Sympatycy Kisiel Opublikowano 30 Września 2010 Sympatycy Opublikowano 30 Września 2010 PS. Jeśli chcesz zapytać o jakość zdjęć, pogadaj z Kiślem Dementuję ... zdjęcia nie widziałem a dotyczyło mojego ojca - ja jestem z natury płochliwy więc nie przekraczam nigdy 30km/h Do do kolegów, którzy życzyli sobie więcej kobiet policjantek - nie wiedzą co mówią. Uchowaj Panie Boże od baby w mundurze drogówki - wszystkie, które spotkałem były bardziej papieskie jak sam Papież.
Klaud Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Klaud, proszę Cię nie rób z siebie kastrata, Ty i tak już jesteś za mało męski !YES Sorrki z OT ale od rana się ubawiłem Hmm, drogi Alessandro, z takim przekonaniem to piszesz, że się zaczynam zastanawiać, czy się gdzieś spotkaliśmy Uważaj, bo jak mawiają Anglicy "you never know", ktoś kiedyś potraktuje to jako komplement !YES i masz problem
magart Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Do do kolegów, którzy życzyli sobie więcej kobiet policjantek - nie wiedzą co mówią. Uchowaj Panie Boże od baby w mundurze drogówki - wszystkie, które spotkałem były bardziej papieskie jak sam Papież. Kisiel zapewne Twój urok osobisty powoduje, że Panie w mundurze tak sią zachowują w Twojej obecności. Sztywnieją i tyle
SlaMa Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Mnie wczoraj zatrzymał policjant na zwężeniu Marywilskiej do jednego pasa w kierunku Nowodworów. Omijałem korek kończącym się lewym pasem i zjechałem z niego na centymetry przed obszarem P-21, na którym stał właśnie radiowóz. Pan policjant od razu kazał mi zjechać, przedstawił się, poprosił o dokumenty i zniknął w radiowozie. Po chwili wrócił, oddał papiery i powiedział, że na przyszłość radzi ostrożniej poczynać sobie w takich sytuacjach, bo nie każdy będzie tak wyrozumiały jak on i mogę dostać mandat za najeżdżanie na obszar wyłączony (P-21). Powiedziałem, że starałem się nie najeżdżać. Odpowiedział, żebym dalej się starał i że on też jeździ na 2oo i wszystko rozumie. Podziękowałem i pożegnaliśmy się.
rpp Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Mnie wczoraj zatrzymał policjant na zwężeniu Marywilskiej do jednego pasa w kierunku Nowodworów. Omijałem korek kończącym się lewym pasem i zjechałem z niego na centymetry przed obszarem P-21 Tak się zastanawiam w którym to było miejscu? Jedyne co mi się kojarzy to zwężenie za trasą toruńską na wysokości zjazdów z trasy. Ale tam lewy pas jest przecież do zawracania i raczej by sobie tego tak po prostu nie odpuścili. Dzisiaj widziałem jak trzymali gościa na jakimś ścigaczu na Modlińskiej jadąc od urzędu w stronę centrum na wysokości tego odbicia w lewo przed Obrazkową. Zastanawiam się czy gość ciął po prostu buspasem (jak tak to straszna głupota bo akurat do tego miejsca było praktycznie pusto i dodatkowo radiowóz było widać z daleka) czy po prostu zatrzymali go z jakiegoś innego powodu. A jeśli chodzi o moje "przygody" z niebieskimi to ostatnio rok temu za własną głupotę a tak ogólnie to głównie za prędkość (chociaż od momentu kupienia CB praktycznie to się nie zdarza :-) ). Na 2oo jeszcze nigdy nie miałem kontroli :-)
adamgt Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 4 lata jeżdżę 2oo prawie codziennie po Wawie, skupiając się raczej na przeżyciu niż na tym czy dana linia jest ciągła czy przerywana i do tej pory udało mi się nie gadać z misiami. Z 4oo to inna bajka w związku z częstymi przelotami Wawa-Krk mam spotkania średnio co 3-miechy, najlepsze jest to, że zazwyczaj na pustej szerokiej jezdni z dala od miejsc uczęszczanych przez pieszych. Czytam sobie te posty o spotkaniach z miśkami i zastanawiam się, jak się ma ilość mandatów za prędkość do ilości mandatów za inne wykroczenia. Z mojego skromnego doświadczenia wynika, że nie prędkość zabija tylko głupota i brak wyobraźni. W sumie pomimo tego, że jestem zwolennikiem bezpieczeństwa na drogach, przestałem być zwolennikiem polowań na kierowców i zatrzymywania ich tylko za przekroczenie prędkości, nawet jesli żadne zagrożenie z tego nie wynikało.
SlaMa Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Tak się zastanawiam w którym to było miejscu? Jedyne co mi się kojarzy to zwężenie za trasą toruńską na wysokości zjazdów z trasy. Ale tam lewy pas jest przecież do zawracania i raczej by sobie tego tak po prostu nie odpuścili. Tak, w tym miejscu, co piszesz. link Ten pas do zawracania się kończy i jest zagrodzony barierami a za nimi jest jeszcze kawałek do przejechania. Ale prawdą jest, że regularnie "używam" linii ciągłych, obszarów wyłączonych, złompasów itp. !OK Na razie bez skutków ubocznych.
Rekomendowane odpowiedzi