Glub Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Podpowiedzieli, że następnym razem mam wpisać w pole posiadane moto np. Hayabusa i wtedy punkty respektu jakie dostanę pozwolą Adminowi zaakceptować moje starania. Nie powiem co i gdzie sobie mogą wsadzić. to jakaś kompletna wiocha
magart Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 jaki wniosek z tego - "szanuj admina swego, możesz mieć gorszego" łubu dubu niech żyje administarcja tego klubu
Gość Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 A w TVN ostatnio gadali, że władza powoli będzie walczyć z selekcją przed klubami. Ich czas też jest policzony
Biolog Opublikowano 23 Września 2010 Autor Opublikowano 23 Września 2010 Ale się człowiek ma okazję tak "elytarnie" poczuć (znaczy, jeśli go wpuszczą !OKK ) Mnie kiedyś nie wpuścili, bo była impreza zamknięta dla studentów z Zimbabwe (poważnie). Sorry za OT
STALONE Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Jest nasze zacne forum.po co szukać innych ? !OKK
Rekomendowane odpowiedzi