drogowiec Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2006 Jak chcesz to mogę się popytać. Zapytaj w swej łaskawo?ci. Co to jest im za jakie "drobne". Pozdrówka
rafałek Opublikowano 17 Stycznia 2006 Opublikowano 17 Stycznia 2006 dam znać jak co? się dowiem EDIT już się dowiedziałem... Mogę wiedzieć co? dopiero za tydzień, bo facet jest na nartach za granic?.
drogowiec Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2006 rafalek13c dzieki, jak będziesz co? wiedział, to wrzuć mi na PW. Pozdrówka
ERMI Opublikowano 17 Stycznia 2006 Opublikowano 17 Stycznia 2006 hehehe Artix z tego co mi Kuba powiedział wła?nie ta sieradzka deauvillka juz istnieje na allegro celem poszukiwania dalszego łosia. znajac zycie to ubyło jej pewnie kilometrów i cena stała sie wyższa jezusicku jak ja lubie ten porypany kraj
Gość byczek72 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Jeszcze ja co? dodam.Ten pan ma na koncie np kręcenie liczników w słynnym srebrnym burgu 650. To już chyba 4 czy 5 jego nick na allegro. Pojazdami u niego zakupionymi jeĽdz? Szpak - T-max i Kolega Zibi - Silver 600. witam Jeżeli to ten sam go?ć z okolic Sieradza niejaki TOMEK to : ja też u niego kupiłem dwa burgmany dla siebie i mojej dziewczyny miały być takie piękne i cacy, wszystko odbywało sie przez internet i talefon zapewniał, zażekał sie, powiedziałem że ok!, jeżeli s? takie jak mówi i wysyła fotki to biore, ale niech dowiezie mi do Poznania (połowa drogi ). Spotkałem sie z jego pracownikiem w Poznaniu zrobilem jazde próbn?, matorki paliły wygł?dały dobrze, ale brakowało kilku szczegułów jak: uszkodzone prędko?ciomierze,brak oparcia kierowcy i kiepskie opony w jednym z nich, powiedział ze wszystko tak jak ustalili?my wczesniej bedzie ok i przy?le to w niedługim czasie bo już ma następne motocykle do ?ci?gnięcia mn burgmany wiec dożuci. Do dnia dzisiejszego nic nie dożucil!!!!na telefony nie odpowiada i sciemnia. Więc jeżeli to tan go?ć to UWAŻAJCIE!!!! Pozdro
drogowiec Opublikowano 18 Stycznia 2006 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2006 Jeżeli to ten sam go?ć z okolic Sieradza niejaki TOMEK .... Tak, to Tomek. Zmienił numer telefonu również..... Ale Deauville'ka teraz jest w innych rękach. Pewnie handlarz sprzedał j? innemu handlarzowi...... Pozdrówka
GREGORY Opublikowano 18 Stycznia 2006 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Witam Drogowca.Jak Jeste? napalony na Devillke,to napisz do mnie.Znam kogo? kto ma "co?" takiego.Pozdrawiam.Gregor-Oława.
drogowiec Opublikowano 18 Stycznia 2006 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2006 Deauville jest jednym z moich pomysłów. Pasi mi turystyk, ale nie za ciężki. A to wła?nie ta Honda... miedzy innymi.... Dowiedz się, co za sprzętam ma kto?... i daj namiar. Pogadam. Pozdrówka
GREGORY Opublikowano 19 Stycznia 2006 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Witam.Wysłałem Ci prywatn? wiadomo?ć.
Rekomendowane odpowiedzi