Skocz do zawartości
Forum Burgmania

No i ja też miałem wypadek

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Wracaj szybko do zdrowia!

Opublikowano

Najważniejsze, że kości całe. Kuruj się i odnośnie stroju wyciągnij wnioski na przyszłość.

Dużo zdrówka życzę bo jak widać to szczęście (w nieszczęściu) Ci dopisuje.

Opublikowano

Zdrówka życzę. I uważajcie naprawdę chwila nie uwagi bład kogoś innego i to nam się zwykle niestety obrywa ( przerobiłem na własnej skórze) zdrówka jeszcze raz

Opublikowano

Zdrówka kolego , dobrze że tylko tak się to zakończyło :) .

Pozdrawia :lol: .

• Klubowicze
Opublikowano

Wracaj do zdrowia. Co za sezon :blink:

Opublikowano

Zdrowia życzę, oby już więcej nie było takich postów :blink:

Opublikowano

Toś się gilerką nie pocieszył :blink:

powrotu do zdrowia życzę...

Opublikowano

Wracaj do zdrowia :blink::lol:

Opublikowano

Wracaj do zdrowia i oby nigdy wiecej tobie i wszystkim życze!

Opublikowano

Wracaj do zdrowia, będzie dobrze !piwko

• Sympatycy
Opublikowano

Ale sezon... !happybth

Dość już tego !happybth

Wracaj do zdrowia i naprawiaj Nexusa, bo to piękny sprzęt

i musi cieszyć oko idealnym stanem !happybth

pzdr

Opublikowano

Psia jucha, ależ niefart !happybth

Drek szybkiego powrotu do zdrowia życzę !happybth

Opublikowano

Nigdy nie wiem co tu pisać w takiej sytuacji, bo wszystko brzmi jakoś tak banalnie.

Najważniejsze, że nic poważnego Tobie się nie stało.

Zdrowiej jak najszybciej!

Mam nadzieję, że to koniec szlifów w tym sezonie i w ogóle.

Opublikowano

Cóż w takiej sytuacji nie miałeś szans

Mam nadzieję że ten wyjeżdżający z boku, samochód nie uciekł i wziął winę na siebie :)

Życzę powrotu do zdrowia(formy) !YES

Pozdrawiam

MARCVS

Opublikowano

kurna a chciałem jeszcze pośmigać kilka dni póki pogoda jakoś się trzyma a tu takie informacje i w koło same szlify :/ lekko to zniechęca

Szybkiego powrotu do zdrowia ...( ketonal jest boski whist a jak się dobrze po nim śpi hehehe :lol: )

Opublikowano

Szybkiego powrotu do zdrowia życzę. !sciana

Najważniejszy w tym całym zdarzeniu, jest zawsze człowiek.

Plastiki się zreperuje lub kupi nowe.

Z "częściami" do kierownika bywa często znacznie gorzej.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dziękuję Wszystkim za dobre słowo. Już jest o wiele lepiej. Choć noga jednak wylądowała w gipsie na 10 dni. Skuter ma szlifa ale to tylko plastiki plus potrzeba nowego lusterka. Odpala i jeździ prawidłowo. Chciałbym wyciągnąć pewne wnioski z tego zdarzenia. Może komuś się to przyda. Mianowicie sprzęt ,który miałem na sobie przeszedł prawdziwy crash test ! I tak kask Nolan N43 air moja ocena 10/10 , nawet nie pękł, porysowana szybka bez żadnych pęknięć. Głowa, twarz bez żadnych obrażeń. Rękawiczki letnie O'neil 10/10 pomimo, że letnie jednak konstrukcja nałożonych gumowych osłon spełniła swoją funkcję w 100%. Lekkie zadrapanie na małym palcu. Choć same rękawiczki uległy zniszczeniu. Kurtka Ozone Delta 9/10 ochraniacze dały radę ale rękaw w części przedniej przetarł się powodując głębokie otarcia dlatego 1 punkt mniej. Kurtka nie nadaje się już do użycia ale swoje zadanie spełniła. Przydałoby się wzmocnienie lub ochraniacz na boczną część klatki (żebra). W trakcie turlania, podskoków, uderzeń o asfalt żebra oberwały (obtłuczenia). Spodnie miałem zwykłe jeansy i od pasa w dół najwięcej dużych siniaków, przetarć itp. A na tyłku Księżyc tyle, że ma inną barwę coś jak Mgławica Kraba. Buty robione na zamówienie więc trudno ocenić. Ale 2,5mm skóra przetarła się. Jednak złamania stopy nie ma. Reasumując strój to podstawa.