Drek Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Dzisiaj o 15 auto wyjechało mi z boku gdzie nie ma nawet żadnej drogi, jakaś trawa i był niewidoczny. No i ostre hamowanie i poleciałem. 30 metrów leciałem i turlałem się. Fotki wstawie jak wrócę do domu. Jestem po zdjęciach . Wygląda OK. Poobijany, poździerany, naciągnięta szyja. Wszystko boli. Prawa stopa ściśnięta, skręcona i chodzić nie da rady. Kolana poździerane. Ale jadę do domu. Kurtka była, spodni nie ale kolana na szczęście tylko poździerane. Dłonie uratowały rękawiczki. Na razie adrenalina zobaczymy jak jutro. Lekarz powiedział duuużo szczęścia (jeździ Tmaxem). Na razie adrenalina zobaczymy jak jutro.
Arkadiusz Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 No to ładnie !OK współczuję Ci i nie zazdroszcząc jutrzejszego dnia. Ale jak piszesz i jedziesz do domu to chyba wszystko OK ?
ptaku_1 Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Wracaj szybko do zdrowia, najwazniesze ze nic sie powaznego nie stalo.
monk Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 wtf.. oklepanie, ale szczerze, zdrówka życzę.. !OK
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 1 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2010 Ludzie! ależ ten sezon jest zaszlifowany. Kuruj się i powodzonka !OK .
Glub Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Po cos mnie nasladował jezdzac bez ochraniaczy? Kuruj sie.
Sympatycy orzech Opublikowano 1 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 1 Października 2010 Oby to był ostatni w tym sezonie. Trzym się.
Gość Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Ludzie, koniec Świata!!! Drek miał szlifa i ani słowa o plastikach, lusterkach, nic, wcale. Tylko... moje kolana, moje łokcie, dłonie moje. No, troszkę żartuję, też współczuję i wracaj do zdrowia i żeby Cię jutro nie bolało za bardzo.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 1 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 1 Października 2010 Przykra sprawa !OK Współczuje następnych dni-dopiero Cie będzie nap...... Wracaj do zdrowia
Kordian Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 !OKK Oj tak coś nam się szlifuje ten sezon bardzo ....wpływ pogody możliwe ze też tak na nas działa i nasze reakcje. Zdrowiej nam szybko !!!! !OKK
Sympatycy Baltona Opublikowano 1 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 1 Października 2010 Przykra wiadomość ale wydaje mi się, że ostatni szlif będzie z pierwszym śniegiem jak wszyscy zakończymy jazdę !OKK bo to co jest w tym sezonie to jest masakra i końca nie widać !OKK
Klubowicze Molo Opublikowano 1 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2010 Wracaj do zdrowia !OKK Pozdrawiam,Gosia
czaro69 Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Drek, wracaj szybko do zdrowia...Ale jakoś ten sezon nie należy do szczęśliwych, bardzo dużo szlifów było. Więcej rozwagi i uwagi na drodze. Szerokości dla Wszystkich !OKK
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 1 Października 2010 Marna wiadomość !OKK . Zdrowiej szybko.
Klubowicze Doktorek Opublikowano 1 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2010 Wspólczuję, życzę szybkiego powrotu do zdrowia i pełnej formy, ale radzę Ci nie bój się środków p. bólowych, szybciej zregenerujesz się. Tego Ci zyczę i radzę to ja... Doktorek !OKK
Gość michau Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Wracaj do pełni sił. Dziś też ostro hamowałem i mną trochę targnęło - ale akurat z mojej winy, bo się zamyśliłem o weekendzie wracając po pracy...
Klaud Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Złe wieści, współczuję !OKK . Prześwietl się, jutro jak zejdzie adrenalina pewnie już poczujesz co nieco !OKK
Biolog Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Rety, znowu... Szybkiego powrotu do zdrowia...
Patryk92 Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 To teraz zacznie się droga przez męke... wytrwałości życzę.
KAZI Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 Dużo zdrowia życzę - brrr może już czas zakończyć sezon........
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2010 wracaj do zdrowia, mam nadzieję że dostałeś zwolnienie lekarskie min. 7 dni , jak nie to idź jeszcze raz do lekarza później do jakiejś firmy co zajmuje się odzyskiwaniem kasy od ubezpieczyciela sprawcy. To przynajmniej kupisz nowego sprzęta.
Klubowicze krzytro Opublikowano 2 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2010 Wracaj chłopie do zdrowia
takuna Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 Szybkiego Powrotu do Zdrowia Życzę!
Marynarz Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 , oficjalnie odwołuję wszelkiego typu szlify, dzwony itp w tym sezonie !!! Dość już ! a tak BTW, zdrowiej chłopaku ,
Rekomendowane odpowiedzi