Sympatycy siemik Opublikowano 13 Października 2010 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 A mi jest przykro że wyłączyli liczniki bo przynajmniej pogadało się więcej na forum i ciekawiej było a teraz ani licznik nie chodzi ani postów nie ma, rzadko się widzimy.Chyba że kryzys nas jakiś dopadł. Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 13 Października 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 ...hm !YES , najważniejsze , że wszyscy zdrowi są , tak się domyślam , bo ja już choróbska się prawie pozbyłem , a w pracy jakoś wszyscy się o mnie troszczą , i powtarzają do znudzenia - Robert czas zakończyć sezon , bo przez tą twoją jazdę !scooter rozchorujesz się jeszcze bardziej. Ale to nieprawda - pierwszy raz od kilku lat złapałem zapalenie oskrzeli , od kiedy dojeżdżam skutem do pracy , normalnie takie rzeczy przytrafiają się , gdy przesiadam się na komunikację zbiorową . Chociaż jazda we mgle w temperaturze ok. 0 nie należy do przyjemności , to wolę tak niż powrót do domu z pracy bardzo pozną porą !YES , ale pewnie niebawem faktycznie zakończę sezon. Pozdrawiam wszystkich , zwłaszcza kujawsko-pomorskie oraz pomorskie . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 A mi jest przykro że wyłączyli liczniki bo przynajmniej pogadało się więcej na forum i ciekawiej było a teraz ani licznik nie chodzi ani postów nie ma, rzadko się widzimy.Chyba że kryzys nas jakiś dopadł. Też mi jest przykro jakoś. Chyba nas władze zdemotywowały tym wyłączeniem liczników. Czyżby kogoś gryzła nasza aktywność ?! !YES Mieszkamy daleko od siebie i tu rodzi się problem. Ani pisać, ani się spotykać. Na pewno stąd ten cały kryzys !scooter Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Chłopaki !YES uszy do góry. Na moje to zliczanie może być ale nie musi. Zaglądam tu bo lubię poczytać a kilkoro z Was to nawet poznałem osobiście. Pewnie, że teren duży, trudniej się spotkać ale jak się już spotkamy to łamiemy krzesełka i pokazujemy talerzyki !scooter . Idzie zima to prawda ale ja będę jeździł jak długo się da. A, że planuję kilka prac przy parowcu to przesiądę się na "50" rometa i pośmigam jeszcze trochę. Może Ktoś odwiedzi mnie na meczu koszykówki w CSW. Może ja znajdę czas na lot do Bydzi na Astę czy CG. Trzeba być optymistą, to pomaga. I najważniejsze: żebyśmy tylko zdrowi byli !YES Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Siemka kochane ludziska !V Co taka nastalgia wszystkich naszła Pamiętajcie ,że po tym złym ....itd myślę ,że musimy wrócic do tematu regularnych spotkań Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Koledzy sprawa jest prosta Ja odpoczywam po spotkaniu na Kaszubach Przygotowuję się do następnego spotkania na MierzeI !V Odnośnik do komentarza
orcio Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 to jeśień koledzy ma nanas taki wpływ !V Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 ZDRÓWKO????? jestem właśnie po "cięciu" i pierwszy raz od 3 dni wstałam z łóżka wiec dla mnie sezon na moto się skończył może na motomikołaje wyjadę pozdrowionka !V Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 14 Października 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 może na motomikołaje wyjadę Motomikołaje bez Ciebie? Lecz się dziewczyno !YES Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 14 Października 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 ZDRÓWKO?????jestem właśnie po "cięciu" i pierwszy raz od 3 dni wstałam z łóżka wiec dla mnie sezon na moto się skończył może na motomikołaje wyjadę pozdrowionka !YES Kasia - co się stało , piszesz o jakimś "cięciu" , domyślam się , że konowały Cię dorwały - 3-maj się dziewczyno !OK . Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Kasiu trzymaj się ciepło i zdrowiej Mam nadzieję, że nie wycieli Tobie poczucia humoru i squtero maniactwa. Zbieraj się !YES Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Kaśka zdrowiej szybko Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Dzieks no tak na motomikołaje muszę być nic oprócz mięcha mi nie wycieli bo ta operacja nie była na głowę Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Kasieńko wracaj do zdrówka . P.S Pomyśl o ZACNEJ a na pewno szybciutko Ci zdrówko wróci . ZACNA i jej wygląd goi rany . Pozdrawia . Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Kasia, wracaj szybciutko do zdrowia Dziś w drodze do chaty trochę przemarzłem, chyba Zacna uda się powoli w zimowy sen pozdrawiam cezary Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Kaśka wracaj do zdrowia Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Kasiu, zdrówka !happybth Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Jaka tu cisza nastała !OK Koledzy przygotowujemy się do wypoczynku !happybth u Siemika, kto jedzie ? Ja już w czwartek !tut !happybth Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Ja już w czwartek !happybth !happybth Ja będę w sobotę... mam nadzieję, że mnie poznasz?? !happybth Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 No Tomeczku tylko czekaj na mnie i Robsona , tak jak Adam będziemy w sobotę !happybth . Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Kasiu zdrówka życzę! Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Ja będę w sobotę... mam nadzieję, że mnie poznasz?? !piwko Ojjj tam zaraz poznał !happybth Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Tym razem będziecie sie bawili bez nas !YES !YES Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 No Ty z Bydzi pojechałeś sobie po badzie . No to teraz bój się nocy !YES !YES zawitam na pewno . P.S Szkoda Michu to chociaż niech Jolka przyjedzie żartowałem . Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Szkoda Michu to chociaż niech Jolka przyjedzie :lol Michał Upiór ma dobry pomysł jestem zaaaaa Szkoda a liczyłem, że was zobaczę na ( !V ) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi