu !OKK Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 24 Października 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Zawsze miło nam gościć każdego z Was pozytywnie zakręconych. Dzięki za odwiedziny. Grześ WIELKI SZACUN !OKK Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Siemiczek Wielki szacun !OKK masz u nas ogromny dług wdzięczności !OKK Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Siemik, jesteś Wielki Chłopaku !OKK Szacun i dzięki za podwózkę !OKK Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Zawsze miło nam gościć każdego z Was pozytywnie zakręconych. Dzięki za odwiedziny. Grześ WIELKI SZACUN !OK dzisiaj "ustrzelony" Włodek na schodach w MM założe się że nie poznał mnie bo minę miał nietęgą Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Kolego z Miasta nad Nogatem jak pisał Włodek SZACUN !OK . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 No Chłopaszki ,Ja rozumiem ,że jesień , depresja itd ..... Meldowac mi tu się! ale biegusiem !V ja niestety mam chorobowe i dostaje w głowe Na dodatek synek wylatuje jutro do angli do pracy !OKK !V Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Meldować się i to jak najszybciej !!!!! Jesień jesienią, ale takie twardziele ja My nie mogą się poddawać. To, że Robsonek musi łykać relanium to rozumiem, ale reszta ma przecież prawko na samochód !V W sobotę się z Wami policzę !!! !OKK Michu,3 mam kciuki za szczęśliwe Anglikowanie !V Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Kiedyś ktoś powiadał Cego !vampire . Witam serdecznie ale pogoda normalnie lato idzie !piwko . Michu takie czasy jak mus to mus . Niech Mu tam się chłopakowi powiedzie trzymam te no jak to było a warkoczyki , nie nie kciuki i ten tego powodzenia . Bobasku to fakt czego ten Robercik nie łyka , to szkoda gadac On teraz jest jak chodząca apteka !OKK . Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 melduję że zyję cały i zdrowy.Na !vampire nie jeżdzę bo w rodzinie szpital i zostałem sam "normalny i do roboty" więc doba powoli staje się za krotka !piwko Z pozytywów:jutro okolo 14 będę w Bydzi ponieważ odbieram GrandVitarę do jazd wekendowych !OKK Odnośnik do komentarza
orcio Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 melduję że zyję cały i zdrowy.Na !vampire nie jeżdzę bo w rodzinie szpital i zostałem sam "normalny i do roboty" więc doba powoli staje się za krotka !OKK Z pozytywów:jutro okolo 14 będę w Bydzi ponieważ odbieram GrandVitarę do jazd wekendowych uuuuuuuuuuuu Grand Vitara super a jaka to firma ta sama co robi !piwko gratki Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Suzuki bo jak inaczej potem !vampire stawia i ... Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Szkoda ,że nie będę mógł się z wami bawic na Mierzei !vampire ,ale co tam przyjdzie czas że sobie to odbije !piwko i to z nawiązką !OKK Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Szkoda ,że nie będę mógł się z wami bawic na Mierzei !vampire ,ale co tam przyjdzie czas że sobie to odbije !piwko i to z nawiązką !OKK Jakby co to możemy Michu śmignąć na jedno auto tak jak w zeszłym roku To przecież tylko 1 nocka Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 30 Października 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Dziś pogoda super na jazdę !vampire !OKK , ale na mierzeję chyba nie bardzo - coś wspominają o fatalnej pogodzie na następny weekend !piwko , ale ja nie pękam , bo mam osobistego kierowcę z limuzyną VW . Michał , może jednak byś z nami wyskoczył w sobotę , powiesz w domu , że wychodzisz tylko do kiosku po papierosy , my Cię zgarniemy , a pózniej wymyślimy jakąś wersję dla Joli . Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 30 Października 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Do czego Wy go namawiacie. Choć to może dobry pomysł waliski zabrał syn za morze i Jolka nie będzie miała co wystawić Michu nie martw się zrobimy sobie mierzeje w Bydzi Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Michu nie martw się zrobimy sobie mierzeje w Bydzi Ty do grzechu Micha nie namawiaj Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Pogoda dzisiaj super !piwko tak sobie myślę, że śmignę się dzisiaj skuterem czy ktoś chętny !happybth Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi