Kordian Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Waluś , może w tym roku już nie damy rady ale tak w przyszłym to myślę ze musimy pojechać w Twoje strony i nas troszkę po oprowadzasz po twoich trasach. No jeśli jeszcze będziesz pamiętał o skuterowcach-maxi A swoją drogą fajne masz obecnie cacko...
MARCVS Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Dyziu, kufer jest Kappa bodaj 46 a płyta Givi. Waluś, dawaj w niedzielę. Bo w sobotę jestem w pracy. Damy radę Konrad, damy radę przecież musisz jeszcze przyjechać przed zimą żebym mógł kopnąć z oponkę zapraszam wszystkich jak zwykle. Czym chata bogata ...
Waluś Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Kordian, Każdy maxi i nie tylko jest mile widziany w moich stronach, a w sumie to jest co oglądać więc zapraszam O Maxi nie zapomnę, bo tęsknią, ale ciii nikomu nie mówcie !sciana a w sumie to Burgmania to jedyne forum na którym popisuję i czytam od dechy do dechy. reszta motocyklowych to tylko tak przelatuje watki hehe także spoko Jak będzie pogoda i mnie żona wypuści (bo to ostatnia niedziela miała być tą ostatnią !guns ) to w razie co w niedziele przybędę
DYZIO Opublikowano 6 Października 2010 Autor Opublikowano 6 Października 2010 Waluś to kieruj się przez Kodeń --> Biała podlaska i do Dęblina to się spotkamy i pogadamy !happybth
MARCVS Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Waluś to kieruj się przez Kodeń --> Biała podlaska i do Dęblina to się spotkamy i pogadamy Ty się Dyziu nie spotykaj i nie gadaj, tylko zabieraj się z Walusiem, to pogadamy na miejscu
GrzechoCnik Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 ... mam LS2 Delta 2010 i porównywałem go z produktami z różnych firm, jeśli chodzi o przedział cenowy ok 500-600 zł to LS2, przewyższa je pod każdym względem a jest połowę tańszy ... Mam LS2 Delta od marca 2009. W porównaniu z Nitro F346V (który sobie kupił kolega) mój jest połowę tańszy a dodatkowo ma szybkę przeciwsłoneczną, odpinany podbródek i pokrowiec (a tamten nie ma). A jeśli chodzi o budowę to są identyczne z wyjątkiem może górnego wlotu powietrza i doklejonych ozdóbek. Sam osobiście nie mam czasu się SPOTykać, bo na łykend jadę do rodziny. A już żona dobrze wie jak mi zagospodarować czas w domu. Zawsze coś się zepsuje w ciągu tygodnia, a to znowu znajomych czy rodzinkę trzeba odwiedzić i jakiś zaliczyć. A wtedy już kulanka nie ma. Niestety/stety często jestem teraz na spotach w R66, bo są w ciągu tygodnia i to mi pasuje. Ale jak uknujecie jakieś spotkanko na tą niedzielę, to czytam na bieżąco, a będę ruszał do Wawy około g.16tej, to się zorientuję co i jak...
MARCVS Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 W niedzielę możesz zajechać, ale o tej porze czyli ok 17 będziesz w Dęblinie, to już możesz nikogo nie zastać. musiał byś wyjechać przed 15 tą bo po 17tej już się zimno zaczyna robić a o 19 tej to już hebel W każdym razie zalatuj Pozdrawiam MARCVS
Waluś Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 no i ?? organizujecie jakieś pojeżdżanie jutro ??
MARCVS Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Ja na pewno będę śmigał z aparatem, po okolicy !guns jeśli ktoś chce się przyłączyć, to zapraszam Gdyby ktoś był w pobliżu, to jestem na więc tylko telefon, i dzwońcie do skutku: 604866661
MARCVS Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 No to ja dzisiaj polatałem po okolicy Przeważnie boczne ścieżki z dużą ilością winkielków !YES Najpierw leśne dróżki, pięknie wyglądające, ale wyboiste Potem trochę nad wodą I na łonie natury Co prawda sam, ale w międzyczasie spotkałem małżeństwo z Kozienic na Tmax'ie Fajnie jest poznać ludzi o tych samych zainteresowaniach i to w dodatku z okolicy !OKK Było dość sporo jazdy w różnych kierunkach, i prawdę mówiąc, szkoda mi było czasu na fotografowanie Wyjeździłem zbiornik paliwa i w drodze powrotnej musiałem deczko dokupić A teraz żałuję że dni takie krótkie. Oby jeszcze w tym roku były takie dni w których da się wyjechać
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 10 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2010 Dwa ostatnie zdjęcia moim zdaniem pasują do kalendarza .
Waluś Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 I ja wczoraj pośmigałem. Odwiedziłem tym razem północ. Uderzyłem na Białą Podlaskę a potem miałem jechać na Międzyrzec, ale jakoś tak mi się dobrze jechało krajową dwójką ze zatrzymałem sie dopiero w Siedlcach Potem zawinąłem na Radzyń i do domku, całość trasy jeden zbiornik, czyli prawie 400 km Zdjęć nie robiłem prawie bo i zatrzymałem sie tylko raz za Biała przy jakims pomniku lotnika. Pomnik pilotów bombowca B-17 który został zestrzelony nad okolicą po bombardowaniu Niemiec. potem non stop w siodle !tut Może to nie skuter, ale może mnie nie zlinczują
DYZIO Opublikowano 15 Października 2010 Autor Opublikowano 15 Października 2010 Waluś ale piękna maszyna i tereny oczywiście znajome MARCVS co robisz jutro około 14 może się spotkamy na chwilkę i poznamy
Sympatycy szorstki Opublikowano 15 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 15 Października 2010 Waluś, FJR to jest po prostu poezja. Czy nie ma wersji w "automacie" ? pzdr
Waluś Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 Czy nie ma wersji w "automacie Jest ale ponoć w pierwszych modelach to była porażka (awaryjna) potem poprawiona, ale to na zasadzie automatu, nie jak w skuterze, poza tym zamiast klamki sprzęgła nie jest hamulec, a po prostu brak klamki, więc takie moto wyglądało by bynajmniej dziwnie jak dla mnie hehe
MARCVS Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 MARCVS co robisz jutro około 14 może się spotkamy na chwilkę i poznamy !V Niestety, nie mam netu Dyziu, jestem pod num: 729177112. Jeśli chcesz się spotkać, zadzwoń proszę
Kordian Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 !YES No panowie jak tam zima w Lubelszczyznie czy coś się pojawiło już białego ? Obecnie w Radomiu nadal wietrzna jesień.
Waluś Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 u mnie dzisiaj syrneło białą kaszą przez 15 minut, ale nic nie zostało na ziemi. Ale wiatr był taki że miałem wrażenie że jest chyba z -2, a tu na termometrze +4 hehe
MARCVS Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Ja miałem nawet wyjeżdżać w plener, ale córka zaskoczyła mnie swoimi sukcesami naukowymi, i musiałem się zająć tłumaczeniem niektórych zagadnień, no i dzień zaczął się kończyć Ale było bardzo pogodnie, szczególnie po południu !V Tylko ten wiatr Był nie do zniesienia Jednak Burek stoi nadal w pełnej gotowości Kordian, jak będziesz leciał do Białej, to zajedź do mnie na chwilę To samo tyczy się Dyzia, jeśli będzie podróżował w odwrotną stronę
MARCVS Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Ponieważ posty nie zliczają się na tym forum regionalnym, pozwalam sobie go nieco odświerzyć Może ktoś z Lubelskiego w Niedzielę ma chęć gdzieś polatać ???? Oczywiście jak tylko dopisze pogoda Dawajcie znać
Waluś Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 hmmm ale to cmentarny dzień. Ja odpadam
MARCVS Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 hmmm ale to cmentarny dzień. Ja odpadam Zaraz zaraz Cmentarny dzień, to poniedziałek Na dobrą sprawę , to cały weekend można zaliczyć do cmentarnego
Waluś Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 ups sorka, rzeczywiście pomerdało mi się
Kordian Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 No niby tak poniedziałek ale jednak chyba większość będzie się przemieszczać nie tylko w poniedziałek ale własnie sobota lub niedziela. Ale swoją drogą zapowiadają ładna pogodę ....
Rekomendowane odpowiedzi