DYZIO Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Nie wiem dlaczego ale nie widzę żadnych tematów w lubelskim niby były powstały jakieś 8 ale ja jak wchodzę w lubelski to pokazuje brak tematów Gdzie są najczęściej spotkania w lubelskim wiem ze teraz już może koniec sezony ale chętnie bym sie spotkał (a dojechał np samochodem) żeby poznać ludzi i wymienić się spostrzeżeniami Pozdro
MARCVS Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Witaj też chętnie bym się pojawiał na jakichś spotkankach trochę bliżej domu. Myślałem nawet, o jeżdżeniu do 100licy ale to 100 km ode mnie Chętnie bym poznał jakaś brać skuterową w okolicy !YES czas więc może na jakaś inicjatywę w tym kierunku !YES . Mam nadzieję że będziemy więcej pisać w dziale Lubelskim Pozdrawiam! Marek
DYZIO Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 Siema marek jeżdżę czasem przez Dęblin do Radomia na polibudę więc można by było jakiegoś spota zrobić Z resztą kiedy będziesz miał ochotę to wal zawsze mogę podjechać do ciebie lub spotkać się gdzieś w połowie drogi najlepiej w niedzielę Pozdro
MARCVS Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 A gdzie mieszkasz? Bo z opisu nic nie wynika Czyżby Biała ?? Gdybyś jechał przez Dęblin to zapraszam na kawę. Mój nr tel. 729177112. Pozdrawiam
DYZIO Opublikowano 30 Września 2010 Autor Opublikowano 30 Września 2010 Tak dokładnie to mieszkam w okolicach Białej Podlaski jak tylko będę jechał w twoje strony to się odezwę a kawę też chętnie wypiję !V Pozdro !wchair
MARCVS Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 W Białej, często bywa Kordian. !YES i co najfajniejsze, mieszka w Radomiu To masz już dwóch do wypicia kawy !YES
Kordian Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Siema marek jeżdżę czasem przez Dęblin do Radomia na polibudę więc można by było jakiegoś spota zrobić Z resztą kiedy będziesz miał ochotę to wal zawsze mogę podjechać do ciebie lub spotkać się gdzieś w połowie drogi najlepiej w niedzielę Pozdro !OKK No proszę nie dość ze z okolic Białej i to jeszcze w Radomiu bywa !OKK A wracając do twojego pytania z ziemi Lubelskiej jest parę osób, jednak jest mały ruch w samym regionalnym forum. Ale MARCVS to bardzo serdeczny lubelski Burgmaniak !!!
MARCVS Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 Dziękuję Jak miło! A Kordian to serdeczny lubelski Burgmaniak, mieszkający w Radomiu !OKK
Arkadiusz Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 Dziękuję Jak miło! A Kordian to serdeczny lubelski Burgmaniak, mieszkający w Radomiu Ale MARCVS to bardzo serdeczny lubelski Burgmaniak !!! No, no jakie tu uprzejmości ? !OKK Ps. Ja Panowie sprawdzę to osobiście, w niedługim czasie, oj sprawdzę. A powiem Ci Marcvs że koło Dęblina to Majka jakoś mi tak słabnie i trzeba zawsze uzupełnić !OKK wiec pamiętaj, nie zna się dnia ani godziny !YES
MARCVS Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 Dziś ma przykład, jest pięknie ma dworze. !OKK Zaraz siadam ma burka albo osę i w drogę. Jeśli ktoś ma ochotę mnie odwiedzić, to zapraszam !OKK
Waluś Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 o jaki ruch sie tu zrobił Ja dziś tylko wyciągnąłem mojego "kunia" i obmyłem z pozostałości ostatniej wyprawy, ale jutro jak pogoda będzie taka jak dziś to w drogę
MARCVS Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 No ja dzisiaj trochę polatałem po okolicy Wybrałem jednak Burka
Kordian Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 No poranek mamy piękny....szkoda ze my z lubelskiego jesteśmy tak porozrzucani żeby zrobić wspólne kulanko na
DYZIO Opublikowano 3 Października 2010 Autor Opublikowano 3 Października 2010 Witam cię Kordian i resztę Dzisiaj faktycznie pogoda dopisuje aż się chce polatać Dzisiaj pod urzędem (kordian wie gdzie) był spocik motocyklowy i mogłem sobie z bliska zobaczyć kufry givi E55 maxia i v46 i już sobie zakupiłem V46 mam nadzieję że będzie się jakoś prezentował i kupiłem stelaż pod kufer i oparcie dla plecaczka Na nowy sezon się pochwale Tylko zostanie mi jakiś strój do kupienia Marcvus jakiej firmy polecasz ?
MARCVS Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Wg mnie, to każdy ma inny gust. Ja kupiłem bardzo fajny ale mało znany produkt f-my SPARX. Latałem w nim cały sezon i jest ok. !YES można go kupić u jednego tylko sprzedawcy na allegro. Komplet z rękawicami, wyniósł mnie 500zł. Przyjedziesz, to ocenisz czy było warto tak samo jest z kaskami !YES mam LS2 Delta 2010 i porównywałem go z produktami z różnych firm, jeśli chodzi o przedział cenowy ok 500-600 zł to LS2, przewyższa je pod każdym względem a jest połowę tańszy !YES zresztą Kordian może to potwierdzić. Tak więc ja przy wyborze(zakupie), kieruje się ceną i zdrowym rozsądkiem, a nie naszywką Zapraszam na oględziny ubioru !piwko Pozdrawiam !OKK
Kordian Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Pogoda dziś do jazdy była wymarzona, więc ... !OKK km trochę przybyło i tak po drodze odwiedziny m. Dęblin -MARCVS. Jak zawsze miło się spotkać porozmawiać i trochę wspólnie pojeździć. I Gumisiek też do nas dobił później.. !piwko
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 3 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2010 Pogoda dziś do jazdy była wymarzona, więc ... km trochę przybyło i tak po drodze odwiedziny m. Dęblin -MARCVS. Jak zawsze miło się spotkać porozmawiać i trochę wspólnie pojeździć. I Gumisiek też do nas dobił później.. Dzięki za wspólne kulanko po okolicach Dęblina , tylko w drodze powrotnej trochę mi się zmarzło .
MARCVS Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Trzeba było wyjechać o 10 tej A tak poważnie, ja również dziękuję i zapraszam częściej mam kilka fajnych fotek z tego spontanicznego spota jednak zamieszczę jutro.com dzisiaj brakuje mi netu, a z telefonu nie dam rady a Dyzio zaspał więc niech żałuje Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję
MARCVS Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Oto obiecane zdjęcia : Najpierw przyjechał Kordian i wspólnie pojechaliśmy obserwować zmiany zwiastujące złotą Polską jesień !tut Potem była jazda po leśnych ścieżkach !happybth No i wreszcie ku naszemu zaskoczeniu, nawiedził nas GUMISIEK, we własnej osobie !tut , na swoim nowym sprzęciku FIU, FIU Bardzo ładny tfu tfu tfu trzy razy przez lewe ramię, odpukać w niemalowane, na psa urok Niech mu służy jak najdłużej bezawaryjnie !YES Na zakończenie fajka pokoju !happybth i wymiana Grzeczności, oraz podarków i w drogę, bo szybko się zimno robi !YES Adam miał dalej i trochę go wyheblowało po drodze ale cóż będzie miał nauczkę, że o tej porzę roku na 2oo w odwiedziny wyrusza się rano, a obiad je się u odwiedzanego a nie z rodziną Zapraszam do mnie wszystkich desperatów podróżujących 2oo o tej porze roku !happybth !tut Jeszcze raz dziękuję za odwiedziny Pozdrawiam MARCVS
Sympatycy szorstki Opublikowano 4 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2010 Szkoda, że w łikend odpoczywałem od sieci... Jakbym wiedział to też bym się zjawił. A tak, samotnie w sobotę "polatałem": Naduś BTW: Marcvs, bardzo ładne fotki. Do konkursu ! !happybth pzdr
MARCVS Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 BTW: Marcvs, bardzo ładne fotki. Do konkursu ! pzdr Konkurs w tym miesiącu rozstrzygnięty na korzyść Plebana, więc głupio byłoby zamieszczać Burgiego w kolejnych miesiącach, chyba że wygra zdjęcie Emge to wtedy pomyślimy Albo odetnę jakoś mojego i wrzucę X9 Konrada !happybth Twoja wycieczka też nie zła !happybth
Kordian Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Szkoda, że w łikend odpoczywałem od sieci... !YES no widzisz Szorstki nie zawsze jest dobrze się odcinać od sieci na weekend. A tak nasze 9-tki, poznały by się bliżej ... Gumisek no tak czułem i już po sobie ze ty troszkę możesz zmarznąć, jednak po zachodzie słońca robi się już brrrrr. A zdjęcia swoją drogą uważam za bardzo ciekawe !! klimaty naszej złotej jesieni choć troszkę brakowało mi kolorów jesiennych.
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 4 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2010 Szkoda, że w łikend odpoczywałem od sieci... !YES (...) Gumisek no tak czułem i już po sobie ze ty troszkę możesz zmarznąć, jednak po zachodzie słońca robi się już brrrrr. A zdjęcia swoją drogą uważam za bardzo ciekawe !! klimaty naszej złotej jesieni choć troszkę brakowało mi kolorów jesiennych. Nie ma tego złego ... przynajmniej spalanie na powrocie wyszło wg. kompa 4.7l/100km , zawsze to mniej niż 5.5 .
DYZIO Opublikowano 4 Października 2010 Autor Opublikowano 4 Października 2010 Ale fajne spotkano i super foty i bardzo zadbane Moją majeczkę będzie wstyd postawić przy takich burgmanach Ale przyznam sie szczerze że nie mogę oderwać wzroku od tych zdjęć. Chyba zachorowałem na an650 !sciana MARCVS ze zdjęć się domyśliłem że twój to ten szary i widze że masz kuferek givi tylko nie widać tyłu jaki to model ? Pozdro
Waluś Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 o widzicie Państwo jaka ładna wycieczka. A ja objechałem wczoraj wschodnia rubież, czyli troszkę roztocza. Włodawa-Chełm-Zamość-Hrubieszów-Tomaszów Lubelski-Zamość i powrót na Włodawę inną trasą Całość bagatela 400 km. Piękny dzionek i fajna wyprawka. Ale jakoś nie pomyślałem żeby pojechać na Dęblin a szkoda. Może w przyszły week
Rekomendowane odpowiedzi